Vizyonumuz
Faaliyet alanındaki araştırma konularında, laboratuvar analizlerinde ve süt ürünleri gen kaynaklarının korunmasında vazgeçilmez olmak.
Misyonumuz
Gıda, yem, su ve su ürünleri, gıda ile temas eden madde ve malzeme ile süt ürünleri gen kaynakları konularında sektörün ihtiyacı olan kontrol ve araştırma hizmetleri ile bu konulardaki eğitimleri kaliteli, güvenilir ve hızlı gerçekleştirerek, müşteri memnuniyeti ve gıda güvenliğini sağlayıp toplum sağlığını korumak.
Kalite Politikası
Enstitümüzün kalite politikasına giren her türlü araştırma, kontrol hizmetlerini;
- Müşteri isteklerine göre,
- Yasalar çerçevesinde,
- Ulusal ve uluslararası standartlara uygun olarak,
- En uygun teknolojiyi takip ederek,
- Profesyonel olarak,
- Gizlilik, Tarafsızlık, Güvenilirlik, Dürüstlük ilkelerine bağlı kalarak,
- Müşteriye verilen hizmetin kalitesini sürekli geliştirip, arttırarak,
- Enstitümüz personelinin eğitim ve sosyal ihtiyaçlarını karşılayarak,
- Belirlediğimiz politika çerçevesinde günün koşullarına göre iyileştirme planları yaparak,
- Uzman kişiler ile müşteri memnuniyetinin arttıracağız.
- Rİsk ve fırsatlarıdeğerlendirerek,
- Uzman kişiler ile müşteri memnuniyetini artırarak gerçekleştireceğiz.
- TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemleri-Şartlar, TS EN ISO/IEC 17025 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yeterliliği İçin Genel Şartlar ve TS OIC/SMIIC 35 Uygunluk Değerlendirmesi-Helal Uygunluk Alanında Deneyler Yapan Laboratuvarların Yeterliliği için Genel Gereklilikler standartlarına göre kurmuş olduğumuz sistemin, uygulanabilir şartlarını yerine getirilmesini, tüm personel tarafından benimsenerek uygulanmasını ve sürekli iyileştirilmesini sağlayacağız.
- (Rev No/Tar.: 02/06.11.2023)