Akın R., Atmaca E., 2021 Evaluation of Morphological, Quality and Yield Characteristics of Some Registered Chickpea (Cicer arietinum L.) Varieties in The Eastern-Mediterranean Region Ekin Journal of Crop Breeding and Genetic
Akın R., 2021. Doğu Akdeniz Bölgesinde İleri Çıkmış Nohut (Cicer arietinum L.) Hatlarında Kışlık Ekimde Verim Ve Kalite Özelliklerinin Değerlendirilmesi Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi https://doi.org/10.36846/CJAFS.2021.62 Atmaca E., 2021. Registration of "Topçu" Dry Bean (Phaseolus vulgaris L.) Variety Ekin Journal of Crop Breeding and Genetic
Hekimhan, H., Büyük, O., Ünal, F., Araz, A., Yorgancılar, A., Özkeskin, M. E., Torun, A., Yüksel, S., Çelik, E., Kaymak, S. (2021) Tarla Koşullarında Suni İnokulasyon ile Bazı Arpa Genotiplerinin Rhynchosporium commune (Zaffarano, Mc Donalds&Linde) Arpa Yaprak Yanıklığı Hastalığına Karşı Reaksiyonlarının Belirlenmesi. Anadolu, J. of AARI ISSN: 1300-0225 (Print) E-ISSN: 2667-6087 (Online) 2021, 31 (1): 47-60 DOI: 10.18615/anadolu.949964
Karaduman Y,, Akın, A., Yılmaz E, Doğan S, Belen, S., 2021 Ekmeklik Buğday Islah Programlarında Gluten Kalitesinin Değerlendirilmesi Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Müh. Bil. ve Araş. Dergisi 3(1)141 - 151
Karaduman Y., Belen S., Akın A., Sönmez A. C., Dayıoğlu R., Bayramoğlu H. O. 2021 Evaluation of soft winter wheat for soft-hard dough biscuit quality Journal of Cereal Science 102 (2021) 103362
Karaduman, Y., Sirel, Yeşildağ, Z., Akın, A. 2021. Evaluating selection efficacy of high molecular weight glutenin subunits (HMWGs) by relating gluten quality parameters. Elsevier,
Köse A., Çelikoğlu Koşar F., Bilir Ö.,2021 Mutasyon Islahı İle Geliştirilmiş Bazı Aspir (Carthamus tinctorius L.) Hatlarının Tarımsal Performansları Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi 8(2): 262–273,
Köse A., 2021 Registration of "Yektay" Safflower (Carthamus tinctorious L.) Variety Ekin Journal of Crop Breeding and Genetics 7(1):66,
Olgun M., Belen S., Karaduman Y., Turan M., Budak Başçiftçi Z, Arpacıoğlu Ayter N. G. 2021. Determination of precipitation-quality relationship by different statistical methods in bread wheat (Triticum aestivum L.) International Journal of Agriculture, Forestry and Life Science Int J Agric For Life Sci (2021) 5(2): 171-183
Olgun M., Belen S., Karaduman Y., Budak Başçiftçi Z., Arpacıoğlu Ayter N. G., Sezer O., Ardıç M., Erkara Potoğlu İ., 2021. Examining Bread/Biscuit Quality Features in Wheat (Triticum aestivum L.) Genotypes by Raman Spectroscopy International Journal of Nature and Life Sciences Vol. 5 (2), December 2021, pp. 70-81
Polat, M., 2021. Türkiye'nin Tarımsal Atık Biyokütle Enerji Potansiyelindeki Değişim. Toprak Su Dergisi, 2020, Özel Sayı: (19-24), Syf. 19-24. DOI: 10.21657/topraksu.692275.
Sarıca M., Erensoy K., Özkan İ., Oğuzhan E., Çağlak S. 2021 Growth and Carcas Traits of Anadolu-T Broiler Pure Lines Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology 12.01.2021 Sayı 11 Cilt 9 Sayfa 1980-1987
Sarıca M., Erensoy K., Oğuzhan E., Yeter B., Camcı Ö. 2021 Effects of Male Selection for body Weight on Peformance of Offsprings in Broiler Pure Lines Brezilian Journal of Poultry Science 11.01.2021 Cilt 23
Savaşlı E, Önder O, Çekiç C, Kalaycı HM, Dayıoğlu R, Karaduman Y, Gökmen Yılmaz F, Dursın N, Gezgin S. 2021. Calibration Optimization For Sensor-Based In-Season Nitrogen Management of Rainfed Winter Wheat in Central Anatolian Conditions. KSU J. Agric Nat 24 (1): 130-140. https://doi.org/10.18016/ ksutarimdoga.vi. 732913.
Savaşlı, E., Önder, O., Dayıoğlu, R., Özen, D., Karaduman, Y., Özdemir, S., Ateş, Ö., Özsayın M., 2021. Ekmeklik Buğdayda Optik Sensör ile Azotlu Gübre Tavsiyesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi Cilt 31, Sayı 2, 30-06. DOI: 10.29133/yyutbd.726039.
Savaslı, E., Karaduman, Y., Önder O., Ateş Ö., 2021. Prediction of grain protein content and gluten quality of bread wheat in the early vegetation period by optical sensors Journal of Cereal Science (SCI) 2021 102(6) 103354. doi.org/10.1016/j.jcs.2021 .103354.
Sönmez, A. C. 2021. Barley (Hordeum vulgare L.) Cultivation and Major Fungal Diseases in Turkey. Theoretıcal and Practıcal New Approaches ın Cereal Scıence And Technology. Chapter 10. p 253-284, August 2021. ISBN: 978-625-7562-37-9
Subaşı İ., Arslan Y, Güler S., Hatipoğlu H, Abrak S., Köse A. 2021 Oil and Protein Stability in Some Camelina (Camelina sativa L. Crantz) Genotypes Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology 9(8): 1368-1374,
Şahin, N., Küçük, O., Orhan, C. Savaşlı, E., Çakmak İ., Şahin, K., 2021. Feeding Zinc-Biofortified Wheat Improves Performance, Nutrient Digestibility, and Concentrations of Blood and Tissue Minerals in Quails Biological Trace Element Research (SCI) doi.org/10.1007/s12011-021-02955-0
Taşpınar, K., Ateş, Ö., Pınar, M. Ö., Yalçın, G., Kızılaslan F., Fidantemiz, Y. F 2021. Soil Contamination Assessment And Potential Sources Of Heavy Metals Of Alpu Plain Eskisehir Turkey, Internatıonal Journal Of Envıronmental Health Research, 0960-3123.
Taşpınar, K., Ateş, Ö., Yalçın, G., Kızılaslan F., Pınar M. Ö. 2021. Soil Contamination And Healthy Risk Assessment Of Peach Orchards Soil Of Bilecik Province Turkey, International Journal Of Environmental Health Research, 2021. DOI 10.1080/09603123.2021.1926439.
Toprak, S., Ateş, Ö., Yalçın G., Taşpınar, K. 2021. How Does N: P: K Fertilizer Applications İn Different Levels Affect The Nutrition Of Anatolian Chestnut (Castanea Sativa Mill.) ?, Internatıonal Journal Of Anatolıa Agricultural Engineering, 2021, 2667-7571,, 3(1), 1-9.
Toprak, S., Ateş, Ö., Yalçın, G., Taşpınar, K. 2021. Changes in Qualitative and Quantitative Traits of Anatolian Chestnuts (Castanea sativa Mill.) Fruit Due to Balanced Macro Fertilization .Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi , 31 (2) , 377-386 . Doı: 10.29133/yyutbd.816155
Uygan, D., Çetin, O., Alveroğlu, V., & Sofuoğlu, A. 2021. Improvement of water saving and economic productivity based on quotation with sugar content of sugar beet using linear move sprinkler irrigation. Agricultural Water Management, 255, 106989.
Yüksel, S. 2021. Registration of "Yüksel" Barley (Hordeum vulgare L.) Variety. Ekin Journal of Crop Breeding and Genetics. 7(1):61, 2021
Yüksel, S., Akar, T., Sayım, İ., Ergün, N., Aydoğan, S., Şenal, T., Güler, S., Belen, S., Sönmez, A.C. 2021. Sabribey Maltlık Arpa Çeşidinin Islah Hikâyesi ADÜ Ziraat Dergisi 2021;18(2):215-224— doi: 10.25308/aduziraat.926532
Yüksel, S. 2021. Registration of "Yüksel" Barley (Hordeum vulgare L.) Variety. Ekin Journal of Crop Breeding and Genetics. 7(1):61,