T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
İNCİR ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Anasayfa
  • KURUMSAL YAPI
    MÜDÜR
    MÜDÜR YARDIMCISI
    TEKNİK KOORDİNATÖR
    BÖLÜMLER
    • ISLAH VE GENETİK BÖLÜMÜ
    • YETİŞTİRME TEKNİĞİ BÖLÜMÜ
    • BİTKİ SAĞLIĞI BÖLÜMÜ
    • GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
    • TARIM EKONOMİSİ BÖLÜMÜ
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    HİZMET STANDARTLARIMIZ
  • LABORATUVARLAR
  • PROJELER
    ISLAH VE GENETİK
    YETİŞTİRME TEKNİĞİ
    GIDA TEKNOLOJİLERİ
    BİTKİ SAĞLIĞI
    TARIM EKONOMİSİ
    KANATLI BESLEME VE YETİŞTİRME
  • YAYINLAR
    LİFLETLER
    KİTAPLAR
    YAYINLAR
    • LİFLETLER
    • KİTAPLAR
    • YAYINLAR
  • ÜRÜNLER
    İNCİR
    KESTANE
  • BASIN
    AYDIN HAKKINDA
    SIK SORULAN SORULAR
  • İLETİŞİM
Skip Navigation Linksİncir Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü > Menu

