ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
  • EN

T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
İNCİR ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
  • Anasayfa
  • HAKKIMIZDA
  • TARİHÇE
  • KURUMSAL YAPI
    • YÖNETİM
    • ORGANİZASYON ŞEMASI
    • BAŞARI HİKAYEMİZ
    • PERSONELİMİZ
    • HİZMET STANDARTLARI
  • BÖLÜMLERİMİZ
    • ISLAH VE GENETİK BÖLÜMÜ
    • YETİŞTİRME TEKNİĞİ BÖLÜMÜ
    • BİTKİ SAĞLIĞI BÖLÜMÜ
    • GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
    • TARIM EKONOMİSİ BÖLÜMÜ
  • AR-GE PROJELERİ
    • ISLAH VE GENETİK
    • YETİŞTİRME TEKNİĞİ
    • GIDA TEKNOLOJİLERİ
    • BİTKİ SAĞLIĞI
    • TARIM EKONOMİSİ
    • KANATLI BESLEME VE YETİŞTİRME
  • KÜTÜPHANE
    • LİFLETLER
    • KİTAPLAR
    • YAYINLAR
  • İletişim
Ara
    Skip Navigation Linksİncir Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü > Menu

Gıda Teknolojileri

PROJE İSMİ PROJE DURUMU PROJE LİDERİ
İncir Genetik Kaynaklarının Toplam Fenolik Madde İçeriği ve Toplam Antioksidan Aktivite Açısından Taranması ve Bazı Kurutmalık İncir Çeşitlerinde Fenolik Bileşenlerin Belirlenmesi​ SonuçDr. İlknur KÖSOĞLU
Sarılop İncir (Ficus Carica L.) Çeşidinin Kurutulmuş Meyvelerinde Fumonisin Varlığının AraştırılmasıSonuçDr. İlknur KÖSOĞLU
Taze ve Kuru İncirde Hasat Sonrası Kalitenin Korunmasında Selüloz Bazlı Yenilebilir Kaplamanın Uygulanabilirliğinin Araştırılması So​nuçDr. İlknur KÖSOĞLU
Kaybolan Toprakların Sessiz Kahramanı İncir​SonuçDr. İlknur KÖSOĞLU
İncir Lokumu Üretimi Ve Muhafazasında;
Bazı Katkı Maddelerinin Kullanılabilirliğinin Araştırılması
​
S​​​onuçRamazan KONAK
Eğimli Arazilerde Kuru İncir Verim ve Kalitesinin Arttırılması​
​
S​​​on​uçNilgün TAN
​Aflatoksinli ​Kuru İncirlerin Ayrılmasında Ultra Viole (UV) Işığın E​tkinliğinin Araştırılması
Sonuç
Ramazan KONAK
​ İncirin Fenolojisi ve Meyve Kalitesi Üzerine İklimsel Faktörlerin Etkilerinin AraştırılmasıDevam EdenNilgün TAN
Kuru İncir ve İncir İşletmelerindeki Mikrobiyal Popülasyonunun Kontrolünde Elektro Aktive Suyun Kullanımının Yaygınlaştırılması Eğitim ProjesiRamazan KONAK
İncirde Farklı Kurutma Tekniklerinin AraştırılmasıDevam EdenNilgün TAN
Fonksiyonel Özelliği Yüksek Renkli İncir Çeşitlerinin Kurutularak Değerlendirme İmkânlarının Araştırılması

Sonuç​
Ramazan KONAK
Yarı Kurutulmuş İncirlerde Farklı Muhafaza ve Depolama Tekniklerinin Araştırılması​Devam Eden
Dr. Erdem ÇİÇEK

E-HİZMETLER

Gübre Takip Sistemi

Gübre Takip Sistemi

Tarım Tv

Tarım Tv

III. Tarım Orman Şurası

III. Tarım Orman Şurası

Alo 180

Alo 180

Geleceğe Nefes

Geleceğe Nefes

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

TARYAT

TARYAT

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Kulak Küpe Sorgulama

Kulak Küpe Sorgulama

Hayvan Bilgi Sistemi

Hayvan Bilgi Sistemi

Tarım Orman Bülteni

Tarım Orman Bülteni

Türk Tarım Orman Dergisi

Türk Tarım Orman Dergisi

Dijital Tarım Pazarı

Dijital Tarım Pazarı

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

Türkiye Arıcılık Haritası

Türkiye Arıcılık Haritası

İLETİŞİM

    İncir Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
  • Adres : İNCİR ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ / İncirliova - AYDIN

  • Telefon : 0 256 581 1123

  • Faks : 0 256 581 11 24

  • E-Posta : incir@tarimorman.gov.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
YUKARI ​