ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
  • EN

T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
GAP TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
  • Anasayfa
  • KURUMSAL
    • TARİHÇE
    • MİSYON
    • ENSTİTÜ GÖREV ALANI
    • LOGO
    • İSTASYONLAR
  • EĞİTİM MERKEZİ
    • TANITIM
  • BÖLÜMLER
    • BAHÇE BİTKİLERİ
    • BİTKİ SAĞLIĞI
    • EĞİTİM VE YAYIM
    • HAYVANCILIK
    • LABORATUVAR
    • TARIM EKONOMİSİ
    • TARIM MAKİNALARI VE TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ
    • TARLA BİTKİLERİ
    • TOPRAK VE SU KAYNAKLARI
    • ÜRETİM VE İŞLETMELER
  • ÇEŞİTLERİMİZ
    • ARPA ÇEŞİDİMİZ
    • ASPİR ÇEŞİDİMİZ
    • BİBER ÇEŞİDİMİZ
    • BUĞDAY ÇEŞİTLERİMİZ
    • KARPUZ ÇEŞİDİMİZ
    • MERCİMEK ÇEŞİTLERİMİZ
    • NAR ÇEŞİTLERİMİZ
    • NOHUT ÇEŞİDİMİZ
    • PAMUK ÇEŞİTLERİMİZ
    • SOYA ÇEŞİDİMİZ
    • SUSAM ÇEŞİTLERİMİZ
  • PROJELER VE YAYINLAR
    • ENSTİTÜ YAYINLARIMIZ
    • SONUÇLANAN PROJELER
    • İNOVASYON ÇALIŞMALARIMIZ
  • PERSONEL
  • HİZMETLER
    • ANALİZ ÜCRETLERİ
  • İletişim
Ara
    Skip Navigation LinksGAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü > Haber

GAP Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Çalıştay

25.11.2021 / Gösterim Saysı : 798 / Arşiv

​

GAP Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Çalıştayı
T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı destekli ‘Ekonomik Değere Sahip Organik Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Yetiştiriciliği ve İşlenip Pazara Sunulması’ projesi kapsamında GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ile GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü tarafından GAP Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Çalıştayı yapıldı.
Enstitümüz Personeli Dr. İslim KOŞAR’ın “GAP Bölgesinde Tıbbi ve Aromatik Bitki çalışmaları hakkındaki sunumuyla başlayan oturumlar akademisyenlerin, eczacıların ve Tıbbi ve Aromatik Bitki uzmanlarının sunumlarıyla devam etti.
Çalıştayın sonucunda ;
1. Tıbbi ve aromatik bitkilerde üretim sorunları ve çözüm önerileri
2. Hasattan nihai ürüne kadar mekanizasyon, kalitenin artırılması ve işlenmesi,
3. Tıbbi ve aromatik bitkilerin pazar olanakları, ticarileşmeye yönelik ürün geliştirme, üretim ve pazarlama iş modelleri, ile ilgili konular ele alınarak çözüm önerileri görüşüldü.
Program sonunda katılımcılara katılım belgeleri ve plaket takdim edildi.


Son Haberler

  • Enstitümüz İle Mardin Artuklu Üniversitesi Ara ...
  • "Suruç Koyunu"Nun Tescillenmesi İçin Çalışma B ...
  • “Serince” Ekmeklik Buğday Ve “Cudi-63” Makarna ...
  • Ayhan Arpa Çeşidimizin Pazarlama Ve Satış Hakk ...
  • Tagem Genel Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim Halil ...
  • Organik Atık İle Fosfor Çözücü Mikrobiyal Gübr ...

Haber Arşiv

E-HİZMETLER

Gübre Takip Sistemi

Gübre Takip Sistemi

Tarım Tv

Tarım Tv

III. Tarım Orman Şurası

III. Tarım Orman Şurası

Alo 180

Alo 180

Geleceğe Nefes

Geleceğe Nefes

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

TARYAT

TARYAT

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Kulak Küpe Sorgulama

Kulak Küpe Sorgulama

Hayvan Bilgi Sistemi

Hayvan Bilgi Sistemi

Tarım Orman Bülteni

Tarım Orman Bülteni

Türk Tarım Orman Dergisi

Türk Tarım Orman Dergisi

Dijital Tarım Pazarı

Dijital Tarım Pazarı

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

Türkiye Arıcılık Haritası

Türkiye Arıcılık Haritası

İLETİŞİM

    GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
  • Adres : Paşabağı Mah. Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı No:106 PK:75 63040 Haliliye / ŞANLIURFA

  • Telefon : 0 (414) 313 28 83 - 84

  • Faks : 0 (414) 313 28 82

  • E-Posta : gaptaem@tarimorman.gov.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
YUKARI ​