ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
  • EN

T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
TAVUKÇULUK ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
  • Anasayfa
  • ENSTİTÜMÜZ
    • ORGANİZASYON ŞEMASI
    • TARİHÇE
    • VİZYON MİSYON VE FAALİYETLER
    • TAEM ETİK DAVRANIŞ KURALLARI
    • İLETİŞİM
    • PERSONEL İLETİŞİM&CV
  • DERGİMİZ
    • CİLT 1 SAYİ 1 (1999)
    • CİLT 2 SAYİ 1 (2000)
    • CİLT 2 SAYİ 2 (2000)
    • CİLT 3 SAYİ 1 (2001)
    • CİLT 3 SAYİ 2 (2001)
    • CİLT 4 SAYİ 1-2 (2002)
    • CİLT 5 SAYİ 1 (2004)
    • CİLT 6 SAYİ 1 (2005)
    • CİLT 7 SAYİ 1 (2007)
    • CİLT 8 SAYİ 1 (2009)
    • CİLT 9 SAYİ 1 (2010)
    • CİLT 10 OZEL SAYİ (2013)
    • CİLT 11 SAYİ 1 (2014)
    • DERGİMİZİN YENİ SAYILARI
  • HİBRİT KATALOĞU
    • FİYAT LİSTESİ
    • KATALOG
  • FOTO GALERİ
    • SUNİ TOHUMLAMA ÇALIŞMALARI
    • YEM VE BESLEME ÇALIŞMALARI
    • GÖLBAŞI İKİZCE İŞLETMESİ
    • TAVUK HOROZ CİVCİV VE KÜMESLER
    • KULUÇKA AÇILIŞ
    • LABORATUVAR ÇALIŞMALARI
    • ESKİ RESİMLER (TAVUKÇULUKTA TARİHE KISA BİR YOLCULUK)
    • HİBRİT PATENT BELGELER
  • BİLGİ EDİNME
    • TAVUK HASTALIKLARI VE BİYOGÜVENLİK
    • STAJ İŞLEMLERİ
    • BİLGİ EDİNME FORMU
  • PROJELER
  • İletişim
Ara
    Skip Navigation LinksTavukçuluk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü > Menu

Cilt 8 Sayi 1 (2009)

​​Cilt 8 Sayi 1 Makale 1 Geliştirilmekte Olan Yerli Ticari Yumurtacı Hibritlerin Verim Özelliklerinin Belirlenmesi.pdf

Cilt 8 Sayi 1 Makale 2 Yumurta Tavuğu Rasyonlarında Prebiyotik (Mannan Oligosakkarit) Kullanımının Performans, Kalite Krit.pdf

Cilt 8 Sayi 1 Makale 3 Farklı Düzeylerde Ham Protein İçeren Karma Yemlerin Yumurtacı Erkek Damızlıkların Üreme Performansın.pdf

Cilt 8 Sayi 1 Makale 4 Farklı Sıcaklık ve Sürelerde Uygulanan Ön Isıtmanın Kuluçka Özellikleri Üzerine Etkisi.pdf

Cilt 8 Sayi 1 Makale 5 Damızlık Yumurtaları Değişik Maddelerle Kaplayarak Depolamanın Kuluçka Sonuçlarına Etkisi.pdf

Cilt 8 Sayi 1 Makale 6 Yumurta İzlenebilirliği İçin Kavramsal Bir Sistem Tasarımı.pdf

Cilt 8 Sayi 1 Makale 7 Bitkisel Yem Katkı Maddelerinin Yumurta Tavuğu Yemlerinde Kullanımı.pdf

Cilt 8 Sayi 1 Makale 8 Hayvan Beslemede Kurutulmuş Damıtık Mısır+Çözünür Maddelerin (DMÇM) Kullanımı.pdf

Cilt 8 Sayi 1 Makale 9 Yumurta Kabuk Kalitesine Mineral Maddelerin Etkisi.pdf

Cilt 8 Sayi 1 Makale 10 Hayvan Beslemede Biyoteknoloji Uygulamaları.pdf​

E-HİZMETLER

Gübre Takip Sistemi

Gübre Takip Sistemi

Tarım Tv

Tarım Tv

III. Tarım Orman Şurası

III. Tarım Orman Şurası

Alo 180

Alo 180

Geleceğe Nefes

Geleceğe Nefes

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

TARYAT

TARYAT

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Kulak Küpe Sorgulama

Kulak Küpe Sorgulama

Hayvan Bilgi Sistemi

Hayvan Bilgi Sistemi

Tarım Orman Bülteni

Tarım Orman Bülteni

Türk Tarım Orman Dergisi

Türk Tarım Orman Dergisi

Dijital Tarım Pazarı

Dijital Tarım Pazarı

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

Türkiye Arıcılık Haritası

Türkiye Arıcılık Haritası

İLETİŞİM

    Tavukçuluk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
  • Adres : Şehit Cem Ersever Caddesi 11/1 Gayret Mahallesi Yenimahalle/ANKARA

  • Telefon : 0312 3445990

  • Faks : 0312 3445305

  • E-Posta : ankara.tavukculuk@tarimorman.gov.tr

  • KEP : ankara.tavukculuk@gthb.hs01.kep.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
YUKARI ​