ÖZELLİKLERİ
|
Tescil Yılı | 2017 |
Çeşit Sahibi Kuruluş | GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ŞANLIURFA |
Islah Edildiği Yer ve Yılı | Şanlıurfa / 2014 |
Islah Yöntemi | Melezleme |
Yetiştirilme Şekli/Sezonu | Örtü Altı, Açık Tarla |
Kullanım Amacı | Taze Tüketim |
Morfolojik Özellikler | 1. Bitki Ploidi | :Diploid | 2. Meyve Ağırlık | :Hafiften Ortaya | 3. Meyve Uzunlamasına Kesitin Şekli | :Yuvarlak | 4. Meyve Kabuğun Zemin Rengi | :Yeşil | 5. Meyve Çizgilerin Durumu | :Tek renkli, damarlı ve mermerli | 6. Meyve Çizgilerin Genişliği | :Geniş | 7. Meyve Ana Et Rengi | :Pembemsi kırmızı |
|
Tarımsal Özellikler | 1. Meyve Ağırlığı (kg) | :5-6 | 2. SÇKM (%) | :11 |
|