T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
İNCİR ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Anasayfa
  • KURUMSAL YAPI
    MÜDÜR
    MÜDÜR YARDIMCISI
    TEKNİK KOORDİNATÖR
    BÖLÜMLER
    • ISLAH VE GENETİK BÖLÜMÜ
    • YETİŞTİRME TEKNİĞİ BÖLÜMÜ
    • BİTKİ SAĞLIĞI BÖLÜMÜ
    • GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
    • TARIM EKONOMİSİ BÖLÜMÜ
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    HİZMET STANDARTLARIMIZ
  • LABORATUVARLAR
  • PROJELER
    ISLAH VE GENETİK
    YETİŞTİRME TEKNİĞİ
    GIDA TEKNOLOJİLERİ
    BİTKİ SAĞLIĞI
    TARIM EKONOMİSİ
    KANATLI BESLEME VE YETİŞTİRME
  • YAYINLAR
    LİFLETLER
    KİTAPLAR
    YAYINLAR
    • LİFLETLER
    • KİTAPLAR
    • YAYINLAR
  • ÜRÜNLER
    İNCİR
    KESTANE
  • BASIN
    AYDIN HAKKINDA
    SIK SORULAN SORULAR
  • İLETİŞİM
Skip Navigation Linksİncir Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü > Menu

Gıda Teknolojileri

PROJE İSMİ PROJE DURUMU PROJE LİDERİ
İncir Genetik Kaynaklarının Toplam Fenolik Madde İçeriği ve Toplam Antioksidan Aktivite Açısından Taranması ve Bazı Kurutmalık İncir Çeşitlerinde Fenolik Bileşenlerin Belirlenmesi​ SonuçDr. İlknur KÖSOĞLU
Sarılop İncir (Ficus Carica L.) Çeşidinin Kurutulmuş Meyvelerinde Fumonisin Varlığının AraştırılmasıSonuçDr. İlknur KÖSOĞLU
Taze ve Kuru İncirde Hasat Sonrası Kalitenin Korunmasında Selüloz Bazlı Yenilebilir Kaplamanın Uygulanabilirliğinin Araştırılması So​nuçDr. İlknur KÖSOĞLU
Kaybolan Toprakların Sessiz Kahramanı İncir​SonuçDr. İlknur KÖSOĞLU
İncir Lokumu Üretimi Ve Muhafazasında;
Bazı Katkı Maddelerinin Kullanılabilirliğinin Araştırılması
​
S​​​onuçRamazan KONAK
Eğimli Arazilerde Kuru İncir Verim ve Kalitesinin Arttırılması​
​
S​​​on​uçNilgün TAN
​Aflatoksinli ​Kuru İncirlerin Ayrılmasında Ultra Viole (UV) Işığın E​tkinliğinin Araştırılması
Sonuç
Ramazan KONAK
​ İncirin Fenolojisi ve Meyve Kalitesi Üzerine İklimsel Faktörlerin Etkilerinin AraştırılmasıDevam EdenNilgün TAN
Kuru İncir ve İncir İşletmelerindeki Mikrobiyal Popülasyonunun Kontrolünde Elektro Aktive Suyun Kullanımının Yaygınlaştırılması Eğitim ProjesiRamazan KONAK
İncirde Farklı Kurutma Tekniklerinin AraştırılmasıDevam EdenNilgün TAN
Fonksiyonel Özelliği Yüksek Renkli İncir Çeşitlerinin Kurutularak Değerlendirme İmkânlarının Araştırılması

Sonuç​
Ramazan KONAK
Yarı Kurutulmuş İncirlerde Farklı Muhafaza ve Depolama Tekniklerinin Araştırılması​Devam Eden
Dr. Erdem ÇİÇEK

İLETİŞİM

    İncir Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
  • Adres : İNCİR ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ / İncirliova - AYDIN

  • Telefon : 0 256 581 1123

  • Faks : 0 256 581 11 24

  • E-Posta : incir@tarimorman.gov.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın
©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI