ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
  • EN

T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
KAYISI ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
  • Anasayfa
  • KURUMSAL YAPI
    • TANITIM
    • TARİHÇE
    • ORGANİZASYON ŞEMASI
    • MİSYON, VİZYON VE HEDEFLERİMİZ
    • GÖREVLERİMİZ
    • KALİTE YÖNETİM BİRİMİ
    • İÇ KONTROL BİRİMİ
    • ETİK DAVRANIŞ KURALLARI
    • KAEM ORGANİZASYON KİTABI
  • AR-GE PROJELERİ
    • DEVAM EDEN PROJELER
    • SONUÇLANAN PROJELER
  • BÖLÜMLER
    • ISLAH VE GENETİK
    • TARIM MAKİNALARI VE TEKNOLOJİLERİ
    • GIDA TEKNOLOJİLERİ
    • YETİŞTİRME TEKNİĞİ
    • BİTKİ SAĞLIĞI
    • ÜRETİM VE İŞLETME
    • TARIM EKONOMİSİ
  • PERSONEL
    • YÖNETİM
    • TEKNİK BÖLÜMLER
    • İDARİ BİRİMLER
  • LABORATUVARLAR
    • TOPRAK- BİTKİ ANALİZ LABORATUVARI
    • GIDA ANALİZ LABORATUVARI
    • SEROLOJİ LABORATUVARI
    • DOKU KÜLTÜRÜ LABORATUVARI
  • TESCİLLİ ÇEŞİTLERİMİZ
  • İletişim
Ara
    Skip Navigation LinksKayısı Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü > Menu

Devam Eden Projeler

​Sıra No Destekleyen Kuruluş​ Proje ​Adı​​ Proje Lideri​ Başlama-Bitiş Tarihi​
​1​TAGEM​​Çatı Proje: Meyve Genetik Kaynaklarının Toplanması, Muhafazası ve Karakterizasyonu Projesi​ Devamlı​
​​Alt Proje: Kayısı Genetik Kaynaklarının Toplanması, Muhafazası ve Değerlendirilmesi​Yasemin LEVENT
​​Alt Proje: Dut Genetik Kaynaklarının Toplanması, Muhafazası ve Değerlendirilmesi​Duygu ÖZELÇİ
​​Alt Proje: Kızılcık Genetik Kaynaklarının Toplanması, Muhafazası ve Değerlendirilmesi​Cemil ERNİM
​​Alt Proje: Alıç Genetik Kaynaklarının Toplanması, Muhafazası ve Değerlendirilmesi​Erdoğan ÇÖÇEN
​​Alt Proje: İğde Genetik Kaynaklarının Toplanması, Muhafazası ve Değerlendirilmesi​​Erdoğan ÇÖÇEN
​2​TAGEM​​Melezleme Islahı ile Şarka Hastalığı (Plum pox potyvirus)'na Dayanıklı Kayısı Çeşitlerinin Geliştirilmesi​Adnan CANBAY2019-2023​
​3​TAGEM​​Bazı Derim Sonrası Uygulamaların "Bursa Siyahı" ve "Kenmochi" Dut Genotiplerinin Soğukta Depolama Süresi ve Kalitesi Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
​Rukiye YAMAN
2019-2021​
4​TAGEM​​Çatı Proje: Malatya Yöresinde Yetiştirilen Mahalli ve Yabani Meyve Türleri İle İlgili Araştırmalar​ 2018-2021​
​​Alt Proje: Malatya Yöresinde Yetiştirilen "Karamehmet" ve "Arapkızı" Elma Çeşitlerinde Klon Seleksiyonu - Aşama II​Erdoğan ÇÖÇEN
​​Alt Proje: Malatya Yöresi Yerel Armut Genotiplerinin Seleksiyon Yoluyla Islahı - Aşama II​Yusuf BAYINDIR
​5​TAGEM​​Kayısı Çöğür Anaç Seçimi - Aşama III​Cemil ERNİM2018-2022​
6​TAGEM​​Ulusal Kayısı Genetik Kaynaklarında Bulunan Kayısı Genotiplerinin Soğuğa Toleranslarının Belirlenmesi​Adnan CANBAY2018-2022​
​7​TAGEMSeleksiyon Yolu ile Elde Edilen Bazı Karadut (Morus nigra) Genotiplerinin Bitkisel Özelliklerinin BelirlenmesiMehmet ÖZELÇİ​2018-2022​
​8​TAGEM​​Malatya Yöresi Kayısı Yetiştiriciliğinde Farklı Toprak İşleme ve Malç Uygulamalarının Toprak Fiziksel Özellikleri ile Fidan Gelişimine Etkisi​Salih ATAY2018-2022​
​9​TAGEMDut Tip ve Hasat Yöntemlerinin, Dut Pekmez, Dut Kurusu ve Dut Suyu Tozu Kalite Parametrelerine Etkileri​​​Sevgi ESKİGÜN​2018-2021
​10​TAGEM​​Köhnü Üzüm Çeşidinde Klon Seleksiyonu - Aşama II​Hasan KOÇ2017-2022​
​11​TAGEMMutasyon Islahı ile Kayısı Yetiştiriciliğine Uygun Bodur/Yarı Bodur Klonal Anaç Geliştirilmesi​​​Ali Rıza ŞAHİNOĞLU2017-2021​
​12​TAGEM​​Melezleme Islahı ile Yeni Ceviz Çeşitlerinin GeliştirilmesiMustafa AKÇAY​​2017-2021
​13​TAGEMAronya (Aronia melanocarpa (Michx) Elliot) ve Mürver (Sambucus nigra L.) Meyve Türllerinin Farklı Ekolojilerde Yetiştiriciliği ve Agromorfolojik Özellikleri ile Meyve Karakteristik Bileşenlerinin İncelenmesi (Malatya Lokasyonu)​​​Çiğdem YAVUZ​2017-2021
14
​TAGEM​​Çatı Proje: Melezleme Islahı ile Yeni Kayısı Çeşitlerinin Geliştirilmesi​ 2021-2024
​​Alt Proje: Melezleme Islahı İle Yeni Sofralık Kayısı Çeşitlerinin Geliştirilmesi​Cemil ERNİM
​​Alt Proje: Melezleme Islahı İle Yeni Kurutmalık Kayısı Çeşitlerinin Geliştirilmesi​Ali Rıza ŞAHİNOĞLU
​15
​TAGEMKayısıda Sık Dikim ve Farklı Terbiye Sistemlerinin Meyve Verim ve Kalitesi Üzerine Etkileri​​Yusuf BAYINDIR​​2016-2020
​16
​TAGEM​​Malatya İli Ceviz Genotiplerinin Seleksiyonu​Mustafa AKÇAY​2020-2023
​17
​TAGEM​​Çatı Proje: Seleksiyon Yoluyla Yeni Sofralık ve Kurutmalık Kayısı Çeşitlerinin Geliştirilmesi​ 2020-2023​
​​Alt Proje: Seleksiyon Yoluyla Yeni Sofralık Kayısı Çeşitlerinin Geliştirilmesi - Aşama II​Cemil ERNİM
​​Alt Proje: Kabaaşı Kayısı Çeşidinde Klon Seleksiyonu - Aşama II​Selçuk AVCI
​​Alt Proje: Hasanbey Kayısı Çeşidinde Klon Seleksiyonu - Aşama II (Malatya Lokasyonu)​Selçuk AVCI

E-HİZMETLER

Gübre Takip Sistemi

Gübre Takip Sistemi

Tarım Tv

Tarım Tv

III. Tarım Orman Şurası

III. Tarım Orman Şurası

Alo 180

Alo 180

Geleceğe Nefes

Geleceğe Nefes

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

TARYAT

TARYAT

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Kulak Küpe Sorgulama

Kulak Küpe Sorgulama

Hayvan Bilgi Sistemi

Hayvan Bilgi Sistemi

Tarım Orman Bülteni

Tarım Orman Bülteni

Türk Tarım Orman Dergisi

Türk Tarım Orman Dergisi

Dijital Tarım Pazarı

Dijital Tarım Pazarı

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

Türkiye Arıcılık Haritası

Türkiye Arıcılık Haritası

İLETİŞİM

    Kayısı Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
  • Adres : Aşağıbağlar mah. İsmetpaşa cad. No:163 Yeşilyurt / MALATYA

  • Telefon : 0422 212 20 00

  • Faks : 0422 212 22 70

  • E-Posta : kayisi@tarimorman.gov.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
YUKARI ​