Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
ANTEPFISTIĞI ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Ana Sayfa
  • KURUMSAL YAPI
    MÜDÜR
    MÜDÜR YARDIMCISI
    BÖLÜMLER
    • ISLAH VE GENETİK BÖLÜMÜ
    • YETİŞTİRME TEKNİĞİ VE TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ
    • BİTKİ SAĞLIĞI BÖLÜMÜ
    • TOPRAK VE SU KAYNAKLARI BÖLÜMÜ
    • GIDA TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ
    • ÜRETİM VE İŞLETME BÖLÜMÜ
    • EĞİTİM YAYIM BÖLÜMÜ
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    HİZMET STANDARTLARIMIZ
  • LABORATUVARLAR
    TOPRAK, BİTKİ VE GÜBRE ANALİZ LABORATUVARI
    AKREDİTASYON BELGELERİ
  • ÜRÜNLER
    ANTEPFISTIĞI ÇEŞİTLERİ
    BADEM ÇEŞİTLERİ
  • PROJELER
    SONUÇLANAN PROJELERİMİZ VE YAYINLARIMIZ
  • YAYINLAR
    ANTEPFISTIĞI ARAŞTIRMA DERGİLERİ
    TAGEM JOURNALS
  • BASIN
    İL HAKKINDA
    SIK SORULAN SORULAR
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksAntepfıstığı Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü > Link

Çiftçi Sayfası

1-ANTEPFISTIĞINDA GELİŞTİRİLEN YENİ ÇEŞİTLER TEKİN VE BARAK YILDIZI 2012

2-ANTEPFISTIĞINDA TOZLANMA VE DÖLLENME 2012

3-ANTEPFISTIĞINDA SULAMANIN VERİM VE KALİTEYE ETKİSİ 2012

4-YAĞMUR SUYU HASADI 2012

5-ANTEPFISTIĞI PSILLIDI 2012

6-ANTEPFISTIĞINDA TAZE KAVLATMANIN ÖNEMİ 2012

7-GAP BÖLGESİNDE BADEM YETİŞTİRİCİLİĞİNİN GELİŞİMİ 2012

8-ANTEPFISTIĞI ALANLARINDA ANIT AĞAÇLAR 2012

9-ANTEPFISTIĞINDA GÜBRELEME YÖNTEMİ 2012

10-GÜNEYDOĞUDA NAR YETİŞTİRİCİLİĞİ 2012

11-GÜNEYDOĞU ANADOLUDA ZEYTİN 2012

12-ANTEPFISTIĞI YETİŞTİRİCİLİĞİ VE İŞLEMESİNDEKİ GELİŞMELER 2012

13-ANTEPFISTIĞINDA HASTALIK VE ZARARLILARLA NE ZAMAN VE NASIL MÜCADELE EDİLMELİ 2012

14-GAP'TA BAĞCILIĞIN ÖNEMİ 2012

15-ANADOLU'DA ANTEPFISTIĞI YETİŞTİRİCİLİĞİ 2013

16-SAĞLIKLI BİR YAŞAM İÇİN ANTEPFISTIĞI 2013

17-AR-GE'NİN ÖNEMİ VE ANTEPFISTIĞI ARAŞTIRMALARI ETKİ DEĞERLENDİRMESİ 2013

18-GÜNEYDOĞU'NUN GÜLÜ PRUNUS MICROCARPA (YABANİ KİRAZ) 2013

19-ANTEPFISTIĞINDA YEŞİL İÇ 2013

20-HOROZ KARASI ÜZÜM ÇEŞİDİ 2013

21-YAPRAKTAN GÜBRELEME 2013

22-TARIMSAL ATIKLARIN KOMPOST OLARAK DEĞERLENDİRİLMESİ 2013

23-BADEMDE TERBİYE VE BUDAMA 2013

24-ZEYTİNDE BUDAMA 2013

25-GAZİANTEP YÖRESİNDE CEVİZ YETİŞTİRİCİLİĞİ 2013

26-BADEMDE DONDAN KORUNMA YÖNTEMLERİ 2013

27-ANTEPFISTIĞINDA HASTALIK VE ZARARLILARLA NE ZAMAN VE NASIL MÜCADELE EDİLMELİ 2013

28-ANTEPFISTIĞINDA SULAMA TEKNİKLERİ 2013

29-ANTEPFISTIĞINDA İÇKURTLARI 2013

30-ANTEPFISTIĞININ YOLCULUĞU 2014

31-ÇİFTLİK GÜBRESİNİN ÖNEMİ 2014

32-ANTEPFISTIĞI YETİŞTİRİCİLİĞİNDE SUYUN ETKİN VE DOĞRU KULLANIMI 2014

33-MEYVE AĞAÇLARINDA SOĞUKLAMA İHTİYACI 2014

34-MEYVE BAHÇELERİNDE KIŞ MÜCADELESİ 2014

35-ANTEPFISTIĞINDA MEYVE YANIKLIKLARI 2014

36-TÜRKİYEDE ORGANİK ANTEPFISTIĞI YETİŞTİRİCİLİĞİ 2014

37-ANTEPFISTIĞINDA AFLATOKSİN 2014

38-ANTEPFISTIĞINDE HASAT VE HASAT SONRASI SORUNLAR VE ÇÖZÜM YOLLARI 2014

39-ZEYTİNDE HASAT ZAMANI VE YÖNTEMLERİ 2014

40-NAR YETİŞTİRİCİLİĞİNDE ÇATLAMA PROBLEMİ 2014

41-ANTEPFISTIĞI BAHÇELERİNDE ERKEK AĞAÇ VARLIĞININ ÖNEMİ 2015

42-ANTEPFISTIĞINDA YENİ KÜLTÜREL ANLAYIŞLAR 2015

43-KARAZENK HASTALIĞI YENİDEN TANIMLANDI 2015

44-ANTEPFISTIĞINDA SULAMANIN ÖNÜNDEKİ ENGELLER VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ 2015

45-ANTEPFISTIĞI ÜRETİMİNDE İLAÇLAMA BAŞARISINI ETKİLEYEN FAKTÖRLER 2015

46-ANTEPFISTIĞINDA AŞILAMA PROBLEMLERİ VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ 2015

47-ANTEPFISTIĞINDA DEPOLAMA 2015

48-BADEMDE DİKİM ŞEKİLLERİ VE VERİME ETKİSİ 2015

49-BADEM BAHÇELERİNDE GÖRÜLEN BAKLAZINNI VE BADEM İÇ KURDU ZARARLARI 2015

50-GAZİANTEP YÖRESİNDE BADEMİN ÖNEMİ VE DİĞER SERT KABUKLULARLA MALİYETİNİN KARŞILAŞTIRILMASI 2015

51-ZEYTİN YETİŞTİRİCİLİĞİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN UYGULAMALAR 2015

