ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
  • EN

T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
ZEYTİNCİLİK ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ - İZMİR
  • Anasayfa
  • KURUMUMUZ
    • TARİHÇE
    • ORGANİZASYON ŞEMASI
    • ÇALIŞMA KONULARI
    • YERLEŞİM VE ALTYAPI
    • ALET EKİPMAN DURUMU
    • YÖNETİM
    • TEKNİK PERSONEL
    • HEDEF, VİZYON, MİSYON
    • ETİK DAVRANIŞ KURALLARI
    • KAMU HİZMET STANDARTLARI
  • BÖLÜMLER
    • ISLAH VE GENETİK
    • YETİŞTİRME TEKNİĞİ
    • TOPRAK VE SU KAYNAKLARI
    • TARIM EKONOMİSİ
    • BİTKİ SAĞLIĞI
    • GIDA TEKNOLOJİLERİ
  • LABORATUVARLAR
    • MOLEKÜLER GENETİK
    • TOPRAK, YAPRAK, SU
    • GIDA TEKNOLOJİLERİ
    • BİTKİ KORUMA
    • POMOLOJİ
  • PROJELER
    • DEVAM EDEN
    • SONUÇLANMIŞ
  • İletişim
Ara
    Skip Navigation LinksZeytincilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü - İzmir > Menu

Sonuçlanmış

  1. Akdeniz Zeytin Çeşitlerinin Mukayeseli Denemesi
  2. Akhisar Yöresi Sofralık Zeytin Sektörünün Mevcut Durumunun İncelenmesi Ve Gelişme İmkanlarının Araştırılması
  3. Avrupa Birliği’nde Zeytinyağı Piyasa Düzeni Ve Türkiye Açısından Değerlendirilmesi
  4. Aydın İlinde Yetiştirilen Yamalak Sarısı Mahalli Zeytin Çeşidinin Fenotipik Özelliklerinin Tanımlanması
  5. Aydın Yöresi Zeytinliklerinin Beslenme Durumunun Tesbiti
  6. Bayındır İlçesi Zeytin İşletmelerinin Ekonomik Yönden İncelenmesi Üzerinde Bir Araştırma
  7. Bazı Sofralık Siyah Zeytin Çeşitlerinin Zeytin Ezmesine Uygunluğu Üzerinde Bir Araştırma
  8. Bazı Sofralık Zeytin Çeşitlerimizin Polifenol İçeriklerinin Belirlenmesi ve İşleme Tekniklerinin Polifenollere Olan Etkisi Üzerine Bir Araştırma
  9. Bazı Yabani Ve Kültür Çeşidi Zeytin Tohumlarının Çimlenme Güçlerinin Tesbiti İle Bunların Çöğür Vasıflarının Mukayesesi Üzerinde Araştırmalar
  10. Bazı Zeytin Çeşit Ve Anaçlarının Vertıcıllıum Solgunluğuna (Verticillium Dahliae Kleb.) Duyarlılıklarının Belirlenmesi
  11. Bazı Zeytin Çeşitlerinin Döllenme Biyolojisi Üzerinde Araştırmalar
  12. Bazı Zeytin Çeşitlerinin Zeytin Güvesine (Prays Oleae Bern.) Hassasiyeti Üzerine Araştırmalar
  13. Bursa ve Manisa Kökenli Gemlik Zeytin Çeşidinden Üretilen Yağların Çeşitli Kromatografik ve Spektroskopik Metodlar Kullanılarak Kemometrik Karakterizasyonu
  14. Büyümeyi Ayarlayıcı Sentetiklerden Cycocel’in Zeytin Ağaçlarında Meyve Tutumunun Düzenlemesi İle Verim Artışına Etkisi Üzerinde Araştırmalar
  15. Çeşitli Hasad Metod Ve Vasıtalarının Fayda Ve Mahzurları , Bu Metod Ve Vasıtaların Türkiye’de Alışılagelmiş Olan Sistemlere Tatbik İmkanları Ve Elverişliliği Üzerinde Araştırmalar
  16. Çeşitli Muhafaza Kaplarının Ve Muhafaza Sürelerinin Zeytinyağı Kalitesine Etkisi
  17. Çeşitli Yağlık Zeytin Varyetelerinin İşlenmeden Evvel Bozulmadan Bekleme Müddetinin Tespiti
  18. Çizme Zeytin Hazırlanması Üzerinde Bir Araştırma
  19. Domat Zeytin Çeşidinde İspanyol Usulü İşlemede Uygulanan Yıkama İşleminin Kısaltılması
  20. Domat Zeytin Çeşidinin Köklendirilmesi Üzerine Araştırmalar
  21. Domat Zeytin Çeşidinin Kontrollü Şartlar Altında Köklü Ve Köksüz Klon Anaçlar Üzerine Aşılanarak Çoğaltılması
  22. Dondurma Yöntemiyle Muhafaza Edilen Ham Zeytinlerin Belirli Periyotlarda Sofralık Zeytin Yapma Olanaklarının Araştırılması
  23. Ege Bölgesi Önemli Zeytin Çeşitlerinin Besin Element Statüleri Ve Toprak Bitki İlişkileri
  24. Ege Bölgesi Yağışa Bağlı Zeytin Yetiştiriciliğinde Uygulanabilecek Toprak Ve Su Koruma Önlemlerinin Belirlenmesi
  25. Ege Bölgesi Zeytin Çeşitlerinin Yeşil Zeytin Salamurasına İşlenmesinde Meydana Gelen Gaz Cebi Arazının Tesbiti
  26. Ege Bölgesi Zeytin Çeşitlerinin Yeşil Zeytin Salamurasına Uygunluğu Üzerinde Teknolojik Araştırmalar
  27. Ege Bölgesinde Farklı Sistemlerle Üretilmiş Zeytinyağlarında Trans Yağ Asitlerinin Belirlenmesi Üzerine Araştırmalar
  28. Ege Bölgesinde Optimal Zeytin Yayılış Alanlarının Tesbitine Yönelik Bir Araştırma
  29. Ege Bölgesinde Organik Zeytin Yetiştiriciliği
  30. Ege Bölgesinin Belli Başlı Yerli Ve Yabancı Zeytin Çeşitlerinin Pomolojik Özellikleri Üzerinde Araştırmalar
  31. Ege Bölgesinin Önemli Yağlık Ve Sofralık Zeytin Çeşitlerinin Zeytin Güvesi (Prays Oleae Bern.) (Lepidoptera Hyponomeutidae)’Ne Karşı Hassasiyeti Üzerinde Çalışmalar
  32. Ege Bölgesinin Önemli Yağlık Ve Sofralık Zeytin Çeşitlerinin Zeytin Sineği (Bactrocera Oleae Gmel.)’Ne Karşı Hassasiyeti Üzerinde Çalışmalar
  33. Ege Bölgesinin Önemli Zeytin Çeşitlerinin Döllenme Biyolojisi Üzerinde Araştırmalar
  34. Ege Bölgesinin Önemli Zeytin Çeşitlerinin Yağlarının Duyusal Özelliklerinin Tespiti Üzerinde Araştırmalar
  35. Entansif Plantasyonlarda Aralık Ve Mesafeler Üzerinde Araştırma
  36. Entansif Plantasyonlarda Üç Tip Gübreleme Tatbikatı Üzerinde Araştırmalar
  37. Etli Biber Çeşitlerinin Dolgu Maddesi Olarak Uygunluk Derecelerinin Tesbiti
  38. Farklı Depolama ve Sıcaklık Koşullarının Karaburun Hurma Zeytini’nin (Erkence) Muhafazası Üzerine Etkisi
  39. Farklı İki Ekolojide Bazı Zeytin Çeşitlerinin Çiçek Tomurcuğu Gelişimi, Somak Ve Çiçek Morfolojileri Üzerine Araştırmalar
  40. Farklı Teknoloji Uygulayan Zeytinyağı Fabrikalarında Elde Edilen Karasuyun Analitik Özelliklerinin Tesbiti
  41. Farklı Yaşlardaki Memecik Zeytin Ağaçlarında Dane Ve Budama Artıkları İle Topraktan Kaldırılan N, P, K Miktarlarının Saptanması Konusunda Bir Araştırma
  42. Gemlik Zeytin Çeşidinde Kimyasal Seyreltmenin Meyve İle Yağ Verim Ve Kalitesine Etkileri
  43. Güneydoğu Anadolu Zeytinliklerinden Elde Edilen Zeytinyağlarının Bellier İndisi Üzerine Etki Eden Faktörlerin Tesiri
  44. Hasat Zamanının Bactrocera Oleae (Gmelin) (Diptera: Tephritidae) Zararına, Zeytinyağı Verim Ve Kalitesine Etkisi
  45. Hurma, Sele Ve Naturel Siyah Zeytinlerin Cam Kavanoz İçinde Salamurasız Olarak Muhafaza İmkanlarının Araştırılması
  46. İhraç Kalitesinde Sofralık Yeşil Zeytin Hazırlanması
  47. İki Farklı Zeytin Çeşidinde İn Vitroda Kallus Oluşumuna Etki Eden Faktörler Üzerinde Araştırmalar
  48. In Vıtro Koşullarında Önemli Zeytin Çeşitlerinin Sürgün Gelişmesine Etki Eden Bazı Faktörler Üzerinde Araştırmalar
  49. İzmir Bölgesi Rafine Zeytinyağlarında Sabun Kalıntısı Tespiti
  50. İzmir İlinde Değişik Zeytin Çeşitlerinde Parlatorıa Oleae (Colvee) (Hom; Dıaspıdıdae)’Nin Yayılışı, Biyolojisi Ve Mücadelesine Yönelik Populasyon Değişimi Üzerinde Araştırmalar
  51. İzmir İlinde Zeytin Yara Koşnili (Pollınıa Pollını Costa) (Homoptera; Asterolecanııdae)’Nin Biyolojisi Ve Populasyon Yoğunluğuna Etki Eden Faktörler Üzerinde Araştırmalar
  52. Karaburun Hurma Zeytinin Oluş Sebebinin Tesbiti
  53. Karasudan Elde Edilen Tortunun Gübre Olarak Kullanılması Üzerinde Bir Araştırma
  54. Kontinü Sistem Zeytinyağı Fabrikalarından Elde Edilen Pirinaların Rutubet Ve Yağ Muhtevaları Üzerinde Bir İnceleme
  55. Manzanilla Zeytin Çeşidinin Yerli Tozlayıcılarının Tespiti
  56. Melezleme İle Elde Edilmiş Zeytin Çeşit Adaylarının Yağ Özelliklerinin Belirlenmesi
  57. Memecik Zeytin Çeşidinde Klonal Seleksiyon (Iı. Safha)
  58. Memecik Zeytin Çeşidinde Klonal Seleksiyon( I. Safha)
  59. Memecik Zeytin Çeşidinde Makro Ve Mikro Besin Elementlerinin Mevsimsel Değişimlerinin İncelenmesi
  60. Memecik Zeytin Çeşidinde Yapraktan Ve Topraktan Uygulanan Gübrelemenin Verim Ve Kaliteye Etkilerinin Araştırılması (A)
  61. Memecik Zeytin Çeşidinde Yapraktan Ve Topraktan Uygulanan Gübrelemenin Verim Ve Kaliteye Etkilerinin Araştırılması (B)
  62. Memecik Zeytin Çeşidinin Hasadında Bazı Kimyasal Maddelerin Kullanılması
  63. Muhtelif Olgunluk Devresinde Oksidasyonlu Ripe Olive Tipi Zeytin Yapımı Üzerinde Araştırma
  64. Naturel Lampant Zeytinyağlarının Ultra-Viole Işığında Özgül Absorbans Değerlerinin Mevsimsel Değişimleri Üzerinde Araştırm
  65. Naturel Zeytinyağlarında Global Kalite İndeksinin Geliştirilmesi Üzerinde Çalışmalar
  66. Naturel Zeytinyağlarının Organoleptik Karakterlerinin Objektif Olarak Tayin Edilmesi Ve Uluslararası Standart Tesbiti İçin Metod Çalışmaları
  67. Olıvex Enziminin Zeytinyağı Verimi Ve Kalitesine Etkileri Üzerinde Bir Araştırma
  68. Önemli Bazı Zeytin Çeşitlerinin Yağ Randımanı Ve Yağların Özelliklerinin Tespiti
  69. Önemli Zeytin Çeşitlerimizde Sisleme Metodu İle Çeliklerin Köklenme Nisbetleri Ve Uygun Köklendirme Vasatlarının Tesbiti
  70. Önemli Zeytin Çeşitlerinin Stomaları Üzerinde Biyometrik Araştırmalar
  71. Önemli Zeytin Üreticisi Ülkelerin Zeytinciliği İle Türkiye Zeytinciliğinin Bazı Yönlerden Karşılaştırılması
  72. Periyodik Olarak Tatbik Edilecek Mahsül Budamasının Zeytinlerde Verimlilik Üzerine Tesirinin Araştırılması
  73. Sirkeli Zeytin Hazırlanması Üzerinde Araştırmalar
  74. Siyah Zeytin Salamuracılığında Kullanılan Muhtelif Kaynaklı Tuzların Kaliteye Etkileri
  75. Siyah Zeytin Teknolojisinin Geliştirilmesi
  76. Siyah Zeytinde Tatlanma Süresinin Kısaltılması Üzerinde Teknolojik Ve Mikrobiyolojik Araştırmalar
  77. Sofralık Siyah Zeytin Teknolojisinin Geliştirilmesi
  78. Sofralık Zeytin Üretiminde (Yeşil-Siyah) Enzimatik Yöntemlerin Kullanılması
  79. Sofralık Zeytinlerin Kısa Sürede Tatlandırılmaları Üzerine Bir Araştırma
  80. Sulu Ve Kuru Sistemle Çalışan Zeytinyağı Fabrikalarından Elde Edilen Yağların Teknolojik Araştırması
  81. Türkiye Zeytinyağlarının Fiziksel Ve Kimyasal Özelliklerinin Tespiti
  82. Türkiye Zeytinyağlarının Viskoziteleri, Viskozitenin Yağın Fiziksel Ve Kimyasal Özellikleri İle Olan İlgisi Ve Viskoziteye Tesir Eden Faktörlerin Tesbitine Ait Araştırma
  83. Türkiye’de Pirina Sanayi Ve Pirina Yağının Yemeklik Olarak Değerlendirme Olanakları Üzerinde Bir Araştırma
  84. Türkiye’de Tarım Sektöründe Daha İyi Hizmet Verebilmek İçin Etkin Kamu Örgütlenme Modeli Üzerinde Bir Araştırma
  85. Türkiye’de Üretilen Ham Pirina Yağlarının Sterol, Eritrodiol Ve Uvaol Miktarlarının Tesbiti
  86. Türkiye’de Ve Avrupa Topluluğunda Zeytinyağı İçin Uygulanan Destekleme Politikalarının Çeşitli Yönlerden Karşılaştırılması
  87. Türkiye’de Zeytin Ve Ürünlerinin Üretim, Maliyet Ve Ticaretine İlişkin Veri Tabanının Teşkili
  88. Üç Sulama Metodunun Zeytin Kalite Ve Kantitesine Etkileri Üzerinde Araştırmalar
  89. Ülkemizde Kullanılan Çeşitli Ambalaj Kaplarının Zeytinyağının Kalitesine Etkilerinin Araştırılması
  90. Verimden Düşmüş Zeytin Ağaçlarının Islahı Suretiyle Entansif Zeytinciliğe Geçiş Metodunun Araştırılması
  91. Verimli Zeytin Bahçelerinin Toprak Besin Element Dengelerinin Araştırılması Bu Dengelerin Verimle İlişkisi
  92. Yağa İşlenecek Zeytinlerin Muhafazasında Kullanılan Çeşitli Usullerin Yağın Kalitesine Etkilerinin Tesbiti
  93. Yapraklar Üzerine Verilen Mineral Besin Maddelerinin Zeytin Çeliklerinin Köklenmesi Üzerine Etkisi
  94. Yapraktan Verilen Kno3’ın Zeytinlerde Verime, Meyvede Bazı Kalite Özelliklerine Ve Zeytin Sineğine Dayanıklılığına Etkisi
  95. Yerli Ve Yabancı Zeytin Çeşitlerinin Özelliklerinin Tespiti Ve Kolleksiyon Zeytinliği Tesisi
  96. Yeşil Zeytin İşlenmesinde Kullanılan Farklı İşleme Kaplarının Kalite Üzerine Tesirinin İncelenmesi
  97. Yeşil Zeytin Salamurasına Elverişli Çeşitlerde Olgunluk Devresinin Fermantasyon Üzerine Olan Tesirinin İncelenmesi
  98. Zeytin Ağacının Muhtelif Yön Ve İrtifalarındaki Danelerde Yağ Ve Rutubet Tayini
  99. Zeytin Ağaçlarında Doğal Fenolik Bileşiklerin Mevsimsel Değişimi Üzerinde Araştırmalar
  100. Zeytin Bahçelerinde Herbisit Ve Toprak İşlemenin Kıyaslanması
  101. Zeytin Bahçelerindeki Yabancı Otlarla Mücadelede Kullanılan Herbisitler İle Toprak İşlemenin Karşılaştırılması
  102. Zeytin Çekirdeklerinin Çimlenmesi Üzerinde Araştırmalar
  103. Zeytin Çekirdeklerinin Çimlenmesinde Endokarpa Tatbik Edilen Değişik Muamelelerin Etkilerinin Araştırılması
  104. Zeytin Çeliklerinin Köklendirilmesi Üzerinde Araştırmalar
  105. Zeytin Çeliklerinin Köklendirilmesinde Bor’un Etkisi
  106. Zeytin Çeşitlerinin Belli Hormon Konsantrasyonunda Köklenme Nisbetlerinin Tespiti
  107. Zeytin Danesinin Olgunluk Derecesinin Yağın Kalitesine Etkileri
  108. Zeytin Fidanlarının Farklı Ortamlardaki Büyümeleri Üzerinde Bir Araştırma
  109. Zeytin Meyvesinin Tabii Olgunlaşması Üzerinde Araştırmalar
  110. Zeytin Solgunluğu (Verticillium Dahliae Kleb.)’Na Duyarlı Ekonomik Önemdeki Zeytin Çeşitlerinin Dayanıklı Anaçlar Üzerine Aşılama Ve Bazı Biyopreparatlarla Önlenmesi Üzerinde Araştırmalar
  111. Zeytin Su Tüketiminin Tarla Parsellerinde Tespit Edilmesi
  112. Zeytin Tohumlarının Değişik Ortam Ve Zamanlarda Çimlendirmesinin Çimlenme Yüzdesine Etkileri
  113. Zeytin Üretiminde Kullanılan Bazı Elverişli Yabani Ve Kültür Çeşidi Ağaçların Anaçlık Kabiliyetlerinin Tespiti Üzerine Araştırmalar
  114. Zeytin Ürün Rekoltesinin Belirlenmesinde Çok Parametreli Yaklaşım: Urla (İzmir) Örneği
  115. Zeytin Yaprağı İlave Edilerek Elde Edilen Zeytinyağlarının Bazı Temel Kalite Kriterleri ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi
  116. Zeytin Yetiştiriciliğinde Farklı Sulama Programlarının Zeytin Verimi, Sofralık Zeytin ve Zeytinyağı Kalitesi Üzerine Etkisi
  117. Zeytincilikte Kısa Gövdeli Ağaç Yetiştirilmesi Üzerinde Araştırmalar
  118. Zeytinde (Olea Europaea) Organomineral Gübre İle Mineral Gübre Ve Çiftlik Gübresi Kombinasyonunun Verim Ve Kalite Üzerine Olan Etkilerinin Karşılaştırılması
  119. Zeytinde Adaptasyon
  120. Zeytinde Bazı Bitki Büyüme Düzenleyicileri Ve Yaprak Gübrelerinin Mahsul Miktarı Ve Kalitesine Etkileri Üzerinde Bir Araştırma
  121. Zeytinde Bazı Meyve Dökücülerin Uygunluğu Üzerinde Araştırmalar
  122. Zeytinde Biyoklimatolojik Araştırmalar
  123. Zeytinde Büyümeyi Düzenleyici Maddelerin Kullanımı Ve Alternansın Kontrolü
  124. Zeytinde Çiçek Tomurcuğu Oluşumunun Cepa Ve Ga3 İle Kontrolu Üzerinde Bir Araştırma
  125. Zeytinde Kullanılmak Üzere İşlenmiş Kırmızı Biber Dolgusu Üzerinde Bir Araştırma
  126. Zeytinde Mekanik Hasat Olanaklarının Araştırılması
  127. Zeytinde Organomineral Gübre İle Mineral Gübre ve Çiftlik Gübresi Kombinasyonunun Verim ve Kalite Üzerine Olan Etkilerinin Karşılaştırılması
  128. Zeytinde Verimli Ve Verimsiz Yıllarda Yaprak Protein Desenlerinin Değişimi Üzerinde Araştırmalar
  129. Zeytinden Yağ Elde Etme Sistemlerinin Zeytinyağının Kalitesi İle Acılığı Üzerine Etkileri
  130. Zeytinden Yağ Elde Etme Sistemlerinin Zeytinyağının Kalitesi ile Acılığı Üzerine Etkileri
  131. Zeytinin Doku Kültürü Yoluyla Üretilmesi Üzerinde Araştırmalar
  132. Zeytinlerde Çiçek Tozu Toplanması Üzerinde Bir Deneme
  133. Zeytinlerde Meyvenin Tutunma Gücünü Azaltmak Ve Hasadı Kolaylaştırmak Maksadıyla Ethrel Kullanılması Üzerinde Bir Çalışma
  134. Zeytinlerde Önemli Mikro Besin Element Noksanlıkları Üzerinde Araştırmalar
  135. Zeytinlerde Yağ Teşekkülü, Seyri Ve Azamiye Vardığı Tarihlerin Tesbiti
  136. Zeytinlerden Elde Edilen Verticillium Dahliae İzolatlarının Vejetatif Uyum Grupları İle Patotiplerinin Belirlenmesi
  137. Zeytinlik Tesisinde Kullanılan Materyalin (Aşılı Fidan Ve Çelikten Üretilen Fidan) Mukayesesi
  138. Zeytinliklerin Gençleştirilmesi Üzerinde Araştırmalar
  139. Zeytinyağı Depolarında Kullanılabilecek Bazı Sentetik Reçine Türlerinin Zeytinyağına Etkileri Üzerinde Araştırmalar
  140. Zeytinyağlarında İyot Sayısına Tesir Eden Faktörlerin Tesbiti
  141. Zeyytin Fidanlıklarında Görülen Yabancı Otlar Ve Bunların Mücadelesinde Kullanılabilecek Uygun Herbisitlerin Seçimi
  142. Zor Köklenen Zeytin Çeşitleri Üzerine Kolay Köklenen Zeytin Çeşitleri Ve Delice Aşılamak Suretiyle Mist - Propagation Şartlarında Çelik Köklendirme Üzerinde Araştırmalar
  143. Dünya Zeytin Koleksiyonunun Kurulması, Korunması ve Yönetimi
  144. Türkiye Zeytin Çeşit Kataloğu

E-HİZMETLER

Gübre Takip Sistemi

Gübre Takip Sistemi

Tarım Tv

Tarım Tv

III. Tarım Orman Şurası

III. Tarım Orman Şurası

Alo 180

Alo 180

Geleceğe Nefes

Geleceğe Nefes

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

TARYAT

TARYAT

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Kulak Küpe Sorgulama

Kulak Küpe Sorgulama

Hayvan Bilgi Sistemi

Hayvan Bilgi Sistemi

Tarım Orman Bülteni

Tarım Orman Bülteni

Türk Tarım Orman Dergisi

Türk Tarım Orman Dergisi

Dijital Tarım Pazarı

Dijital Tarım Pazarı

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

Türkiye Arıcılık Haritası

Türkiye Arıcılık Haritası

İLETİŞİM

    Zeytincilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü - İzmir
  • Adres : Üniversite Cd. No:43 35100 BORNOVA İZMİR

  • Telefon : +90 232 462 70 73

  • Faks : +90 232 435 70 42

  • E-Posta : izmirzae@tarimorman.gov.tr

  • KEP : izmir@gthb.hs01.kep.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
YUKARI ​