Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
ZEYTİNCİLİK ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ - BORNOVA/İZMİR
Görme Engelli
×
  • Ana Sayfa
  • KURUMSAL YAPI
    MÜDÜR
    MÜDÜR YARDIMCISI
    BÖLÜMLER
    • ISLAH VE GENETİK
    • YETİŞTİRME TEKNİĞİ
    • TOPRAK VE SU KAYNAKLARI
    • TARIM EKONOMİSİ
    • BİTKİ SAĞLIĞI
    • GIDA TEKNOLOJİLERİ
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    HİZMET STANDARTLARIMIZ
    • ETİK DAVRANIŞ KURALLARI
  • LABORATUVARLAR
    MOLEKÜLER GENETİK
    TOPRAK, YAPRAK, SU
    GIDA TEKNOLOJİLERİ
    BİTKİ KORUMA
    POMOLOJİ
  • ÜRÜNLER
  • PROJELER
    DEVAM EDEN
    SONUÇLANMIŞ
  • YAYINLAR
  • BASIN
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksZeytincilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü - Bornova/İzmir > Duyuru

Natürel Zeytinyağı Temel Tadım Eğitimi (20-22 Nisan 2020)

4.03.2020 / Gösterim Sayısı : 236 / Arşiv

İzmir Zeytincilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü tarafından, 20-22 Nisan 2020 tarihleri arasında 3 günlük Natürel Zeytinyağı Temel Tadım Eğitimi düzenlenecektir. Kurs boyunca; genel zeytin yetiştiriciliği, zeytinyağı üretim teknolojileri ve temel tadım eğitimi konularına yer verilecektir. Tadım eğitimi, Uluslararası Zeytin Konseyi (UZK) tarafından belirlenen analiz metodolojisine göre ve Uluslararası Zeytin Konseyi tarafından tanınırlığı kabul görmüş uzmanlar tarafından yapılacaktır. Eğitimde zeytinyağı duyusal analiz prensiplerinin iletilmesi, negatif ve pozitif özelliklerin uygulamalı olarak tanıtılması planlanmaktadır. Eğitim sonunda, panelistlere katılım sertifikası verilecektir. Eğitim programının detaylarına yan taraftaki ek dosyasından ulaşabilirsiniz.

  • Katılım 25 kişi ile sınırlıdır.
  • Katılım için kayıt telefonu: 0 232 462 70 73 (Dahili: 126)
  • Eğitim Tarihi: 20-22 Nisan 2020
  • Eğitim saati: 9.30-16.30
  • Eğitim Yeri: Zeytincilik Araştırma Enstitüsü, Bornova, İZMİR
  • Katılım Bedeli: 1.000 TL

ÖNEMLİ: Kayıt işleminin kesinleşmesi için aşağıdaki hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir.

  1. Fatura şahıs adına kesilecek ise ödeme dekontunun açıklama kısmına "Zeytinyağı Tadım Eğitimi" – Adı Soyadı - T.C. Kimlik numarası yazılmalıdır.
  2. Fatura firma adına kesilecek ise ödeme dekontunun açıklama kısmına "Zeytinyağı Tadım Eğitimi" - Firma Adı - Vergi numarası yazılmalıdır.
  3. Dekont ve adres bilgileri mutlaka izmirzae@tarimorman.gov.tr adresine eposta ile gönderilmelidir.


BANKA BİLGİLERİ
Zeytincilik Araştırma Enstitüsü
Döner Sermaye İşletmesi
Vakıfbank Bornova Şubesi
IBAN No: TR26 0001 5001 5800 7303 2619 76
Bornova Vergi Dairesi - Vergi No: 998 004 3506

Ek Dosyalar

  • natürel zeytinyağı temel tadım eğitimi programı - nisan 2020 21 KB

İLETİŞİM

    Zeytincilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü - Bornova/İzmir
  • Adres : Üniversite Cd. No:43 35100 BORNOVA İZMİR

  • Telefon : +90 232 462 70 73

  • Faks : +90 232 435 70 42

  • E-Posta : izmirzae@tarimorman.gov.tr

  • KEP : tarimveormanbakanligi@hs01.kep.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Intranet
  • Bakanlık e-Posta
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın

MOBİL UYGULAMALAR

©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI