Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
ATATÜRK BAHÇE KÜLTÜRLERİ MERKEZ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
Ana Sayfa
KURUMSAL YAPI
MÜDÜR
MÜDÜR YARDIMCISI
BÖLÜMLER
MEYVECİLİK
SEBZECİLİK
SÜS BİTKİLERİ
TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLER
BİTKİ SAĞLIĞI
HASAT SONRASI FİZYOLOJİSİ
GIDA TEKNOLOJİLERİ
TARIM EKONOMİSİ
TOPRAK VE SU KAYNAKLARI
ÜRETME VE İŞLETME
BAĞCILIK
MANTAR ARAŞTIRMA MERKEZİ
GEOFİT GEN BANKASI
ORGANİZASYON ŞEMASI
TARİHÇE
GÖREVLERİMİZ
MİSYON VE VİZYONUMUZ
KALİTE POLİTİKAMIZ
HİZMET STANDARTLARIMIZ
LABORATUVARLAR
BİYOTEKNOLOJİ LABORATUVARI
DOKU KÜLTÜRÜ LABORATUVARI
HASAT SONRASI FİZYOLOJİLERİ LABORATUVARI
GIDA TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI
TOPRAK VE SU KAYNAKLARI LABORATUVARI
BİTKİ SAĞLIĞI LABORATUVARI
MEYVECİLİK LABORATUVARI
SEBZECİLİK LABORATUVARI
TIBBİ VE AROMATİK BİKTKİLER LABORATUVARI
MANTARCILIK LABORATUVARI
PROJELER
MEYVECİLİK BÖLÜMÜ PROJELERİ
SEBZECİLİK BÖLÜMÜ PROJELERİ
BAĞCILIK BÖLÜMÜ PROJELERİ
BİTKİ SAĞLIĞI BÖLÜMÜ PROJELERİ
TOPRAK VE SU KAYNAKLARI BÖLÜMÜ PROJELERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ PROJELERİ
TIBBİ VE AROMATİK BİKTKİLER BÖLÜMÜ PROJELERİ
TARIM EKONOMİSİ BÖLÜMÜ PROJELERİ
SÜS BİTKİLERİ BÖLÜMÜ PROJELERİ
HASAT SONRASI FİZYOLOJİSİ BÖLÜMÜ PROJELERİ
YAYINLAR
BAHÇE DERGİSİ
ORGANİK SEBZE VE MEYVE YETİŞTİRİCİLİĞİ
TESCİLLİ ÇEŞİTLERİMİZ
ENSTİTÜ YAYIN KATALOĞU
BRÖŞÜRLER
YAYIN SATIŞ LİSTESİ
BASIN
İL HAKKINDA
SIK SORULAN SORULAR
İLETİŞİM
Skip Navigation Links
Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
>
Menu
BRÖŞÜRLER
Kivi Çeşitleri ve Çeşit Adayları
Kivide Hasat Zamanı ve Önemi
Kivide Kaliteli Meyve Üretimi
Kivi Yetiştiriciliği
Temel Gıda Güvenliği
Cevizde Kurutma Makinası
Makinalı Ceviz Hasadı
Cevizde Yeşil Kabuk Soyma
Trabzon Hurmasında Burukluğun Giderilmesi
Traktörlerde Günlük Bakım HAYRET
Zeytinde Makinalı Hasat
Arazide traktör Yakıt Tüketiminin Pratik Olarak Ölçülmesi
Kayın Mantarı
Kulacık Mantarı
Kütüklerde Kayın Mantarı Yetiştiriciliği
Mantar Mükemmeliyet Merkezi
Armut Yetiştiriciliği
Aronya Yetiştiriciliği
Aşı Uygulamaları
Ayva Yetiştiriciliği
Badem Yetiştiriciliği
Ceviz Yetiştiriciliği
Dut Yetiştiriciliği
Elma Yetiştiriciliği
Hünnap Yetiştiriciliği
İncir Yetiştiriciliği
Kestane Yetiştiriciliği
Kiraz Yetiştiriciliği
Organik Ahududu Yetiştiriciliği
Organik Böğürtlen Yetiştiriciliği
Organik Çilek Yetiştiriciliği
Organik Meyve Yetiştiriciliği
Trabzon Hurması Yetiştiriciliği
Zeytin Yetiştiriciliği
Biber Yetiştiriciliği
Brokoli Yetiştiriciliği
Brüksel Lahanası Yetiştiriciliği
Domates Yetiştiriciliği
Enginar Yetiştiriciliği
Güvey Feneri Yetiştiriciliği
Kuşkonmaz Yetiştiriciliği
Organik Sertifikalı Tohum Çeşitlerimiz
Patlıcan Yetiştiriciliği
Sarımsak Yetiştiriciliği
Soğan Yetiştiriciliği
Acı Çiğdem
Şakayık
Süs Bitkileri Çeşitlerimiz
Türkiye Geofit Bahçesi
Organik Tarımsal Ürünlerin Pazarlanması
Adaçayı Yetiştiriciliği
Biberiye Yetiştiriciliği
Kekik Yetiştiriciliği
Lavanta Yetiştiriciliği
Nane Yetiştiriciliği
Tıbbi Aromatik Bitkiler Bölümü Tanıtımı
Tıbbi Papatya Yetiştiriciliği
Armut Yetiştiriciliğinde Sulama
Bağ Sulaması
Biber Sulaması
Ceviz Sulaması
Damla Sulama Yöntemi
Domates Sulaması
Elma Sulaması
Gübreleme Amacıyla Toprak Örneği Alma
Kiraz Sulaması
Kivi Sulaması
Kivide Gübreleme
Sulama Suyu Analizleri