ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
  • EN

T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
GIDA VE YEM KONTROL MERKEZ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
  • Anasayfa
  • KURUMSAL
    • VİZYON-MİSYON-KALİTE
    • HAKKINDA
    • TARİHÇE
    • ORGANİZASYON ŞEMASI
    • ETİK DAVRANIŞ KURALLARI
  • ANALİZLER
    • ANALİZ LİSTESİ VE FİYATLAR
    • AKREDİTE ANALİZLER
    • BANKA HESAP NUMARALARI
    • TALEP FORMU VE TALİMATLAR
  • BÖLÜMLER
    • TEKNİK BÖLÜMLER
    • İDARİ BİRİMLER
  • PERSONEL
    • YÖNETİM
    • TEKNİK BÖLÜM PERSONELİ
    • İDARİ BİRİM PERSONELİ
  • PROJELER
    • AR-GE
      • AR-GE DESTEĞİ
    • GEN BANKASI
      • TANITIM
    • TÜRKOMP
      • TANITIM
    • DEVAM EDEN PROJELER
    • SONUÇLANAN PROJELER
    • ULUSLARARASI PROJELER
  • KALİTE SİSTEMİ
    • ANKET FORMU
    • BELGELERİMİZ
    • GÖRÜŞ/ŞİKÂYET FORMU
    • STRATEJİMİZ
    • FORMLAR VE TALİMATLAR
  • EĞİTİM-YAYIM
    • EĞİTİM
    • YAYIM
    • DERGİ
  • DERGİMİZ
  • KONTAK
    • ULAŞIM
    • ADRES
    • TEL/FAX/E-POSTA/KEP
    • SOSYAL MEDYA
  • İletişim
Ara
    Skip Navigation LinksGıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü

Gıda Duyusal Analizlerinde Teknik Yeterlilik Eğitimi Projesi Kabul Edildi

4.12.2019 / Gösterim Saysı : 831 / Arşiv


Enstitümüz tarafından, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) 2019 Teknik Destek Programına başvurusu yapılan 'Gıda Duyusal Analizlerinde Teknik Yeterlilik Eğitimi (Gıda DAT-YE)' projesi kabul edildi. Proje kapsamında duyusal analizlerde eğitimli panelistler yetiştirmek amaçlanmaktadır.

Projede, tat ve koku eşiklerinin değerlendirildiği bir ön eleme uygulaması yapılan adaylar arasından seçilecek 16 kişiden oluşan bir panelist grubu oluşturulacaktır. Seçilen panelistler duyusal analiz teknikleri yönünden eğitime tabi tutulacaktır.

Gıdalarda duyusal değerlendirme için standartlar olmasına karsın daha isabetli değerlendirme yapılabilmesi için bu konuda eğitimli panelistlerin varlığı önem arz etmektedir.

Fotoğraf Galerisi (2)

Tüm fotoğrafları görüntülemek için buraya tıklayınız.

Son Haberler

  • Geçmiş Olsun Türkiye
  • Geleneksel Değerlerimizi Kayıt Altına Almaya D ...
  • Foodtr Projesi Proje Tanıtım Etkinliği Kadın K ...
  • Araştırma Komiteleri Toplantıları Başladı
  • Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi Düzenlendi
  • Emekliye Ayrılan Personellerimiz İçin Plaket T ...

Haber Arşiv

E-HİZMETLER

Gübre Takip Sistemi

Gübre Takip Sistemi

Tarım Tv

Tarım Tv

III. Tarım Orman Şurası

III. Tarım Orman Şurası

Alo 180

Alo 180

Geleceğe Nefes

Geleceğe Nefes

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

TARYAT

TARYAT

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Kulak Küpe Sorgulama

Kulak Küpe Sorgulama

Hayvan Bilgi Sistemi

Hayvan Bilgi Sistemi

Tarım Orman Bülteni

Tarım Orman Bülteni

Türk Tarım Orman Dergisi

Türk Tarım Orman Dergisi

Dijital Tarım Pazarı

Dijital Tarım Pazarı

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

Türkiye Arıcılık Haritası

Türkiye Arıcılık Haritası

İLETİŞİM

    Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
  • Adres : Adalet Mh. 1. Hürriyet Caddesi, No: 128 16160 Osmangazi/BURSA

  • Telefon : 0 224 246 47 20 (pbx)

  • Faks : 0 224 246 19 41

  • E-Posta : bursagida@tarimorman.gov.tr

  • KEP : tarimveormanbakanligi@hs01.kep.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
YUKARI ​