Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
BAĞCILIK ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ - TEKİRDAĞ
Görme Engelli
×
  • Ana Sayfa
  • KURUMSAL YAPI
    MÜDÜR
    MÜDÜR YARDIMCISI
    BÖLÜMLER
    • ISLAH VE GENETİK KAYNAKLAR BÖLÜMÜ
    • GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
    • YETİŞTİRME TEKNİĞİ BÖLÜMÜ
    • TARIM MAKİNALARI VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ
    • ÜRETİM VE İŞLETME BÖLÜMÜ
    • ASMA ARAZİ GEN BANKASI
    • ÜZÜM ÜRÜNLERİ İŞLEME TESİSİ
    • ÜZÜM TEKNOLOJİLERİ AR-GE VE UYGULAMA MERKEZİ
    • TARIM MAKİNALARI VE TEKNOLOJİLERİ ARAŞTIRMA MERKEZİ
    • EĞİTİM YAYIM BİRİMİ​​
    • İDARİ BİRİMLER
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    HİZMET STANDARTLARIMIZ
  • LABORATUVARLAR
    TARIM ALET VE MAKİNALARI TEST&DENEY LABORATUVARI
    BUĞDAY ANALİZ LABORATUVARI
  • ÜRÜNLER
    ÜZÜM ÇEŞİTLERİMİZ
    ÜZÜM ÜRÜNLERİMİZ
    • SİYAH ÜZÜM SUYU
    • BEYAZ ÜZÜM SUYU
    • KORUK SUYU
    • ARONYA & ÜZÜM SUYU
    • ÜZÜM PEKMEZİ
  • PROJELER
    DEVAM EDEN PROJELER
    SONUÇLANAN PROJELER
  • YAYINLAR
  • BASIN
    TEKİRDAĞ'I TANIYALIM
    SIK SORULAN SORULAR
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksBağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü - Tekirdağ > Menu

Siyah Üzüm Suyu

​Dünyada bağcılık için elverişli olan kuşak içerisinde yer alan Trakya Bölgesi, üzüm üretiminde Türkiye'nin belli başlı bölgelerinden birisidir. 

Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü tarafından üretilen üzüm suları fenolik maddelerce zengin, antioksidan kapasitesi yüksek, insan vücudunda birçok hastalığa karşı immün sistemine yardımcı olmakta ve özellikle kalp-damar sağlığı açısından tüketimi tavsiye edilen içecekler arasında yer almaktadır. 

Enstitü deneme ve üretim bağlarından toplanan hasat olgunluğuna gelmiş siyah renkli üzümler Üzüm Ürünleri İşleme Tesisinde taze olarak üzüm suyuna işlenmektedir. 

Üretilen üzüm suları ilave şeker, her hangi bir koruyucu, aroma zenginleştirici ve boyar madde içermemektedir. 

Yüzde yüz doğal olarak şişelenen ürünün uygun koşullarda 1,5 yıl raf ömrü bulunmaktadır. 


İLETİŞİM

    Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü - Tekirdağ
  • Adres : Karadeniz Mahallesi, Eski Malkara Yolu Caddesi No:4, 59200 Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ

  • Telefon : 0282 261 20 42 - 262 40 60

  • Faks : 0282 262 40 61

  • E-Posta : bagcilik@tarimorman.gov.tr ( Sosyal Medya : @bagcilik )

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Intranet
  • Bakanlık e-Posta
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın

MOBİL UYGULAMALAR

©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI