ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
  • EN

T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
ALATA BAHÇE KÜLTÜRLERİ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
  • Anasayfa
  • KURUM BİLGİLERİ
    • PERSONEL
    • TARİHÇE
    • VİZYON - MİSYON
    • ETİK KURALLAR
    • GÖREV ALANI
    • EĞİTİM VE SOSYAL TESİSLER
    • ORGANİZASYON ŞEMASI
    • TANITIM BROŞÜRÜ
  • YÖNETİM
    • MÜDÜR
    • MÜDÜR YARDIMCISI
    • KOORDİNATÖRLER
  • BÖLÜMLER
    • SEBZECİLİK VE SÜS BİTKİLERİ BÖLÜMÜ
    • MEYVECİLİK VE BAĞCILIK BÖLÜMÜ
    • GIDA TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ
    • TARIM EKONOMİSİ BÖLÜMÜ
    • TOPRAK VE SU KAYNAKLARI BÖLÜMÜ
    • ARICILIK BÖLÜMÜ
    • ÜRETİM VE İŞLETME BÖLÜMÜ
  • PROJELER
    • SONUÇLANAN PROJELER
  • YAYINLAR
    • ALATARIM
    • BROŞÜRLER
    • IV. SÜS BİTKİLERİ KONGRESİ
    • AVOKADO VE KİVİ YETİŞTİRİCİLİĞİ KİTAPÇIĞI
  • LABORATUVARLAR
    • DOKU KÜLTÜRÜ LABORATUVARI
    • TOPRAK ANALİZ LABORATUVARI
    • BİTKİ ANALİZİ LABORATUVARI
    • SULAMA SUYU ANALİZİ LABORATUVARI
    • GÜBRE ANALİZİ LABORATUVARI
    • BİYOTEKNOLOJİ LABORATUVARI
    • ENSTRÜMENTAL LABORATUVARI
    • DUYUSAL ANALİZ LABORATUVARI
    • POMOLOJİ LABORATUVARI
    • FİTOPATOLOJİ LABORATUVARI
    • BİTKİ BÜYÜTME ODALARI
    • ANALİZ ÜCRETLERİ
  • İletişim
Ara
    Skip Navigation LinksAlata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü > Menu

Broşürler


Kurumumuzun hazırlamış olduğu konu bazlı Broşürlerimizi görüntülemek veya indirmek için üzerlerini tıklayınız. Umarız ki sizlere faydalı olacaktır.

  • ​Açık Kavun Yetiştiriciliği - V. Aras

  • Acur Yetiştiriciliği - V. Aras

  • Asma Anaçları - O. Kavak, M. E. Kiraz

  • Avokado Yetiştiriciliği -  C. Yılmaz

  • Bağ Hastalıkları - O. Kavak, M. E. Kiraz

  • Bağlarda Bakım İşleri - O. Kavak, M. E. Kiraz​

  • Bağ Tesisi - O. Kavak, M. E. Kiraz​

  • Bahçe Bitkilerinde Arı Kullanımı - C. Öztürk

  • Biber Yetiştiriciliği - D. Keleş

  • Çilek Yetiştiriciliği - Ç. Nacar

  • Çim Alan Tesisi ve Bakımı - M. Hocagil

  • Derim Sonrası Kayıplar - M. Ünlü

  • Dış Mekan Süt Bitkileri - T. Bahar

  • Doku Kültürü - H. İ. Tekin

  • Domates Gübreleme - R. Arslan

  • Domates Hastalıkları 1 - S. Faruk

  • Domates Hastalıkları 2 - S. Faruk

  • Domates Zararlıları - S. Faruk

  • Erik Yetiştiriciliği - M. Bircan

  • Fasulye Yetiştiriciliği - D. Keleş

  • Fide Yetiştiriciliği​ - C. Ekşi

  • Gıda Güvenliği - Z. Karaşahin

  • İç Mekan Süs Bitkileri - A. Ulun

  • İyi Tarım Uygulamaları - O. S. Subaşı

  • Jojoba Yetiştiriciliği - S. Yılmaz

  • Kamkat Yetiştiriciliği - M. Hocagil

  • Karnabahar Yetiştiriciliği - N. Denli

  • Karpuz Yetiştiriciliği - V. Aras

  • Kayısı Yetiştiriciliği - M. Bircan

  • Kesme Çiçek Yetiştiriciliği - A. Ulun

  • Kiraz Yetiştiriciliği - A. Güloğlu

  • Maksimum Minimum Termometre - V. Aras

  • Marul Yetiştiriciliği - N. Denli

  • Mersin Yöresine Uygun Zeytin Çeşitleri - C. Türkay

  • Muz Yetiştiriciliği - H. Pınar

  • Nar Yetiştiriciliği - C. Yılmaz

  • Örtü Altı Hıyar Yetiştiriciliği - V. Aras

  • Örtü Altı Kavun Yetiştiriciliği - V. Aras

  • Örtü Altı Bağcılık - O. Kavak, M. E. Kiraz

  • Örtü Altı Domates Yetiştiriciliği - A. Ata

  • Örtü Altı Kayısı Yetiştiriciliği - M. Bircan

  • Örtü Altı Muz Yetiştiriciliği - C. Türkay

  • Patlıcan Yetiştiriciliği - A. Ata

  • Pikan Cevizi Yetiştiriciliği - O. Uysal

  • Seralarda Yıllık Bakım İşlemleri - V. Aras

  • İç Mekan Süs Bitkilerinde Gübreleme - A. Aydın

  • Şeftali Yetiştiriciliği - A. Güloğlu

  • Tohum Muhafazası - C. Ekşi

  • Toprak Örneği Alınması - R. Arslan

  • Topraksız Kültür - H. Pınar

  • Turunçgil Anaçları - Ü. Seday

  • Turunçgil Bahçe Tesisinde Tozlayıcı Çeşit Seçimi - Ü. Seday

  • Turunçgil Çöğür Yetiştiriciliği - Ü. Seday

  • Turuçgil Hastalıkları - L. Cingöz

  • Turuçgillerde Bahçe Tesisi - G. Kafa

  • Turunçgillerde Budama - G. Kafa

  • Turunçgillerde Gübreleme - B. İşçimen

  • Turunçgillerde Sulama - A. Uzun

  • Turunçgillerde Zirai Mücadele - L. Cingöz

  • Turunçgil Üretim Maliyetleri - O. Uysal

  • Turunçgil Yetiştiriciliği - A. Uzun

  • Turunçgil Zararlıları - L. Cingöz

  • Türkiye'deki Limon Çeşitleri - G. Kafa

  • Yaprak Örneği Alınması - R. Arslan

  • Yaygın Virüs Hastalıkları - B. Altan

  • Yazlık Kabak Yetiştiriciliği - Ç. Nacar

  • Yenidünya Yetiştiriciliği - A. Uzun

  • Zeytin Hastalıkları - L. Cingöz

  • Zeytin Yetiştiriciliği - C. Yılmaz

  • Zeytin Zararlıları - L. Cingöz

E-HİZMETLER

Gübre Takip Sistemi

Gübre Takip Sistemi

Tarım Tv

Tarım Tv

III. Tarım Orman Şurası

III. Tarım Orman Şurası

Alo 180

Alo 180

Geleceğe Nefes

Geleceğe Nefes

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

TARYAT

TARYAT

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Kulak Küpe Sorgulama

Kulak Küpe Sorgulama

Hayvan Bilgi Sistemi

Hayvan Bilgi Sistemi

Tarım Orman Bülteni

Tarım Orman Bülteni

Türk Tarım Orman Dergisi

Türk Tarım Orman Dergisi

Dijital Tarım Pazarı

Dijital Tarım Pazarı

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

İLETİŞİM

    Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
  • Adres : Alparslan Türkeş Bulvarı, No: 492, PK: 33740, Erdemli / MERSİN

  • Telefon : +90 (324) 518 0052

  • Faks : +90 (324) 518 0080

  • E-Posta : alata@tarimorman.gov.tr

  • KEP : tarimveormanbakanligi@hs01.kep.tr

  • Sosyal Tesis : 324 515 60 80
Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
YUKARI ​