ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
EN
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
ANTEPFISTIĞI ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Anasayfa
KURUMUMUZ
TARİHÇE
VİZYON VE MİSYON
GÖREVLER
ORGANİZASYON ŞEMASI
BÖLÜMLER
ISLAH VE GENETİK BÖLÜMÜ
YETİŞTİRME TEKNİĞİ BÖLÜMÜ
BİTKİ SAĞLIĞI BÖLÜMÜ
TOPRAK VE SU KAYNAKLARI BÖLÜMÜ
GIDA TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ
ÜRETİM VE İŞLETME BÖLÜMÜ
EĞİTİM YAYIM BÖLÜMÜ
HİZMETLERİMİZ
FİDAN VE TOHUM SATIŞI
MİSAFİRHANE
KAMU HİZMET STANDARDI
YENİ GELİŞTİRİLEN ÇEŞİTLER
ANTEPFISTIĞI ÇEŞİTLERİ
BADEM ÇEŞİTLERİ
YAYINLARIMIZ
SONUÇLANAN PROJELERİMİZ VE YAYINLARIMIZ
ANTEPFISTIĞI ARAŞTIRMA DERGİLERİ
TAGEM JOURNALS
LABORATUVARLARIMIZ
TOPRAK, BİTKİ VE GÜBRE ANALİZ LABORATUVARI
AKREDİTASYON BELGELERİ
KALİTE YÖNETİMİ
KALİTE POLİTİKASI
KALİTE YÖNETİM BİRİM SORUMLUSU
KAPSAM
İletişim
Tarayıcınızda JavaScript etkin değil gibi görünüyor. Lütfen JavaScript'i etkinleştirin ve yeniden deneyin.
Antepfıstığı Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
Sonuçlanan Projelerimiz ve Yayınlarımız
Antepfıstığı Yetiştirme Tekniği
M
emleketimizde Bulunanan Antepfıstığı Anaçları ve Aşılama Tekniği
Antepfıstığı Yetiştiriciliği ve Mücadelesi
Sonuçlanan Araştırma Projeleri Özetleri
Antepfıstığının Toprak ve Yaprağında Bulunması Gereken Besin Elementleri Miktarı Noksanlık belirtileri ve Giderilmesi
Kuru Koşullarda Antepfıstıklarında Değişik Sıra Üzeri Mesafeli Dikimlerde Gelişme verim ve Bazı Kalite Özelliklerinin İncelenmesi
Antepfıstığında Yüksek Kireçten Kaynaklanan Demir Noksanlığının Giderilmesi
Antepfıstığının Değişik Anaçlarında Kullanılan Farklı Aşı Yöntemlerinin Aşının Tuma Oranı ve Fidan Gelişimi Üzerine Etkileri
Verim Çağındaki Antepfıstıklarında Budama Tekniğinin Geliştirilmesi
Tüplü Antepfıstığı Fidan Üretiminin Geliştirilmesi Üzerine Araştırmalar
Antepfıstığı Yetiştiriciliği
Antepfıstığında Besin Elementleri Noksanlığı ve Gübreleme
Standart Antepfıstığı Çeşitlerine Anaç Seçimi
Bazı Antepfıstığı Çeşitlerinin Hasat Zamanının Saptanması ve Makineli Hasadın Uygulanabilme Durumunun Araştırılması
Önemli Bazı Antepfıstığı Çeşitleri İçin Gaziantep ve Çevresindeki Erkek Tiplerin Seçilmesi
Pistacia Vera L. Pistacia khinjuk Stochs'un Karşılıklı Melezlenmesi Yoluyla Antepfıstığı Anacı Islahı
Phistaci Khinjuk Stocks'un Pistacia Cinsinin Değişik Türleri Arasında Kontroollü Melezleme Yolu İle Sulu Koşullarda Antepfıstıkları İçin Anaç Islahı
İç Antepfıstığı Meyvelerinin Farklı Ambalaj Yöntemleri ve Farklı Depo Koşullarında Muhafazası Raf Ömrünün Belirlenmesi
Antepfıatıklarında Farklı Tuzlama ve Kavurma İşlemlerinin Kalite ve Raf ömrü Üzerine Etkileri
Antepfıstığı Alanlarında Zararlı Olan Meyve İç Güvesi Schneideria (=Recurvaria) pistaciicola (DANIL) (LEPIDOPTERA: GELECHIIDAE)' nin Bazı Biyolojik Özellikleri ve Doğal Düşmanların Belirlenmesi
Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Zeytinde Adaptasyon
Uygun Bakım Koşullarında Büyümeyi Düzenleyici Maddde Uygulamalarının Antepfıstıklarında Periyodisiteye Etkilerinin Belirlenmesi
Fırat Vadisi ve Gaziantep'te Aşılı Tüplü Antepfıstığı Fidan Üretiminin Geliştirilmesi
Gap Bölgesinde Yetiştirilen Mahalli Standart Üzüm Çeşitlerinin ve Islah Edilmiş Yeni Çeşitlerin Yoğun Yetiştiricilikteki Performanslarının Belirlenmesi
Bazı İncir Çeşitlerinin Gaziantep Bölgesine Adaptasyonu
Bazı Trabzon Hurması Çeşitlerinin Gaziantep Bölgesine Adaptasyonu
Gaziantep İlinde Antepfıstığı Tarımı İle Uğraşan Ailelerin Sosyo-Ekonomik Yapışlarının Belirlenmesi
Türkiyede Antepfıstığı Üretim Maliyet ve Ticaretine İlişkin Veri Tabanı Oluşturulması
Antepfıstığı Alanlarında Zararlı Olan Fidan Dip Kurdu Capnodis Cariosa Hauseri (Col: Buprestidae)' nın Mücadelesine Esas Bazı Biyolojik Kriterlerin Belirlenmesi
Antepfıstıklarında Tozlayıcı Tiplerinin Seçilmesi
Antepfıstığının Kan Kolestrol Seviyesi Üzerine Etkileri
Bazı Antepfıstığı Meyvelerinde Vitamin E, Omega-3 Yağ Asitleri ve Fitosterol Kapsamlarının Belirlenmesi
Antepfıstığında Çeşit Seçimi
Bazı Nar Çeşit ve Tiplerinin Gaziantep Yöresine Adaptasyonu
Amygdalus Orrientalis Mill. Badem Türünün Farklı Tiplerinin Anaçlık Özelliklerinin Saptanması
Yerli ve Yabancı Badem Çeşitlerinin GAP Bölgesi Sulu Koşullarında Gelişme, Meyveye Yatma, Verim ve Bazı Kalite Değerlerinin Belirlenmesi
Antepfıstığı Bahçelerinde Farklı Toprak İşleme Yöntemlerinin Toprak Sıkışıklığına ve Toprak Su Dengesi, Verim ve Kalite Üzerine Etkileri
Antepfıstığı İşletmelerinde Yeniliklerin ve Araştırma Sonuçlarının Benimsenme Düzeyleri ve Etki Değerlendirmesi
Gaziantep Yöresinde Ceviz Seleksiyonu
Antepfıstığı Meyve İç Kurdu (Megastigmus pistacie) Walker HYM.:. Torymmiade)' nun Mücadelesine Esas Bazı Biyolojik Özelliklerinin ve Doğal Düşmanlarının Belirlenmesi
Antepfıstığı Entegre İşletme Tekniğinin Geliştirilmesi
Antepfıstığı Çöğürlerinde Fertigasyon Uygulamalarıyla Bitki Besin Maddesi Düzeylerinin Belirlenmesi
Organik Antepfıstığı Yetiştiriciliğ
i
Organik Üzüm Yetiştiriciliği
Antepfıstığı Hastalık ve Zararlıları ile Mücadele
Araştırma Projeleri Özet Kitabı
E-HİZMETLER
Gübre Takip Sistemi
Tarım Tv
III. Tarım Orman Şurası
Alo 180
Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık
TARYAT
Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi
Kulak Küpe Sorgulama
Hayvan Bilgi Sistemi
Tarım Orman Bülteni
Türk Tarım Orman Dergisi
Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi
Türkiye Arıcılık Haritası
YUKARI