18. YUMURTA VE YUMURTA ÜRÜNLERİ KALİTESİ AVRUPA SEMPOZYUMU VE 24. KANATLI ET KALİTESİ AVRUPA SEMPOZYUMU
Tavukçuluk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ile Bilimsel Tavukçuluk Derneği'nin ortaklaşa düzenlemiş olduğu;
"18. Yumurta ve Yumurta Ürünleri Kalitesi Avrupa Sempozyumu ve 24. Kanatlı Et Kalitesi Avrupa Sempozyumu" 23-26 Haziran 2019 tarihleri arasında İzmir Çeşme'de gerçekleştirilecektir.
Geniş kapsamlı olarak planlanan bu sempozyuma, tüm sektör bileşenleri, Üniversiteler, ilgili tüm araştırma kurumları personeli davetlidir.
Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.
http://www.eggmeat2019.com