T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
ANTEPFISTIĞI ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
Anasayfa
KURUMSAL YAPI
MÜDÜR
MÜDÜR YARDIMCISI
TEKNİK KOORDİNATÖR
BÖLÜMLER
ISLAH VE GENETİK BÖLÜMÜ
YETİŞTİRME TEKNİĞİ VE TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ
BİTKİ SAĞLIĞI BÖLÜMÜ
TOPRAK VE SU KAYNAKLARI BÖLÜMÜ
GIDA TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ
ÜRETİM VE İŞLETME BÖLÜMÜ
EĞİTİM YAYIM BÖLÜMÜ
ORGANİZASYON ŞEMASI
TARİHÇE
GÖREVLERİMİZ
MİSYON VE VİZYONUMUZ
KALİTE POLİTİKAMIZ
HİZMET STANDARTLARIMIZ
LABORATUVARLARIMIZ
TOPRAK, BİTKİ VE GÜBRE ANALİZ LABORATUVARI
AKREDİTASYON BELGELERİ
ÜRÜNLER
ANTEPFISTIĞI ÇEŞİTLERİ
BADEM ÇEŞİTLERİ
PROJELER
SONUÇLANAN PROJELERİMİZ VE YAYINLARIMIZ
YAYINLAR
ANTEPFISTIĞI ARAŞTIRMA DERGİLERİ
TAGEM JOURNALS
BASIN
İL HAKKINDA
SIK SORULAN SORULAR
HİZMETLERİMİZ
FİDAN VE TOHUM SATIŞI
MİSAFİRHANE
ANALİZLER
İLETİŞİM
Skip Navigation Links
Antepfıstığı Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
>
Menu
Üretim ve İşletme Bölümü
Bölgenin ihtiyaç duyduğu ismine doğru sağlıklı ve sertifikalı Antepfıstığı, Badem, Kiraz, Kayısı gibi meyve fidanı, Bağ fidanı, iç ve dış mekan süs bitkileri vb. her türlü aşılı ve aşısız fidan üretmek.
İhtiyaç duyulan üretim materyallerini ( tohum, çelik, aşı kalemi , antepfıstığı erkek çiçek tozu vb.) üretmek.
Araştırma çalışmalarında kullanılacak olan her türlü üretim materyali ( Anaç, tohum, fidan vb.) üretmek.
Araştırma ve üretim parselleri için ihtiyaç duyulan gerekli iş gücünü sağlamak her türlü bakımını (budama, toprak işleme, vb.) yapmak.
Araştırma parselleri dışında kalan alanlarda enstitü bütçesine katkı sağlamak amacıyla, bahse konu bu alanları uygun bitkisel üretim yaparak değerlendirmek.
Çalışma konularıyla ilgili olarak uygulamalı teknik personel ve çiftçi eğitimlerine katılmak