ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
EN
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
KAYISI ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Anasayfa
KURUMSAL YAPI
TANITIM
TARİHÇE
ORGANİZASYON ŞEMASI
MİSYON, VİZYON VE HEDEFLERİMİZ
GÖREVLERİMİZ
KALİTE YÖNETİM BİRİMİ
İÇ KONTROL BİRİMİ
ETİK DAVRANIŞ KURALLARI
KAEM ORGANİZASYON KİTABI
AR-GE PROJELERİ
DEVAM EDEN PROJELER
SONUÇLANAN PROJELER
BÖLÜMLER
ISLAH VE GENETİK
TARIM MAKİNALARI VE TEKNOLOJİLERİ
GIDA TEKNOLOJİLERİ
YETİŞTİRME TEKNİĞİ
BİTKİ SAĞLIĞI
ÜRETİM VE İŞLETME
TARIM EKONOMİSİ
PERSONEL
YÖNETİM
TEKNİK BÖLÜMLER
İDARİ BİRİMLER
LABORATUVARLAR
TOPRAK- BİTKİ ANALİZ LABORATUVARI
GIDA ANALİZ LABORATUVARI
SEROLOJİ LABORATUVARI
DOKU KÜLTÜRÜ LABORATUVARI
TESCİLLİ ÇEŞİTLERİMİZ
İletişim
Tarayıcınızda JavaScript etkin değil gibi görünüyor. Lütfen JavaScript'i etkinleştirin ve yeniden deneyin.
Kayısı Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
"Kuru Kayısı Kalitesinin Arttırılması" Projesi Hibe Tanıtım Programı
Boyut: 421 KB
Resmin orijinali için tıklayınız
Boyut: 256 KB
Resmin orijinali için tıklayınız
Boyut: 401 KB
Resmin orijinali için tıklayınız
Boyut: 570 KB
Resmin orijinali için tıklayınız
Boyut: 406 KB
Resmin orijinali için tıklayınız
Boyut: 341 KB
Resmin orijinali için tıklayınız
Boyut: 346 KB
Resmin orijinali için tıklayınız
Boyut: 453 KB
Resmin orijinali için tıklayınız
Boyut: 405 KB
Resmin orijinali için tıklayınız
E-HİZMETLER
Gübre Takip Sistemi
Tarım Tv
III. Tarım Orman Şurası
Alo 180
Geleceğe Nefes
Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık
TARYAT
Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi
Kulak Küpe Sorgulama
Hayvan Bilgi Sistemi
Tarım Orman Bülteni
Türk Tarım Orman Dergisi
Dijital Tarım Pazarı
Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi
Türkiye Arıcılık Haritası
YUKARI