ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
EN
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
GAP TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Anasayfa
KURUMSAL
TARİHÇE
MİSYON
ENSTİTÜ GÖREV ALANI
LOGO
İSTASYONLAR
EĞİTİM MERKEZİ
TANITIM
BÖLÜMLER
BAHÇE BİTKİLERİ
BİTKİ SAĞLIĞI
EĞİTİM VE YAYIM
HAYVANCILIK
LABORATUVAR
TARIM EKONOMİSİ
TARIM MAKİNALARI VE TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ
TARLA BİTKİLERİ
TOPRAK VE SU KAYNAKLARI
ÜRETİM VE İŞLETMELER
ÇEŞİTLERİMİZ
ARPA ÇEŞİDİMİZ
ASPİR ÇEŞİDİMİZ
BİBER ÇEŞİDİMİZ
BUĞDAY ÇEŞİTLERİMİZ
KARPUZ ÇEŞİDİMİZ
MERCİMEK ÇEŞİTLERİMİZ
NAR ÇEŞİTLERİMİZ
NOHUT ÇEŞİDİMİZ
PAMUK ÇEŞİTLERİMİZ
SOYA ÇEŞİDİMİZ
SUSAM ÇEŞİTLERİMİZ
YEREL ÇEŞİTLERİMİZ
PROJELER VE YAYINLAR
ENSTİTÜ YAYINLARIMIZ
SONUÇLANAN PROJELER
İNOVASYON ÇALIŞMALARIMIZ
HİZMETLER
ANALİZ ÜCRETLERİ
İletişim
Tarayıcınızda JavaScript etkin değil gibi görünüyor. Lütfen JavaScript'i etkinleştirin ve yeniden deneyin.
GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
Mercimek Çeşitlerimiz
ATACAN
ÖZELLİKLERİ
Tescil Yılı
2017
Verim (kg/da)
160 - 200
Bin Tane Ağırlığı (g)
36,3 – 44,0
Olgunlaşma Gün Sayısı (gün)
170
Bitki Boyu (cm)
31 - 45
Protein Oranı (%)
24,3 – 24,6
ŞANLIBEY
ÖZELLİKLERİ
Tescil Yılı
2017
Verim (kg/da)
190 - 240
Bin Tane Ağırlığı (g)
38,5 - 44,9
Olgunlaşma Gün Sayısı (gün)
170
Bitki Boyu (cm)
31 - 45
Protein Oranı (%)
24,3 – 25,2
E-HİZMETLER
Gübre Takip Sistemi
Tarım Tv
III. Tarım Orman Şurası
Alo 180
Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık
TARYAT
Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi
Kulak Küpe Sorgulama
Hayvan Bilgi Sistemi
Tarım Orman Bülteni
Türk Tarım Orman Dergisi
Dijital Tarım Pazarı
Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi
Türkiye Arıcılık Haritası
YUKARI