T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
İNCİR ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
Anasayfa
KURUMSAL YAPI
MÜDÜR
MÜDÜR YARDIMCISI
TEKNİK KOORDİNATÖR
BÖLÜMLER
ISLAH VE GENETİK BÖLÜMÜ
YETİŞTİRME TEKNİĞİ BÖLÜMÜ
BİTKİ SAĞLIĞI BÖLÜMÜ
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
TARIM EKONOMİSİ BÖLÜMÜ
ORGANİZASYON ŞEMASI
TARİHÇE
GÖREVLERİMİZ
MİSYON VE VİZYONUMUZ
KALİTE POLİTİKAMIZ
HİZMET STANDARTLARIMIZ
LABORATUVARLAR
PROJELER
ISLAH VE GENETİK
YETİŞTİRME TEKNİĞİ
GIDA TEKNOLOJİLERİ
BİTKİ SAĞLIĞI
TARIM EKONOMİSİ
KANATLI BESLEME VE YETİŞTİRME
YAYINLAR
LİFLETLER
KİTAPLAR
YAYINLAR
LİFLETLER
KİTAPLAR
YAYINLAR
ÜRÜNLER
İNCİR
KESTANE
BASIN
AYDIN HAKKINDA
SIK SORULAN SORULAR
İLETİŞİM
Skip Navigation Links
İncir Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
>
Menu
Kanatlı Besleme ve Yetiştirme
PROJE İSMİ
PROJE DURUMU
PROJE LİDERİ
Protein Düzeyi Farklı Yemlerin Zorla Tüy Döktürülen Etçi Damızlık Tavukların Verim Özellikleri Üzerine Etkileri
Sonuç
Doç.Dr. Mehmet BOZKURT
Etlik Piliç Beslenmesinde Enzim, Antibiyotik ve Probiyotik Kullanımının Besi Performansı Üzerine Etkileri
Sonuç
Doç.Dr. Mehmet BOZKURT
Farklı Düzeylerde Enerji ve Protein İçeren Piliç Büyütme Yemlerinin Ayrı ve Karışık Cinsiyette Büyütülen Etlik Piliçlerin Performansı ve Bazı Kesim Özellikleri Üzerine Etkileri
Sonuç
Doç.Dr. Mehmet BOZKURT
Kasaplık Piliç Yemlerinde Probiyotiklerin Kullanımı
Sonuç
Doç.Dr. Mehmet BOZKURT
Etlik Piliç ve Yumurta Tavuğu Karma Yemlerine Mikrobiyal Fitaz Enzimi İlavesinin Besi Performansı ile Bazı Kemik ve Dışkı Parametreleri Üzerine Etkileri
Sonuç
Doç.Dr. Mehmet BOZKURT
Etçi Damızlık Tavuk ve Yumurta Tavuğu Yemlerine Farklı Yağ Kaynaklarının Değişik Düzeylerde İlave Edilmesinin Verim Performansı ve Kuluçka Özellikleri Üzerine Etkileri
Sonuç
Doç.Dr. Mehmet BOZKURT
Etlik ve Yumurtacı Piliç - Tavuklarda Büyütme Faktörü Olarak Eterik Yağlardan Faydalanma Olanaklarının Araştırılması
Sonuç
Doç.Dr. Mehmet BOZKURT
Mısır ve Buğday Esaslı Yemlere Esansiyel Yağ Karışımı İlavesinin Erkek ve Dişi Etlik Piliçlerin Besi Performansı ve Kesim Özellikleri ile Bazı Bağışıklık Parametreleri Üzerine Etkileri
Sonuç
Doç.Dr. Mehmet BOZKURT
Rasyona Farkli Düzeylerde Katılan Dextran-oligosakkaritin Etlik Piliçlerde Performans ve Bazı Kesim Özellikleri Üzerine Etkileri
Sonuç
Doç.Dr. Mehmet BOZKURT
Etlik Piliç Karma Yemlerine Farklı Düzeylerde Bor İlavesinin Performans, Kemik Gelişimi İle Kalsiyum Metabolizması Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
Sonuç
Cengizhan MIZRAK
Yeme Maya Kültürü ve Esansiyel Yağ Karışımı İlavesinin Sıcak İklim Koşullarındaki Yumurtacı Tavukların Verim Performansı, Bağışıklık, Kimi Stres Parametreleri İle Yumurtanın Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkileri
Sonuç
Doç.Dr. Mehmet BOZKURT
Esansiyel Yağ Karışımının Etlik Piliçlerde Anticoccidial Olarak Kullanım Olanaklarının Araştırılması
Sonuç
Doç.Dr. Mehmet BOZKURT
Karma Yemlere Et-Kemik Unu Ve Midye Kabuğu Unu Katılması İle Eterik Yağ Karışımı İlavesinin Tüy Döktürülen Yumurtacı Tavuklarda Performans Ve Yumurta Kalitesi Üzerine Etkileri
Sonuç
Abdullah Uğur ÇATLI
Farklı Bor Düzeyleri ve Bor ile Fitaz Enziminin Birlikte Kullanımının Etlik Piliçlerde Performans ile Bazı Kan, Kemik ve Dışkı Parametreleri Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
Sonuç
Mustafa ÇINAR
Organik Olarak Yetiştirılen Etlik Piliçlerın Protein İhtiyaçlarının Belirlenmesi Ve İhtiyacın Pamuk Tohumu Küspesinden Karşılanma Olanaklarının Araştırılması
Sonuç
Doç.Dr. Kamil KÜÇÜKYILMAZ
Organik Yumurta Tavukçuluğu
Sonuç
Doç. Dr. Kamil KÜÇÜKYILMAZ
Organik Etlik Piliç Yetiştiricliği Projesi
Sonuç
Doç. Dr. Kamil KÜÇÜKYILMAZ
Karma Yeme Esansiyel Yağ Karışımı, Prebiyotik, Probiyotik ve Enzim İlavesinin Deneysel Koksidiyoz Bulaştırılan Etlik Piliçlerin Performans, Dışkı Oosit Atımı, Lezyon Skoru, Bağışıklığı İle Kimi Organ Ağırlıkları Üzerine Etkileri
Sonuç
Doç.Dr. Mehmet BOZKURT
Zorlamalı Tüy Döktürülen ve Döktürülmeyen İleri Yaştaki Yumurtacı Tavukların Yemlerine Prebiyotik ve Kekik Yağı İlavesinin Yumurta Verimi ve Kalitesi, Bağışıklık, Kan Parametreleri, Bağırsak Mikroflorası ile Kemik Kalitesi Üzerine Etkileri
Sonuç
Doç. Dr. Mehmet BOZKURT
Antikoksidiyal Monensin Yerine Tamamen veya Kısmen Kekik Esansiyel Yağı İkamesinin Eimera spp. İle Enfekte Edilmiş Etlik Piliçlerin Performans, Dışkı ile Oosit Atımı, Lezyon Skoru ve Oksidatif Stres Üzerine Etkisi
Sonuç
Dr. Gökhan EGE
Yem Selüloz Düzeyi ve Kaynağı ile Gaga Kesiminin Yumurtacı Piliçlerin Büyütme ve Verim Dönemi Performansı Üzerine Etkileri
Devam Eden
Bahattin KOÇER
Öğünlü Yemleme ve Otlamanın Serbest Otlaklı Sistemde Yetiştirilen Etlik Piliçlerde Performans, Et Kalitesi ve Kemik Mekanik Özellikleri Üzerine Etkileri
Sonuç
Bahattin KOÇER
Farklı Form ve Partikül Büyüklüğündeki Yemle Beslemenin Yumurtacı Piliçlerin Büyütme ve Verim Dönemi Performansı Üzerine Etkileri
Sonuç
Doç. Dr. Mehmet BOZKURT
Yem Formu ve Yeşil Ot Tüketiminin Serbest Otlaklı Sistemde Yetiştirilen Etlik Piliçlerin Performans, Et Kalitesi, İleum Besin Madde Sindirilebilirliği ve Kemik Mekanik Özellikleri Üzerine Etkileri
Sonuç
Bahattin KOÇER