ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
  • EN

T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
GEÇİT KUŞAĞI TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
  • Anasayfa
  • KURUMUMUZ
    • TARİHÇE
    • VİZYONUMUZ
    • MİSYONUMUZ
    • GÖREV ALANI VE GÖREVLER
  • ÇEŞİTLER
    • SERİN İKLİM TAHILLARI -
      • BUĞDAY ÇEŞİTLERİ
      • ARPA ÇEŞİTLERİ
      • YULAF ÇEŞİTLERİ
      • TRİTİKALE ÇEŞİTLERİ
    • YEMEKLİK TANE BAKLAGİLLER -
      • NOHUT ÇEŞİTLERİ
      • KURU FASULYE ÇEŞİTLERİ
      • MERCİMEK ÇEŞİTLERİ
    • ENDÜSTRİ BİTKİLERİ -
      • ASPİR ÇEŞİTLERİ
      • HAŞHAŞ ÇEŞİTLERİ
    • TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLER -
      • KİMYON ÇEŞİTLERİ
      • SAFRAN ÇEŞİTLERİ
      • ÇÖREKOTU ÇEŞİTLERİ
    • ÇAYIR MERA VE YEM BİTKİLERİ -
      • YONCA ÇEŞİTLERİ
      • FİĞ ÇEŞİTLERİ
      • HAYVAN PANCARI ÇEŞİTLERİ
    • BAHÇE BİTKİLERİ -
      • DOMATES ÇEŞİTLERİ
      • BİBER ÇEŞİTLERİ
      • TAZE FASULYE
      • LAHANA ÇEŞİTLERİ
      • SOĞAN ÇEŞİTLERİ
      • TURP ÇEŞİTLERİ
      • KAVUN ÇEŞİTLERİ
  • BÖLÜMLER
    • TARLA BİTKİLERİ BÖLÜMÜ
      • SERİN İKLİM TAHILLARI BİRİMİ
      • YEMEKLİK TANE BAKLAGİLLER BİRİMİ
      • TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLER BİRİMİ
      • ENDÜSTRİ BİTKİLERİ BİRİMİ
      • ÇAYIR MERA VE YEM BİTKİLERİ BİRİMİ
      • BİTKİ SAĞLIĞI BİRİMİ
    • BAHÇE BİTKİLERİ BÖLÜMÜ
      • SEBZECİLİK BİRİMİ
    • TOPRAK VE SU KAYNAKLARI BÖLÜMÜ
      • TOPRAK VE BİTKİ BESLEME ARAŞTIRMALARI
      • İKLİM DEĞİŞİMİ VE HAVZA YÖNETİMİ
      • TARIMSAL SULAMA VE ARAZİ ISLAHI
      • TARIMSAL MEKANİZASYON VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
    • HAYVANCILIK BÖLÜMÜ
      • ETÇİ TAVUK YETİŞTİRME VE ISLAHI BÖLÜMÜ
    • LABORATUVARLAR
      • KALİTE VE TEKNOLOJİ LABORATUVARI
      • BİYOTEKNOLOJİ LABORATUVARI
  • PROJELER
    • TARLA BİTKİLERİ BÖLÜM PROJELERİ
    • BAHÇE BİTKİLERİ BÖLÜM PROJELERİ
    • TOPRAK VE SU KAYNAKLARI BÖLÜM PROJELERİ
    • HAYVANCILIK BÖLÜM PROJELERİ
  • PERSONEL
    • YÖNETİM
    • TEKNİK PERSONEL
    • İDARİ PERSONEL
  • YAYINLAR
    • 2022 YILI YAYINLARI
    • 2021 YILI YAYINLARI
    • 2020 YILI YAYINLARI
    • 2019 YILI YAYINLARI
    • 2018 YILI YAYINLARI
    • 2017 YILI YAYINLARI
    • 2016 YILI YAYINLARI
    • 2015 YILI YAYINLARI
    • 2014 YILI YAYINLARI
  • ÜCRETLER
    • ANALİZ ÜCRETLERİ
    • DENEME ÜCRETLERİ
    • TOHUMLUK ÜCRETLERİ
    • HESAP NUMARASI - IBAN
  • İletişim
Ara
    Skip Navigation LinksGeçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü

Tarla Bitkileri Bölüm Projeleri

TARLA BİTKİLERİ ​
​ ​ ​
 PROJE İSİMLERİPROJENİN YÜRÜTÜLDÜĞÜ DÖNEM

DESTEKLEYEN KURUM

 

PROJE LİDERİ

Serin İklim Tahılları

 

Geçit Kuşağı Ekmeklik Buğday Araştırmaları 

2018-2022

 

TAGEMDr. Savaş BELEN
​Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Kışlık Ekmeklik Buğday Islah Materyalinin Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi

2017-2021

 

TAGEMDr. Yaşar KARADUMAN
​Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Kışlık Ekmeklik Buğday Islah Materyalinin Morfolojik ve Fizyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi2015-2019TAGEMDr. Oğuz ÖNDER
​Anter Kültürü Tekniği Kullanılarak Ekmeklik Buğday Hattı Geliştirilmesi2019-2022TAGEMZeynep SİREL 
​Geçit Kuşağı Makarnalık Buğday Araştırmaları

2018-2022

 

TAGEMDr. Savaş BELEN
​Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Kışlık Makarnalık Buğday Islah Materyalinin Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi

2017-2021

 

TAGEMDr. Yaşar KARADUMAN
​Bisküvilik Kalitesi Yüksek Buğday Genotiplerinin Geliştirilmesi ve Yerel Popülasyonların Bisküvilik Kalitesi Bakımından Taranması2015-2019TÜBİTAKDr. Yaşar KARADUMAN
​Tescil Ettirilmiş Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Beslenme ve Teknolojik Kalite Bakımından Değerlendirilmesi - Doktora Tezi2019-2020TAGEMArzu AKIN
​Anter Kültürü Yöntemi Kullanılarak(douple haploidi) Ekmeklik ve Bisküvilik Buğday Hattı Geliştirme Projesi2012-2019Kamu-Özel SektörÖzcan YORGANCILAR
​İleri Teknoloji Kullanılarak Geliştirilen İklim Odasının Doku, Kallus, Bitki Rejenerasyonu ve Bitkilerin Gelişimi Üzerine Etkisinin Araştırılması2012-2019Kamu-Özel SektörÖzcan YORGANCILAR
​Geçit Kuşağı Arpa Islah Araştırmaları

2018-2022

 

TAGEMDr. Soner YÜKSEL
​Geçit Kuşağı Arpa Kalite Çalışmaları

2018-2022

 

TAGEMArzu AKIN
​Geçit Bölgesi Tritikale Islah Araştırmaları2019-2023TAGEMYılmaz YILDIRIM
​Geçit Bölgesi Yulaf Islah Araştırmaları2019-2023TAGEMDr. Ali Cevat SÖNMEZ
​Eskişehir Koşullarında Buğdayda Azotlu Gübre Kalibrasyonu2015-2020TAGEMDr. Erdinç SAVAŞLI
​Harvest Plus-Zinc Fertilizer Project2018-2021

Harvestplus

 

Dr. Erdinç SAVAŞLI
​Solutions For İmproving Agroecosystem And Crop Efficiency For Water And Nutrient Use2019-2021H2020 - ABDr. Erdinç SAVAŞLI
​Ekmeklik Buğdayda Kurağa Toleransın Belirlenmesinde Kullanılan Bazı Morfolojik ve Fizyolojik Parametreler İle Kök Sitemi Özelikleri arasındaki İlişkilerin Tespiti -Doktora Tezi2016-2018TAGEMSuat ÖZDEMİR
​Yeni Geliştirilen Buğday Çeşitlerinin Tanıtımı Ve Yetiştirme Tekniklerinin Yayımı Projesi

2019-2021

 

Eğitim Yayım ve Yayınlar DairesiSoner YÜKSEL
Yemeklik Tane ve BaklagillerGeçit Bölgesi Nohut Islah Araştırmaları

2018-2022

 

TAGEMDr. Evren ATMACA
​Nükleer Teknikler Kullanılarak Leblebilik Nohut Islahı

2017-2024

 

TAGEM

DTB, TAEK

Dr. Evren ATMACA
​Geçit Bölgesi Kuru Fasulye Islah Araştırmaları2018-2022TAGEMDr. Evren ATMACA
​Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Yemeklik Tane Baklagiller (Kuru Fasulye, Nohut ve Mercimek) Islah Materyalinin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi2015-2019TAGEMRamazan AKIN

Bitki Sağlığı

 

Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Ekmeklik ve Makarnalık Buğday Islah Materyalinin Hastalıklar Yönünden Test Edilmesi

2018-2021

 

TAGEMAysel YORGANCILAR
​Nohutta (Cicer arietinum L.) Kök Çürüklüğü ve Solgunluğa Neden Olan Fusarium Türlerine Karşı Dayanıklılık Kaynaklarının Geliştirilmesi2015-2019TAGEMAbdullah T. KILINÇ
Tıbbı ve Aromatik BitkilerÜlkesel Haşhaş Islah Projesi2019-2023TAGEMFerda KOŞAR
​

TAGEM - TMO Ortak Haşhaş Islah Projesi

 

2017-2019TAGEM TMOFerda KOŞAR
​Geliştirilen Haşhaş Çeşitlerinin ve Yetiştirme Tekniklerinin Afyonkarahisar, Denizli, Eskişehir ve Uşak İlleri Üreticilerine Yayımı2017-2019Eğitim Yayım ve Yayınlar DairesiFerda KOŞAR
​Safranda Farklı Soğan(Korm) Büyüklükleri ile Organik Kaynaklı Azot Dozlarının Verim ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri – Doktora Tezi

2017-2019

 

TAGEMNejla ALICI
​Safran(Crocus sativus L.) Bitkisinde Mutasyon Islahı ve Sulamanın Safran ve Soğan Verime Olan Etkisinin Araştırılması2016-2020TAGEMNejla ALICI
Yağlı Tohumlu BitkilerGeçit Bölgesi Aspir Islah Araştırmaları Projesi2015-2019TAGEMDoç. Dr. Arzu KÖSE
Çayır Mera ve Yem BitkileriBuğdaygil Yem Bitkilerinde Çeşit Geliştirme Çalışmaları2015-2019TAGEMDr. İlker ERDOĞDU
​Mera Tipi Çok Yıllık Yem Bitki Çeşitlerinin Islahı- 214O0772015-2019TÜBİTAK 1003Celalettin AYGÜN

E-HİZMETLER

Gübre Takip Sistemi

Gübre Takip Sistemi

Tarım Tv

Tarım Tv

III. Tarım Orman Şurası

III. Tarım Orman Şurası

Alo 180

Alo 180

Geleceğe Nefes

Geleceğe Nefes

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

TARYAT

TARYAT

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Kulak Küpe Sorgulama

Kulak Küpe Sorgulama

Hayvan Bilgi Sistemi

Hayvan Bilgi Sistemi

Tarım Orman Bülteni

Tarım Orman Bülteni

Türk Tarım Orman Dergisi

Türk Tarım Orman Dergisi

Dijital Tarım Pazarı

Dijital Tarım Pazarı

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

Türkiye Arıcılık Haritası

Türkiye Arıcılık Haritası

İLETİŞİM

    Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
  • Adres : Ziraat cad. No:396 (Karabayır yolu 6. km) Tepebaşı - Eskişehir

  • Telefon : 0222 - 324 03 00

  • Faks : 0222 - 324 03 01

  • E-Posta : gktaem@tarimorman.gov.tr

  • KEP : tarimveormanbakanligi@hs01.kep.tr

  • Merkez Kampüs
Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
YUKARI ​