Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
İNCİR ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Ana Sayfa
  • KURUMSAL YAPI
    MÜDÜR
    MÜDÜR YARDIMCISI
    TEKNİK KOORDİNATÖR
    BÖLÜMLER
    • ISLAH VE GENETİK BÖLÜMÜ
    • YETİŞTİRME TEKNİĞİ BÖLÜMÜ
    • BİTKİ SAĞLIĞI BÖLÜMÜ
    • GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
    • TARIM EKONOMİSİ BÖLÜMÜ
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    HİZMET STANDARTLARIMIZ
  • LABORATUVARLAR
  • PROJELER
    ISLAH VE GENETİK
    YETİŞTİRME TEKNİĞİ
    GIDA TEKNOLOJİLERİ
    BİTKİ SAĞLIĞI
    TARIM EKONOMİSİ
    KANATLI BESLEME VE YETİŞTİRME
  • YAYINLAR
    LİFLETLER
    KİTAPLAR
    YAYINLAR
    • LİFLETLER
    • KİTAPLAR
    • YAYINLAR
  • ÜRÜNLER
    İNCİR
    KESTANE
  • BASIN
    AYDIN HAKKINDA
    SIK SORULAN SORULAR
  • İLETİŞİM
Skip Navigation Linksİncir Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü > Menu

Tarım Ekonomisi

PROJE İSMİ PROJE DURUMU PROJE LİDERİ
​Küçük Aile Çiftçiliğinin Sürdürülebilirliği ve Uygun Bir Destekleme Modelinin Belirlenmesi: Aydın İli Örneği
Devam Eden​​Duygu ÇITAK BİROL
​Kestane Üreticilerinin Sosyo-Ekonomik Yapısı, Sorunları ve Üretime Etki Eden Faktörlerin Analizi​
​Devam Eden
​Duygu ÇITAK BİROL
​Kırsal Kalkınma Desteklerinin Belirlenmesine Yönelik Karar Destek Sisteminin Oluşturulması
Devam Eden​
​Halit Ahmet AKDEMİR
​Yapay Sinir Ağları ile Ürün Fiyat Tahmini: Kuru İncir ve Kuru Üzüm Örneği
​Devam Eden
​Halit Ahmet AKDEMİR

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi Hibe Programının Etki Analizi​
Sonuç
​Duygu ÇITAK BİROL​
​
​​Genç Çiftçi Desteklemelerine Kriter Olabilecek Parametrelerin ve Gençlerin Tarımda Kalma​ Eğilimlerinin Belirlenmesi
​
Sonuç


​​Duygu ÇITAK BİROL
​
Bazı Kurutulmuş Ürünlerde (Kuru İncir Ve Kuru Kırmızı Biber) Aflatoksine Yönelik Uygulama Ve Düzenlemelerin Ekonomik Etkilerinin Belirlenmesi ​SonuçBerrin ŞAHİN
Zeytin Karasu Tortusunun Organik Kuru İncir Yetiştiriciliğinde Ağaç Gelişimi, Verim ve Kaliteye Etkisi 
SonuçBerrin ŞAHİN
Ekolojik Kuru İncirin Mevcut Durumu Ve Pazarlama Olanaklarının AraştırılmasıSonuçBerrin ŞAHİN​
Aydın İlinde Farklı Yükseltilerde Faaliyet Gösteren Kurutmalık İncir İşletmelerinin Sosyo-Ekonomik AnaliziSonuçBerrin ŞAHİN
Genç Nüfusun İncir Üretiminde Kalma Eğilimlerinin BelirlenmesiSonuç​Duygu ÇITAK BİROL​
Kuru İncirin Depolama ve İ​şleme Aşamasında Aflatoksin Riskini Azaltmaya Yönelik Uygulamaların Değerlendirilmesi ve Bulguların Paylaşımı​Eğitim Projesi​Berrin ŞAHİN

​

İLETİŞİM

    İncir Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
  • Adres : İNCİR ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ / İncirliova - AYDIN

  • Telefon : 0 256 581 1123

  • Faks : 0 256 581 11 24

  • E-Posta : incir@tarimorman.gov.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Intranet
  • Bakanlık e-Posta
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın

MOBİL UYGULAMALAR

©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI