Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
GAP TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
Ana Sayfa
KURUMSAL YAPI
MÜDÜR
MÜDÜR YARDIMCISI
BÖLÜMLER
EĞİTİM MERKEZİ
BAHÇE BİTKİLERİ
İSTASYONLAR
BİTKİ SAĞLIĞI
EĞİTİM VE YAYIM
HAYVANCILIK
LABORATUVAR
TARIM EKONOMİSİ
TARIM MAKİNALARI VE TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ
TARLA BİTKİLERİ
TOPRAK VE SU KAYNAKLARI
ÜRETİM VE İŞLETMELER
ORGANİZASYON ŞEMASI
TARİHÇE
GÖREVLERİMİZ
MİSYON VE VİZYONUMUZ
KALİTE POLİTİKAMIZ
HİZMET STANDARTLARIMIZ
LABORATUVARLAR
ÜRÜNLER
ARPA ÇEŞİTLERİMİZ
ASPİR ÇEŞİDİMİZ
BİBER ÇEŞİDİMİZ
BUĞDAY ÇEŞİTLERİMİZ
ÇÖREKOTU ÇEŞİDİMİZ
KARPUZ ÇEŞİDİMİZ
MERCİMEK ÇEŞİTLERİMİZ
NAR ÇEŞİTLERİMİZ
NOHUT ÇEŞİDİMİZ
PAMUK ÇEŞİTLERİMİZ
SOYA ÇEŞİDİMİZ
SUSAM ÇEŞİTLERİMİZ
YEREL ÇEŞİTLERİMİZ
HİZMETLER
ANALİZ ÜCRETLERİ
MİKROBİYAL GÜBRELERİMİZ
PROJELER
ENSTİTÜ YAYINLARIMIZ
SONUÇLANAN PROJELER
İNOVASYON ÇALIŞMALARIMIZ
YAYINLAR
LOGO
BASIN
İLETİŞİM
Skip Navigation Links
GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
>
Menu
Karpuz Çeşidimiz
KARİPCİN KARPUZ ÇEŞİDİMİZ
ÖZELLİKLERİ
Tescil Yılı
2017
Çeşit Sahibi Kuruluş
GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ŞANLIURFA
Islah Edildiği Yer ve Yılı
Şanlıurfa / 2014
Islah Yöntemi
Melezleme
Yetiştirilme Şekli/Sezonu
Örtü Altı, Açık Tarla
Kullanım Amacı
Taze Tüketim
Morfolojik Özellikler
1. Bitki Ploidi
:Diploid
2. Meyve Ağırlık
:Hafiften Ortaya
3. Meyve Uzunlamasına Kesitin Şekli
:Yuvarlak
4. Meyve Kabuğun Zemin Rengi
:Yeşil
5. Meyve Çizgilerin Durumu
:Tek renkli, damarlı ve mermerli
6. Meyve Çizgilerin Genişliği
:Geniş
7. Meyve Ana Et Rengi
:Pembemsi kırmızı
Tarımsal Özellikler
1. Meyve Ağırlığı (kg)
:5-6
2. SÇKM (%)
:11