ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
  • EN

T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
GEÇİT KUŞAĞI TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
  • Anasayfa
  • KURUMUMUZ
    • TARİHÇE
    • VİZYONUMUZ
    • MİSYONUMUZ
    • GÖREV ALANI VE GÖREVLER
  • ÇEŞİTLER
    • SERİN İKLİM TAHILLARI -
      • BUĞDAY ÇEŞİTLERİ
      • ARPA ÇEŞİTLERİ
      • YULAF ÇEŞİTLERİ
      • TRİTİKALE ÇEŞİTLERİ
    • YEMEKLİK TANE BAKLAGİLLER -
      • NOHUT ÇEŞİTLERİ
      • KURU FASULYE ÇEŞİTLERİ
      • MERCİMEK ÇEŞİTLERİ
    • ENDÜSTRİ BİTKİLERİ -
      • ASPİR ÇEŞİTLERİ
      • HAŞHAŞ ÇEŞİTLERİ
    • TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLER -
      • KİMYON ÇEŞİTLERİ
      • SAFRAN ÇEŞİTLERİ
      • ÇÖREKOTU ÇEŞİTLERİ
    • ÇAYIR MERA VE YEM BİTKİLERİ -
      • YONCA ÇEŞİTLERİ
      • FİĞ ÇEŞİTLERİ
      • HAYVAN PANCARI ÇEŞİTLERİ
    • BAHÇE BİTKİLERİ -
      • DOMATES ÇEŞİTLERİ
      • BİBER ÇEŞİTLERİ
      • TAZE FASULYE
      • LAHANA ÇEŞİTLERİ
      • SOĞAN ÇEŞİTLERİ
      • TURP ÇEŞİTLERİ
      • KAVUN ÇEŞİTLERİ
  • BÖLÜMLER
    • TARLA BİTKİLERİ BÖLÜMÜ
      • SERİN İKLİM TAHILLARI BİRİMİ
      • YEMEKLİK TANE BAKLAGİLLER BİRİMİ
      • TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLER BİRİMİ
      • ENDÜSTRİ BİTKİLERİ BİRİMİ
      • ÇAYIR MERA VE YEM BİTKİLERİ BİRİMİ
      • BİTKİ SAĞLIĞI BİRİMİ
    • BAHÇE BİTKİLERİ BÖLÜMÜ
      • SEBZECİLİK BİRİMİ
    • TOPRAK VE SU KAYNAKLARI BÖLÜMÜ
      • TOPRAK VE BİTKİ BESLEME ARAŞTIRMALARI
      • İKLİM DEĞİŞİMİ VE HAVZA YÖNETİMİ
      • TARIMSAL SULAMA VE ARAZİ ISLAHI
      • TARIMSAL MEKANİZASYON VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
    • HAYVANCILIK BÖLÜMÜ
      • ETÇİ TAVUK YETİŞTİRME VE ISLAHI BÖLÜMÜ
    • LABORATUVARLAR
      • KALİTE VE TEKNOLOJİ LABORATUVARI
      • BİYOTEKNOLOJİ LABORATUVARI
  • PROJELER
    • TARLA BİTKİLERİ BÖLÜM PROJELERİ
    • BAHÇE BİTKİLERİ BÖLÜM PROJELERİ
    • TOPRAK VE SU KAYNAKLARI BÖLÜM PROJELERİ
    • HAYVANCILIK BÖLÜM PROJELERİ
  • PERSONEL
    • YÖNETİM
    • TEKNİK PERSONEL
    • İDARİ PERSONEL
  • YAYINLAR
    • 2022 YILI YAYINLARI
    • 2021 YILI YAYINLARI
    • 2020 YILI YAYINLARI
    • 2019 YILI YAYINLARI
    • 2018 YILI YAYINLARI
    • 2017 YILI YAYINLARI
    • 2016 YILI YAYINLARI
    • 2015 YILI YAYINLARI
    • 2014 YILI YAYINLARI
  • ÜCRETLER
    • ANALİZ ÜCRETLERİ
    • DENEME ÜCRETLERİ
    • TOHUMLUK ÜCRETLERİ
    • HESAP NUMARASI - IBAN
  • İletişim
Ara
    Skip Navigation LinksGeçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü > Menu

2021 Yılı Yayınları


Akın R., Atmaca E., 2021 Evaluation of Morphological, Quality and Yield Characteristics of Some Registered Chickpea (Cicer arietinum L.) Varieties in The Eastern-Mediterranean Region Ekin Journal of Crop Breeding and Genetic            

