1 | TAGEM | Çatı Proje: Meyve Genetik Kaynaklarının Toplanması, Muhafazası ve Karakterizasyonu Projesi | | Devamlı |
Alt Proje: Kayısı Genetik Kaynaklarının Toplanması, Muhafazası ve Değerlendirilmesi | Yasemin LEVENT |
Alt Proje: Dut Genetik Kaynaklarının Toplanması, Muhafazası ve Değerlendirilmesi | Duygu ÖZELÇİ |
Alt Proje: Kızılcık Genetik Kaynaklarının Toplanması, Muhafazası ve Değerlendirilmesi | Cemil ERNİM |
Alt Proje: Alıç Genetik Kaynaklarının Toplanması, Muhafazası ve Değerlendirilmesi | Erdoğan ÇÖÇEN |
Alt Proje: İğde Genetik Kaynaklarının Toplanması, Muhafazası ve Değerlendirilmesi | Erdoğan ÇÖÇEN |
2 | TAGEM | Melezleme Islahı ile Şarka Hastalığı (Plum pox potyvirus)'na Dayanıklı Kayısı Çeşitlerinin Geliştirilmesi | Adnan CANBAY | 2019-2023 |
3 | TAGEM | Bazı Derim Sonrası Uygulamaların "Bursa Siyahı" ve "Kenmochi" Dut Genotiplerinin Soğukta Depolama Süresi ve Kalitesi Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
| Rukiye YAMAN
| 2019-2021 |
4 | TAGEM | Çatı Proje: Malatya Yöresinde Yetiştirilen Mahalli ve Yabani Meyve Türleri İle İlgili Araştırmalar | | 2018-2021 |
Alt Proje: Malatya Yöresinde Yetiştirilen "Karamehmet" ve "Arapkızı" Elma Çeşitlerinde Klon Seleksiyonu - Aşama II | Erdoğan ÇÖÇEN |
Alt Proje: Malatya Yöresi Yerel Armut Genotiplerinin Seleksiyon Yoluyla Islahı - Aşama II | Yusuf BAYINDIR
|
5 | TAGEM | Kayısı Çöğür Anaç Seçimi - Aşama III | Cemil ERNİM | 2018-2022 |
6 | TAGEM | Ulusal Kayısı Genetik Kaynaklarında Bulunan Kayısı Genotiplerinin Soğuğa Toleranslarının Belirlenmesi | Adnan CANBAY | 2018-2022 |
7 | TAGEM | Seleksiyon Yolu ile Elde Edilen Bazı Karadut (Morus nigra) Genotiplerinin Bitkisel Özelliklerinin Belirlenmesi | Mehmet ÖZELÇİ | 2018-2022 |
8 | TAGEM | Malatya Yöresi Kayısı Yetiştiriciliğinde Farklı Toprak İşleme ve Malç Uygulamalarının Toprak Fiziksel Özellikleri ile Fidan Gelişimine Etkisi | Salih ATAY | 2018-2022 |
9 | TAGEM | Dut Tip ve Hasat Yöntemlerinin, Dut Pekmez, Dut Kurusu ve Dut Suyu Tozu Kalite Parametrelerine Etkileri | Sevgi ESKİGÜN | 2018-2021 |
10 | TAGEM | Köhnü Üzüm Çeşidinde Klon Seleksiyonu - Aşama II | Hasan KOÇ | 2017-2022 |
11 | TAGEM | Mutasyon Islahı ile Kayısı Yetiştiriciliğine Uygun Bodur/Yarı Bodur Klonal Anaç Geliştirilmesi | Ali Rıza ŞAHİNOĞLU | 2017-2021 |
12 | TAGEM | Melezleme Islahı ile Yeni Ceviz Çeşitlerinin Geliştirilmesi | Mustafa AKÇAY | 2017-2021 |
13 | TAGEM | Aronya (Aronia melanocarpa (Michx) Elliot) ve Mürver (Sambucus nigra L.) Meyve Türllerinin Farklı Ekolojilerde Yetiştiriciliği ve Agromorfolojik Özellikleri ile Meyve Karakteristik Bileşenlerinin İncelenmesi (Malatya Lokasyonu) | Çiğdem YAVUZ | 2017-2021 |
14
| TAGEM | Çatı Proje: Melezleme Islahı ile Yeni Kayısı Çeşitlerinin Geliştirilmesi | | 2021-2024 |
Alt Proje: Melezleme Islahı İle Yeni Sofralık Kayısı Çeşitlerinin Geliştirilmesi | Cemil ERNİM |
Alt Proje: Melezleme Islahı İle Yeni Kurutmalık Kayısı Çeşitlerinin Geliştirilmesi | Ali Rıza ŞAHİNOĞLU |
15
| TAGEM | Kayısıda Sık Dikim ve Farklı Terbiye Sistemlerinin Meyve Verim ve Kalitesi Üzerine Etkileri | Yusuf BAYINDIR | 2016-2020 |
16
| TAGEM | Malatya İli Ceviz Genotiplerinin Seleksiyonu | Mustafa AKÇAY | 2020-2023 |
17
| TAGEM | Çatı Proje: Seleksiyon Yoluyla Yeni Sofralık ve Kurutmalık Kayısı Çeşitlerinin Geliştirilmesi | | 2020-2023 |
Alt Proje: Seleksiyon Yoluyla Yeni Sofralık Kayısı Çeşitlerinin Geliştirilmesi - Aşama II | Cemil ERNİM |
Alt Proje: Kabaaşı Kayısı Çeşidinde Klon Seleksiyonu - Aşama II | Selçuk AVCI |
Alt Proje: Hasanbey Kayısı Çeşidinde Klon Seleksiyonu - Aşama II (Malatya Lokasyonu) | Selçuk AVCI |