Kanatlı Besleme ve Yetiştirme

PROJE İSMİPROJE DURUMUPROJE LİDERİ
​Protein Düzeyi Farklı Yemlerin Zorla Tüy Döktürülen Etçi Damızlık Tavukların Verim Özellikleri Üzerine Etkileri​Sonuç​Doç.Dr. Mehmet BOZKURT
​Etlik Piliç Beslenmesinde Enzim, Antibiyotik ve Probiyotik Kullanımının Besi Performansı Üzerine Etkileri​Sonuç​Doç.Dr. Mehmet BOZKURT
​Farklı Düzeylerde Enerji ve Protein İçeren Piliç Büyütme Yemlerinin Ayrı ve Karışık Cinsiyette Büyütülen Etlik Piliçlerin Performansı ve Bazı Kesim Özellikleri Üzerine Etkileri​Sonuç​Doç.Dr. Mehmet BOZKURT
​
Kasaplık Piliç Yemlerinde Probiyotiklerin Kullanımı​
​Sonuç​Doç.Dr. Mehmet BOZKURT
​Etlik Piliç ve Yumurta Tavuğu Karma Yemlerine Mikrobiyal Fitaz Enzimi İlavesinin Besi Performansı ile Bazı Kemik ve Dışkı Parametreleri Üzerine Etkileri​Sonuç​Doç.Dr. Mehmet BOZKURT
​Etçi Damızlık Tavuk ve Yumurta Tavuğu Yemlerine Farklı Yağ Kaynaklarının Değişik Düzeylerde İlave Edilmesinin Verim Performansı ve Kuluçka Özellikleri Üzerine Etkileri​Sonuç​Doç.Dr. Mehmet BOZKURT
​Etlik ve Yumurtacı Piliç - Tavuklarda Büyütme Faktörü Olarak Eterik Yağlardan Faydalanma Olanaklarının Araştırılması​Sonuç​Doç.Dr. Mehmet BOZKURT
​Mısır ve Buğday Esaslı Yemlere Esansiyel Yağ Karışımı İlavesinin Erkek ve Dişi Etlik Piliçlerin Besi Performansı ve Kesim Özellikleri ile Bazı Bağışıklık Parametreleri Üzerine Etkileri​Sonuç​​Doç.Dr. Mehmet BOZKURT
​Rasyona Farkli Düzeylerde Katılan Dextran-oligosakkaritin Etlik Piliçlerde Performans ve Bazı Kesim Özellikleri Üzerine Etkileri​Sonuç​Doç.Dr. Mehmet BOZKURT
​Etlik Piliç Karma Yemlerine Farklı Düzeylerde Bor İlavesinin Performans, Kemik Gelişimi İle Kalsiyum Metabolizması Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi​Sonuç​Cengizhan MIZRAK
​Yeme Maya Kültürü ve Esansiyel Yağ Karışımı İlavesinin Sıcak İklim Koşullarındaki Yumurtacı Tavukların Verim Performansı, Bağışıklık, Kimi Stres Parametreleri İle Yumurtanın Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkileri​Sonuç​​Doç.Dr. Mehmet BOZKURT
​Esansiyel Yağ Karışımının Etlik Piliçlerde Anticoccidial Olarak Kullanım Olanaklarının Araştırılması​Sonuç​Doç.Dr. Mehmet BOZKURT
​Karma Yemlere Et-Kemik Unu Ve Midye Kabuğu Unu Katılması İle Eterik Yağ Karışımı İlavesinin Tüy Döktürülen Yumurtacı Tavuklarda Performans Ve Yumurta Kalitesi Üzerine Etkileri​​Sonuç​Abdullah Uğur ÇATLI
​Farklı Bor Düzeyleri ve Bor ile Fitaz Enziminin Birlikte Kullanımının Etlik Piliçlerde Performans ile Bazı Kan, Kemik ve Dışkı Parametreleri Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi​Sonuç​Mustafa ÇINAR
​Organik Olarak Yetiştirılen Etlik Piliçlerın Protein İhtiyaçlarının Belirlenmesi Ve İhtiyacın Pamuk Tohumu Küspesinden Karşılanma Olanaklarının Araştırılması​Sonuç​Doç.Dr. Kamil KÜÇÜKYILMAZ
​Organik Yumurta Tavukçuluğu​Sonuç​Doç. Dr. Kamil KÜÇÜKYILMAZ​
​Organik Etlik Piliç Yetiştiricliği Projesi​SonuçDoç. Dr. Kamil KÜÇÜKYILMAZ​
​Karma Yeme Esansiyel Yağ Karışımı, Prebiyotik, Probiyotik ve Enzim İlavesinin Deneysel Koksidiyoz Bulaştırılan Etlik Piliçlerin Performans, Dışkı Oosit Atımı, Lezyon Skoru, Bağışıklığı İle Kimi Organ Ağırlıkları Üzerine EtkileriSonuç​​​Doç.Dr. Mehmet BOZKURT
Zorlamalı Tüy Döktürülen ve Döktürülmeyen İleri Yaştaki Yumurtacı Tavukların Yemlerine Prebiyotik ve Kekik Yağı İlavesinin Yumurta Verimi ve Kalitesi, Bağışıklık, Kan Parametreleri, Bağırsak Mikroflorası ile Kemik Kalitesi Üzerine Etkileri  SonuçDoç. Dr. Mehmet BOZKURT
Antikoksidiyal Monensin Yerine Tamamen veya Kısmen Kekik Esansiyel Yağı ​İkamesinin Eimera spp. İle Enfekte Edilmiş Etlik Piliçlerin Performans, Dışkı ile Oosit Atımı, Lezyon Skoru ve Oksidatif Stres Üzerine Etkisi ​SonuçDr. Gökhan EGE
Yem Selüloz Düzeyi ve Kaynağı ile Gaga Kesiminin Yumurtacı Piliçlerin Büyütme ve Verim Dönemi Performansı Üzerine EtkileriDevam EdenBahattin KOÇER
Öğünlü Yemleme ve Otlamanın Serbest Otlaklı Sistemde Yetiştirilen Etlik Piliçlerde Performans, Et Kalitesi ve Kemik Mekanik Özellikleri Üzerine EtkileriSonuçBahattin KOÇER
Farklı Form ve Partikül Büyüklüğündeki Yemle Beslemenin Yumurtacı Piliçlerin Büyütme ve Verim Dönemi Performansı Üzerine EtkileriSonuç​Doç. Dr. Mehmet BOZKURT
Yem Formu ve Yeşil Ot Tüketiminin Serbest Otlaklı Sistemde Yetiştirilen Etlik Piliçlerin Performans, Et Kalitesi, İleum Besin Madde Sindirilebilirliği ve Kemik Mekanik Özellikleri Üzerine EtkileriSonuç
Bahattin KOÇER

İLETİŞİM

    İncir Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
  • Adres : İNCİR ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ / İncirliova - AYDIN

  • Telefon : 0 256 581 1123

  • Faks : 0 256 581 11 24

  • E-Posta : incir@tarimorman.gov.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın
©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI