T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
GEÇİT KUŞAĞI TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Anasayfa
  • KURUMSAL YAPI
    MÜDÜR
    MÜDÜR YARDIMCISI
    BÖLÜMLER
    • TARLA BİTKİLERİ BÖLÜMÜ
    • BAHÇE BİTKİLERİ BÖLÜMÜ
    • TOPRAK VE SU KAYNAKLARI BÖLÜMÜ
    • ETÇİ TAVUK YETİŞTİRME VE ISLAHI BÖLÜMÜ
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    HİZMET STANDARTLARIMIZ
  • LABORATUVARLAR
    KALİTE VE TEKNOLOJİ LABORATUVARI
    BİYOTEKNOLOJİ LABORATUVARI
    FİZYOLOJİ LABORATUVARI
    TOPRAK SU VE BİTKİ ANALİZ LABORATUVARI
  • ÜRÜNLER
  • PROJELER
    TARLA BİTKİLERİ BÖLÜM PROJELERİ
    BAHÇE BİTKİLERİ BÖLÜM PROJELERİ
    TOPRAK VE SU KAYNAKLARI BÖLÜM PROJELERİ
    HAYVANCILIK BÖLÜM PROJELERİ
  • YAYINLAR
    2024 YILI YAYINLARI
    2023 YILI YAYINLARI
    2022 YILI YAYINLARI
    2021 YILI YAYINLARI
    2020 YILI YAYINLARI
    2019 YILI YAYINLARI
    2018 YILI YAYINLARI
    2017 YILI YAYINLARI
    2016 YILI YAYINLARI
    2015 YILI YAYINLARI
    2014 YILI YAYINLARI
  • BASIN
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksGeçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü > Menu

Tarla Bitkileri Bölüm Projeleri

TARLA BİTKİLERİ ​
​ ​ ​
 PROJE İSİMLERİPROJENİN YÜRÜTÜLDÜĞÜ DÖNEM

DESTEKLEYEN KURUM

 

PROJE LİDERİ

Serin İklim Tahılları

 

Geçit Kuşağı Ekmeklik Buğday Araştırmaları 

2018-2022

 

TAGEMDr. Savaş BELEN
​Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Kışlık Ekmeklik Buğday Islah Materyalinin Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi

2017-2021

 

TAGEMDr. Yaşar KARADUMAN
​Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Kışlık Ekmeklik Buğday Islah Materyalinin Morfolojik ve Fizyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi2015-2019TAGEMDr. Oğuz ÖNDER
​Anter Kültürü Tekniği Kullanılarak Ekmeklik Buğday Hattı Geliştirilmesi2019-2022TAGEMZeynep SİREL 
​Geçit Kuşağı Makarnalık Buğday Araştırmaları

2018-2022

 

TAGEMDr. Savaş BELEN
​Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Kışlık Makarnalık Buğday Islah Materyalinin Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi

2017-2021

 

TAGEMDr. Yaşar KARADUMAN
​Bisküvilik Kalitesi Yüksek Buğday Genotiplerinin Geliştirilmesi ve Yerel Popülasyonların Bisküvilik Kalitesi Bakımından Taranması2015-2019TÜBİTAKDr. Yaşar KARADUMAN
​Tescil Ettirilmiş Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Beslenme ve Teknolojik Kalite Bakımından Değerlendirilmesi - Doktora Tezi2019-2020TAGEMArzu AKIN
​Anter Kültürü Yöntemi Kullanılarak(douple haploidi) Ekmeklik ve Bisküvilik Buğday Hattı Geliştirme Projesi2012-2019Kamu-Özel SektörÖzcan YORGANCILAR
​İleri Teknoloji Kullanılarak Geliştirilen İklim Odasının Doku, Kallus, Bitki Rejenerasyonu ve Bitkilerin Gelişimi Üzerine Etkisinin Araştırılması2012-2019Kamu-Özel SektörÖzcan YORGANCILAR
​Geçit Kuşağı Arpa Islah Araştırmaları

2018-2022

 

TAGEMDr. Soner YÜKSEL
​Geçit Kuşağı Arpa Kalite Çalışmaları

2018-2022

 

TAGEMArzu AKIN
​Geçit Bölgesi Tritikale Islah Araştırmaları2019-2023TAGEMYılmaz YILDIRIM
​Geçit Bölgesi Yulaf Islah Araştırmaları2019-2023TAGEMDr. Ali Cevat SÖNMEZ
​Eskişehir Koşullarında Buğdayda Azotlu Gübre Kalibrasyonu2015-2020TAGEMDr. Erdinç SAVAŞLI
​Harvest Plus-Zinc Fertilizer Project2018-2021

Harvestplus

 

Dr. Erdinç SAVAŞLI
​Solutions For İmproving Agroecosystem And Crop Efficiency For Water And Nutrient Use2019-2021H2020 - ABDr. Erdinç SAVAŞLI
​Ekmeklik Buğdayda Kurağa Toleransın Belirlenmesinde Kullanılan Bazı Morfolojik ve Fizyolojik Parametreler İle Kök Sitemi Özelikleri arasındaki İlişkilerin Tespiti -Doktora Tezi2016-2018TAGEMSuat ÖZDEMİR
​Yeni Geliştirilen Buğday Çeşitlerinin Tanıtımı Ve Yetiştirme Tekniklerinin Yayımı Projesi

2019-2021

 

Eğitim Yayım ve Yayınlar DairesiSoner YÜKSEL
Yemeklik Tane ve BaklagillerGeçit Bölgesi Nohut Islah Araştırmaları

2018-2022

 

TAGEMDr. Evren ATMACA
​Nükleer Teknikler Kullanılarak Leblebilik Nohut Islahı

2017-2024

 

TAGEM

DTB, TAEK

Dr. Evren ATMACA
​Geçit Bölgesi Kuru Fasulye Islah Araştırmaları2018-2022TAGEMDr. Evren ATMACA
​Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Yemeklik Tane Baklagiller (Kuru Fasulye, Nohut ve Mercimek) Islah Materyalinin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi2015-2019TAGEMRamazan AKIN

Bitki Sağlığı

 

Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Ekmeklik ve Makarnalık Buğday Islah Materyalinin Hastalıklar Yönünden Test Edilmesi

2018-2021

 

TAGEMAysel YORGANCILAR
​Nohutta (Cicer arietinum L.) Kök Çürüklüğü ve Solgunluğa Neden Olan Fusarium Türlerine Karşı Dayanıklılık Kaynaklarının Geliştirilmesi2015-2019TAGEMAbdullah T. KILINÇ
Tıbbı ve Aromatik BitkilerÜlkesel Haşhaş Islah Projesi2019-2023TAGEMFerda KOŞAR
​

TAGEM - TMO Ortak Haşhaş Islah Projesi

 

2017-2019TAGEM TMOFerda KOŞAR
​Geliştirilen Haşhaş Çeşitlerinin ve Yetiştirme Tekniklerinin Afyonkarahisar, Denizli, Eskişehir ve Uşak İlleri Üreticilerine Yayımı2017-2019Eğitim Yayım ve Yayınlar DairesiFerda KOŞAR
​Safranda Farklı Soğan(Korm) Büyüklükleri ile Organik Kaynaklı Azot Dozlarının Verim ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri – Doktora Tezi

2017-2019

 

TAGEMNejla ALICI
​Safran(Crocus sativus L.) Bitkisinde Mutasyon Islahı ve Sulamanın Safran ve Soğan Verime Olan Etkisinin Araştırılması2016-2020TAGEMNejla ALICI
Yağlı Tohumlu BitkilerGeçit Bölgesi Aspir Islah Araştırmaları Projesi2015-2019TAGEMDoç. Dr. Arzu KÖSE
Çayır Mera ve Yem BitkileriBuğdaygil Yem Bitkilerinde Çeşit Geliştirme Çalışmaları2015-2019TAGEMDr. İlker ERDOĞDU
​Mera Tipi Çok Yıllık Yem Bitki Çeşitlerinin Islahı- 214O0772015-2019TÜBİTAK 1003Celalettin AYGÜN

İLETİŞİM

    Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
  • Adres : Karagözler Mh. Ziraat Cd. No: 396 (Karabayır yolu 6. km) Tepebaşı - Eskişehir

  • Telefon : 0222 - 324 03 00

  • Faks : 0222 - 324 03 01

  • E-Posta : gktaem@tarimorman.gov.tr

  • KEP : tarimveormanbakanligi@hs01.kep.tr

  • Merkez Kampüs

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın
©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI