Hayvancılık Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Çiğ Süt Desteği ve Çiğ İnek Sütünün Sınıflandırılması ve Kalite Kriterleri Eğitimi 07-12 Aralık 2021 tarihleri arasında Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi Müdürlüğünde gerçekleşmiştir.
Eğitime; 42 İl Müdürlüğünden veteriner hekim, ziraat mühendisi ve veteriner sağlık teknisyenleri olmak üzere 77 kişi katılmıştır. Sırasıyla üç farklı grup için gerçekleştirilecek eğitimin ilk ayağı tamamlanmıştır, ikinci ve üçüncü grupların katılımcı sayıları ise 70 olarak belirlenmiştir.
Hayvancılık Genel Müdürlüğü’nden gelen eğitimciler, çiğ süt desteği ve çiğ inek sütünün sınıflandırılması ve kalite kriterlerinin belirlenmesi üzerine dersler vermişlerdir.