Akın R., 2021. Doğu Akdeniz Bölgesinde İleri Çıkmış Nohut (Cicer arietinum L.) Hatlarında Kışlık Ekimde Verim Ve Kalite Özelliklerinin Değerlendirilmesi    Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi https://doi.org/10.36846/CJAFS.2021.62 Atmaca E., 2021. Registration of "Topçu" Dry Bean (Phaseolus vulgaris L.) Variety Ekin Journal of Crop Breeding and Genetic

Hekimhan, H., Büyük, O., Ünal, F., Araz, A., Yorgancılar, A., Özkeskin, M. E., Torun, A., Yüksel, S., Çelik, E., Kaymak, S. (2021) Tarla Koşullarında Suni İnokulasyon ile Bazı Arpa Genotiplerinin Rhynchosporium commune (Zaffarano, Mc Donalds&Linde) Arpa Yaprak Yanıklığı Hastalığına Karşı Reaksiyonlarının Belirlenmesi. Anadolu, J. of AARI ISSN: 1300-0225 (Print) E-ISSN: 2667-6087 (Online) 2021, 31 (1): 47-60 DOI: 10.18615/anadolu.949964

Karaduman Y,, Akın, A., Yılmaz E, Doğan S, Belen, S.,    2021 Ekmeklik Buğday Islah Programlarında Gluten Kalitesinin Değerlendirilmesi      Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Müh. Bil. ve Araş. Dergisi  3(1)141 - 151

Karaduman Y., Belen S., Akın A., Sönmez A. C., Dayıoğlu R., Bayramoğlu H. O. 2021 Evaluation of soft winter wheat for soft-hard dough biscuit quality Journal of Cereal Science 102 (2021) 103362

Karaduman, Y., Sirel, Yeşildağ, Z., Akın, A. 2021. Evaluating selection efficacy of high molecular weight glutenin subunits (HMWGs) by relating gluten quality parameters. Elsevier,

Köse A., Çelikoğlu Koşar F., Bilir Ö.,2021 Mutasyon Islahı İle Geliştirilmiş Bazı Aspir (Carthamus tinctorius L.) Hatlarının Tarımsal Performansları Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi 8(2): 262–273,

 Köse A., 2021 Registration of "Yektay" Safflower (Carthamus tinctorious L.) Variety      Ekin Journal of Crop Breeding and Genetics 7(1):66,

Olgun M., Belen S., Karaduman Y., Turan M., Budak Başçiftçi Z, Arpacıoğlu Ayter N. G. 2021. Determination of precipitation-quality relationship by different statistical methods in bread wheat  (Triticum aestivum L.) International Journal of Agriculture, Forestry and Life Science Int J Agric For Life Sci (2021) 5(2): 171-183

Olgun M., Belen S., Karaduman Y., Budak Başçiftçi Z., Arpacıoğlu Ayter N. G., Sezer O., Ardıç M., Erkara Potoğlu İ., 2021. Examining Bread/Biscuit Quality Features in Wheat (Triticum aestivum L.) Genotypes by Raman Spectroscopy  International Journal of Nature and Life Sciences Vol. 5 (2), December 2021, pp. 70-81

Polat, M., 2021. Türkiye'nin Tarımsal Atık Biyokütle Enerji Potansiyelindeki Değişim. Toprak Su Dergisi, 2020, Özel Sayı: (19-24), Syf. 19-24. DOI: 10.21657/topraksu.692275.

Sarıca M., Erensoy K., Özkan İ., Oğuzhan E., Çağlak S.     2021  Growth and Carcas Traits of Anadolu-T Broiler Pure Lines Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology 12.01.2021      Sayı 11 Cilt 9 Sayfa 1980-1987

Sarıca M., Erensoy K., Oğuzhan E., Yeter B., Camcı Ö. 2021 Effects of Male Selection for body Weight on Peformance of Offsprings in Broiler Pure Lines       Brezilian Journal of Poultry Science 11.01.2021      Cilt 23

Savaşlı E, Önder O, Çekiç C, Kalaycı HM, Dayıoğlu R, Karaduman Y, Gökmen Yılmaz F, Dursın N, Gezgin S. 2021. Calibration Optimization For Sensor-Based In-Season Nitrogen Management of Rainfed Winter Wheat in Central Anatolian Conditions. KSU J. Agric Nat 24 (1): 130-140. https://doi.org/10.18016/ ksutarimdoga.vi. 732913.

Savaşlı, E.,  Önder, O.,  Dayıoğlu, R., Özen, D.,  Karaduman, Y.,  Özdemir, S.,  Ateş, Ö.,  Özsayın M., 2021. Ekmeklik Buğdayda Optik Sensör ile Azotlu Gübre Tavsiyesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi Cilt 31, Sayı 2, 30-06.  DOI: 10.29133/yyutbd.726039.

Savaslı, E., Karaduman, Y., Önder O., Ateş Ö., 2021. Prediction of grain protein content and gluten quality of bread wheat in the early vegetation period by optical sensors Journal of Cereal Science (SCI)   2021 102(6) 103354. doi.org/10.1016/j.jcs.2021 .103354.

Sönmez, A. C. 2021. Barley (Hordeum vulgare L.) Cultivation and Major Fungal Diseases in Turkey. Theoretıcal and Practıcal New Approaches ın Cereal Scıence And Technology. Chapter 10. p 253-284, August 2021. ISBN: 978-625-7562-37-9

Subaşı İ., Arslan Y, Güler S., Hatipoğlu H, Abrak S., Köse A. 2021 Oil and Protein Stability in Some Camelina (Camelina sativa L. Crantz) Genotypes       Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology 9(8): 1368-1374,

Şahin, N., Küçük, O., Orhan, C. Savaşlı, E., Çakmak İ., Şahin, K., 2021. Feeding Zinc-Biofortified Wheat Improves Performance, Nutrient Digestibility, and Concentrations of Blood and Tissue Minerals in Quails            Biological Trace Element Research (SCI) doi.org/10.1007/s12011-021-02955-0

Taşpınar, K., Ateş, Ö., Pınar, M. Ö., Yalçın, G., Kızılaslan F., Fidantemiz, Y. F 2021. Soil Contamination Assessment And Potential Sources Of Heavy Metals Of Alpu Plain Eskisehir Turkey, Internatıonal Journal Of Envıronmental Health Research,  0960-3123.

Taşpınar, K., Ateş, Ö., Yalçın, G., Kızılaslan F., Pınar M. Ö. 2021. Soil Contamination And Healthy Risk Assessment Of Peach Orchards Soil Of Bilecik Province Turkey, International Journal Of Environmental Health Research, 2021. DOI 10.1080/09603123.2021.1926439.

Toprak, S., Ateş, Ö., Yalçın G., Taşpınar, K. 2021. How Does N: P: K Fertilizer Applications İn Different Levels Affect The Nutrition Of Anatolian Chestnut (Castanea Sativa Mill.) ?, Internatıonal Journal Of Anatolıa Agricultural Engineering, 2021, 2667-7571,, 3(1), 1-9.

Toprak, S., Ateş, Ö., Yalçın, G., Taşpınar, K. 2021. Changes in Qualitative and Quantitative Traits of Anatolian Chestnuts (Castanea sativa Mill.) Fruit Due to Balanced Macro Fertilization .Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi , 31 (2) , 377-386 . Doı: 10.29133/yyutbd.816155

Uygan, D., Çetin, O., Alveroğlu, V., & Sofuoğlu, A. 2021. Improvement of water saving and economic productivity based on quotation with sugar content of sugar beet using linear move sprinkler irrigation. Agricultural Water Management, 255, 106989.

Yüksel, S. 2021. Registration of "Yüksel" Barley (Hordeum vulgare L.) Variety. Ekin Journal of Crop Breeding and Genetics. 7(1):61, 2021

Yüksel, S., Akar, T., Sayım, İ., Ergün, N., Aydoğan, S., Şenal, T., Güler, S., Belen, S., Sönmez, A.C.   2021. Sabribey Maltlık Arpa Çeşidinin Islah Hikâyesi         ADÜ Ziraat Dergisi 2021;18(2):215-224— doi: 10.25308/aduziraat.926532

Yüksel, S. 2021. Registration of "Yüksel" Barley (Hordeum vulgare L.) Variety.  Ekin Journal of Crop Breeding and Genetics. 7(1):61,

E-HİZMETLER

Gübre Takip Sistemi

Gübre Takip Sistemi

Tarım Tv

Tarım Tv

III. Tarım Orman Şurası

III. Tarım Orman Şurası

Alo 180

Alo 180

Geleceğe Nefes

Geleceğe Nefes

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

TARYAT

TARYAT

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Kulak Küpe Sorgulama

Kulak Küpe Sorgulama

Hayvan Bilgi Sistemi

Hayvan Bilgi Sistemi

Tarım Orman Bülteni

Tarım Orman Bülteni

Türk Tarım Orman Dergisi

Türk Tarım Orman Dergisi

Dijital Tarım Pazarı

Dijital Tarım Pazarı

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

Türkiye Arıcılık Haritası

Türkiye Arıcılık Haritası

İLETİŞİM

    Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
  • Adres : Ziraat cad. No:396 (Karabayır yolu 6. km) Tepebaşı - Eskişehir

  • Telefon : 0222 - 324 03 00

  • Faks : 0222 - 324 03 01

  • E-Posta : gktaem@tarimorman.gov.tr

  • KEP : tarimveormanbakanligi@hs01.kep.tr

  • Merkez Kampüs
Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
YUKARI ​