52-STANDART VE YENİ GELİŞTİRİLEN ANTEPFISTIĞI ÇEŞİTLERİNE BİR BAKIŞ 2015

53-BAĞCILIKTA MODERN FİDAN ÜRETİM TEKNİKLERİ 2015

54-TARIM EKONOMİSİNDE İHRACATIN ÖNEMİ 2015

55-İRAN'DA ANTEPFISTIĞI YETİŞTİRİCİLİĞİ 2015

56-ANTEPFISTIĞI ÜRETİMİNDE ANACIN ÖNEMİ 2015

57-ANTEPFISTIĞI YETİŞEN ALANLARDA TOPRAKLARIN POTASYUM DURUMLARI 2015

58-ANTEPFISTIĞI PSILLIDI İLE BİYOLOJİK MÜCADELE 2016

59-ANTEPFISTIĞINDA TERBİYE BUDAMASI 2016

60-BADEMİN MERKEZİ OLMA YOLUNDA ADIYAMAN 2016

61-ANTEPFISTIĞINDA KİMYASAL GÜBRE KULLANIMI 2016

62-DÜNYA ANTEPFISTIĞI ÜRETİMİNDE SON GELİŞMELER VE TÜRKİYE'NİN DURUMU 2016

63-HASTALIK VE ZARARLILARLA MÜCADELE MEKANİZASYONUNDA TEKNOLOJİK GELİŞMELER 2016

64-BADEMDE YAPRAKDELEN (ÇİL HASTALIĞI) 2016

65-DÜNYADA VE TÜRKİYEDE ANTEPFISTIĞI 2016

66-BADEMDE YAPRAK BİTLERİ 2016

67-GAP BÖLGESİNDE BAĞCILIKTA TELLİ TERBİYE SİSTEMİNDE YAPILAN YANLIŞLIKLAR VE ÖNERİLEN TERBİYE SİSTEMİ 2016

68-BADEM YETİŞTİRİCİLİĞİNDE SULAMANIN ÖNEMİ 2016

69-ANTEPFISTIĞINDA DAL GÜVESİ 2016

70-ANTEPFISTIĞININ DİYABET ÜZERİNE ETKİLERİ 2016

71-ÜLKEMİZDE BADEM YETİŞTİRİCİLİĞİ, ÖNEMİ VE GELECEĞİ 2016

72-DÜNYADA VE TÜRKİYEDE ANTEPFISTIĞI ÜRETİMİ 2017

73-ANTEPFISTIĞINDA DEMİR NOKSANLIĞI 2017

74-ANTEPFISTIĞINDA ÇİÇEK TOZU ALMA ZAMANININ ÇİÇEK TOZLARININ CANLILIK VE ÇİMLENME DÜZEYLERİ ÜZERİNE ETKİLERİNİN BELİRLENMESİ 2017

