ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
EN
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
MANİSA BAĞCILIK ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Anasayfa
KURUMUMUZ
YÖNETİM
TARİHÇE
MİSYONUMUZ
VİZYONUMUZ
HEDEFİMİZ
ORGANİZASYON ŞEMASI
GÖREV KONULARI
İÇ KONTROL SİSTEMİ
MANİSA BAĞCILIK ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ETİK DAVRANIŞ KURALLARI
KAMU HİZMET STANDARTLARI
FAALİYETLERİMİZ
PROJELER
YENİ TESCİL ÇEŞİTLERİMİZ
BÖLÜMLER
YETİŞTİRME TEKNİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI
ASMA ISLAHI BÖLÜM BAŞKANLIĞI
BİTKİ SAĞLIĞI BÖLÜM BAŞKANLIĞI
GIDA TEKNOLOJİLERİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI
TARIM EKONOMİSİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI
ÜRETİM VE İŞLETME BÖLÜM BAŞKANLIĞI
EĞİTİM VE YAYIM BÖLÜM BAŞKANLIĞI
LABORATUVARLAR
TOPRAK, YAPRAK, SU ANALİZ LABORATUVARI
DOKU KÜLTÜRÜ VE BAZ MATERYAL ÜRETİM ÜNİTESİ
BİTKİ SAĞLIĞI LABORATUVARI
GIDA TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI
FİZİKSEL ANALİZ LABORATUVARI
ÜZÜM ÜRÜNLERİ İŞLEME TESİSİ
EĞİTİM
GENEL BAĞCILIK
EĞİTİM FAALİYETLERİ
YAYIN FAALİYETLERİ
BASINDA BİZ
YEREL BASIN
ULUSAL / BÖLGESEL BASIN
VİDEO
PERSONELİMİZ
PERSONEL
İletişim
Tarayıcınızda JavaScript etkin değil gibi görünüyor. Lütfen JavaScript'i etkinleştirin ve yeniden deneyin.
Skip Navigation Links
Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
Asma Islahı Bölüm Başkanlığı
Melezleme ile yeni çeşit elde edilmesi,
Çeşit geliştirme (klon seleksiyonu),
Genetik ve morfolojik tanımlama çalışmaları,
Çeşit özelliklerinin belirlenmesi,
Bölgelere uygun üzüm çeşitlerinin belirlenmesi
,
Baz materyal elde edilmesi,
Çeşit tescil işlemleri,
Yöresel ve ülkesel gen kaynakları tespiti, koleksiyon bağı
oluşturulması ve muhafazası k
onularında çalışmalar gerçekleştirmektedir.
E-HİZMETLER
Gübre Takip Sistemi
Tarım Orman Ekranı
III. Tarım Orman Şurası
Alo 180
Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık
TARYAT
Su Verimliliği Seferberliği
Kulak Küpe Sorgulama
Hayvan Bilgi Sistemi
Tarım Orman Bülteni
Türk Tarım Orman Dergisi
Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi
YUKARI