75-TARIMA DAYALI SANAYİNİN BAŞKENTİ GAZİANTEP 2017

76-ANTEPFISTIĞINDA TAZE TÜKETİM 2017

77-TÜPLÜ ANTEPFISTIĞI FİDAN ÜRETİMİ 2017

78-ANTEPFISTIĞI YETİŞTİRİCİLİĞİNDE YAŞANAN SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ 2017

79-ANTEPFISTIĞI SÜRGÜNLERİNDEKİ GİZLİ TEHDİTLER 2017

80-ANTEPFISTIĞI MEYVE İÇGÜVESİ 2017

81-BADEM YAPRAK ARISI 2017

82-TARIMSAL FAALİYETİN EKONOMİK YÖNÜ 2017

83-ZEYTİNDE DÖLLENME BİYOLOJİSİ 2017

84-BAĞCILIKTA YAZ BUDAMASI 2017

85-BAĞCILIKTA SULAMA 2017

86-BAĞDA TOPRAK VE YAPRAK ÖRNEKLERİ ALIMI VE GÜBRELEME 2017

87- ANTEPFISTIĞI HASTALIK VE ZARARLILARI İLE MÜCADELE 2020

88-ANTEPFISTIĞI İSTATİSTİKLERİ 2020

89-ANTEPFISTIĞI DİPKURTLARI İLE GENEL MÜCADELE YÖNTEMLERİ 2020

90-GAZİANTEP TOPRAKLARININ VERİMLİLİK DURUMLARI 2020

91-ANTEPFISTIĞI BAHÇELERİNDE ANAÇ OLARAK KULLANILAN SİİRT ÇÖĞÜRLERİNDE GÖRÜLEN KURUMALAR 2020

92-ANTEPFISTIĞINDA BUDAMA HATALARI 2020

93-ANTEPFISTIĞI KARAGÖZKURDU 2020

94-ANTEPFISTIĞI BAHÇELERİNDE TOPRAK İŞLEME 2020

95-ANTEPFISTIĞI YETİŞTİRİCİLİĞİNDE KULLANILAN ANAÇLAR VE ÖZELLİKLERİ 2020

96-ANTEPFISTIĞINDA TÜRKİYEDE SON YILLARDA YAPILMIŞ BAZI ÇALIŞMALAR 2020

97-ANTEPFISTIĞINDA YAPILAN BAZI YENİ GIDA ARAŞTIRMALARI 2020

98-ANTEPFISTIĞI TÜKETİMİNİN OBEZİTE ÜZERİNE ETKİSİ 2020

99-ANTEPFISTIĞININ KÜLTÜR TARİHİ 2020

100-BADEMDE ÇİÇEK YAPISI, TOZLANMA VE BAZI ÇİÇEK HASTALIK-ZARARLILARI 2020

101-ÜLKEMİZDE BADEM SEKTÖRÜNÜN SORUNLARI VE ÇÖZÜM YOLLARI 2020

102-DÜNYADA VE TÜRKİYEDE BADEM 2020

103-ZEYTİNDE SULAMA 2020

104-ANTEPFISTIĞI ÜRETİMİ İSTATİSTİKLERİ 2021

105-SON YILLARDA GELİŞTİRİLEN ANTEPFISTIĞI ANAÇLARI 2021

106-MODERN ISLAH YÖNETEMLERİNDEN MUTASYON ISLAHI 2021

107-ANTEPFISTIĞINDA YAPILMIŞ MOLEKÜLER ÇALIŞMALAR 2021

108-İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİN ANTEPFISTIĞI YETİŞTİRİCİLİĞİ ÜZERİNE ETKİLERİ 2021

109-ANTEPFISTIĞINDA KOŞNİLLER 2021

110-ANTEPFISTIĞI YAPRAKLARINDA ZARARLI 2021

111-ANTEPFISTIĞINDA YAPRAK KURUMALARI: FİTOPLAZMA, DIEBACK, KINACIK 2021

112-ANTEPFISTIĞINDA YARDIMCI HAVA AKIMLI İLAÇ UYGULAMA ETKİNLİĞİNİN BELİRLENMESİ 2021

113-AFGANİSTAN'DA GELENEKSEL ANTEPFISTIĞI YETİŞTİRİCİLİĞİ 2021

114-ANTEPFISTIĞINDA AKILLI TARIM UYGULAMALARI 2021

115-ANTEPFISTIĞINDA TAMAMLAYICI SULAMA 2021

116- ANTEPFISTIĞINDA VAR ve YOK YILLARINDA YAPRAKLARIN MİNERAL BESİN KOMPOZİSYONLARININ KARŞILAŞTIRILMASI 2021

117-ANTEPFISTIĞI ÜZERİNE YAPILAN GÜNCEL GIDA ve SAĞLIK ÇALIŞMALARI 2021

118-ANTEPFISTIĞI ve BAZI SERT KABUKLU MEYVELERİN FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ 2021

119-BAĞCILIKTA ASMA ANACI KULLANMANIN ÖNEMİ 2021

120-DÜNYADA ve TÜRKİYEDE BADEM 2021

121-BADEM AĞAÇLARINDA DÖKÜMLER 2021

122-GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİNDE BADEM ÜRETİMİ, YAYGIN OLARAK KULLANILAN BAZI ÇEŞİTLER ve ANAÇLAR 2021

123-DÜNYADA VE TÜRKİYE'DE ANTEPFISTIĞI 2022

124-ANTEPFISTIĞINDA PERİYODİSİTE 2022

125-AMERİKAN ANTEPFISTIĞI ENDÜSTRİSİNE GENEL BİR BAKIŞ 2022

126-ANTEPFISTIĞINDA TAMAMLANAN ISLAH VE GENETİK ARAŞTIRMALARININ DEĞERLENDİRİLMESİ 2022

127-ANTEPFISTIĞI BAHÇESİ TESİSİNDE SERTİFİKALI FİDAN KULLANMANIN ÖNEMİ 2022

128-ANTEPFISTIĞINDA GALBİTLERİ 2022

129-ANTEPFISTIĞI GÖZKURDU [Thaumetopoea solitaria FREY. (LEPİDOPTERA: TAUMETOPOEİDAE) TANIMI, YAŞAYIŞI VE ZARAR ŞEKLİ 2022

130-BORUN BİTKİ FİZYOLOJİSİNDEKİ ÖNEMİ VE ANTEPFISTIĞI AĞAÇLARINDA KULLANIMI 2022

131-ANTEPFISTIĞINDA TAT VE AROMA 2022

132-ANTEPFISTIĞININ İNSAN SAĞLIĞINA FAYDALI ETKİLERİ 2022

133-ANTEPFISTIĞININ GIDALARDA KULLANIMI 2022

134-ANTEPFISTIĞI YETİŞTİRİCİLİĞİNDE KULLANILABİLECEK SU HASADI TEKNİKLERİ 2022

135-TARIMDA TEKNOLOJİ DÖNEMİ 2022

136-DÜNYA'DA VE TÜRKİYE'DE BADEM 2022

137-GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİNDE ÇEŞİT SEÇİMİ YAPILIRKEN DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR 2022

138-GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİNİN ZEYTİN ÇEŞİTLERİ 2022

139-TARIMDA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ 2022

140-DÜNYADA BAZI BİTKİ BESLEME ÇALIŞMALARI 2022

141-DÜNYADA YENİ ÇALIŞMALAR - BİTKİ KORUMA 2022

142-DÜNYADA YENİ ÇALIŞMALAR - YETİŞTİRME TEKNİĞİ 2022

143-ANTEPFISTIĞINDA ÇEŞİT ISLAHI KRİTERLERİ 2024

144-ANTEPFISTIĞINDA MUTASYON ISLAHI 2024

145-MOLEKÜLER ÇALIŞMALARIN ANTEPFISTIĞI ISLAHINDA KULLANIMI 2024

146-ANTEPFISTIĞINDA DÖLLENME BİYOLOJİSİ ÜZERİNE YAPILMIŞ BAZI ÇALIŞMALAR 2024

147-ANTEPFISTIĞI YETİŞTİRİCİLİĞİNDE TOPRAK ANALİZİNİN AMACI, ÖNEMİ VE TOPRAK ÖRNEĞİ ALIMI 2024

148-ANTEPFISTIĞI ZARARLILARINDA BİYOTEKNİK MÜCADELENİN KULLANIM OLANAKLARI 2024

149-ANTEPFISTIĞI BAHÇELERİNDE SORUN OLAN YABANCI OTLARLA MÜCADELE YÖNTEMLERİ 2024

150-İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİN TARIMA ETKİSİ 2024

151-BİTKİLERDE KURAKLIK STRESİNİN ETKİLERİ VE TOLERANS MEKANİZMALARI 2024

152-TARIMSAL ALANLARDA SUYUN TASARRUFLU KULLANIMI 2024

153-DÜNYADA VE TÜRKİYE'DE BADEM 2024

154-BADEM GÖZKURDU Anthonomus amygdali Hustache (Coleoptera: Curculionidae) 2024

155-GELENEKSEL BAĞCILIK ve KARŞILAŞILAN PROBLEMLER 2024

156-GIDA GÜVENİLİRLİĞİ İÇİN YENİ ANALİZ YÖNTEMLERİ 2024​

İLETİŞİM

    Antepfıstığı Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
  • Adres : Üniversite Bulvarı No:34 27070 Şahinbey/GAZİANTEP

  • Telefon : +90(342) 338 08 00

  • Faks : +90(342) 338 14 64

  • E-Posta : antepfistigi@tarimorman.gov.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Intranet
  • Bakanlık e-Posta
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın

MOBİL UYGULAMALAR

©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI