Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
TAVUKÇULUK ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Ana Sayfa
  • KURUMSAL YAPI
    MÜDÜR
    MÜDÜR YARDIMCISI
    BÖLÜMLER
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    HİZMET STANDARTLARIMIZ
  • LABORATUVARLAR
    İKİZCE KULUÇKAHANE İŞLETMESİ
    İKİZCE ISLAH VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
    YUMURTA SATIŞ OFİSİ
    LABORATUVARLAR HAKKINDA
    YEM VE YUMURTA KALİTE ANALİZ LABORATUVARI
    MİKROBİYOLOJİ LABORATUVARI
  • ÜRÜNLER
  • PROJELER
  • YAYINLAR
    DERGİLER
    • CİLT 1 SAYİ 1 (1999)
    • CİLT 2 SAYİ 1 (2000)
    • CİLT 2 SAYİ 2 (2000)
    • CİLT 3 SAYİ 1 (2001)
    • CİLT 3 SAYİ 2 (2001)
    • CİLT 4 SAYİ 1-2 (2002)
    • CİLT 5 SAYİ 1 (2004)
    • CİLT 6 SAYİ 1 (2005)
    • CİLT 7 SAYİ 1 (2007)
    • CİLT 8 SAYİ 1 (2009)
    • CİLT 9 SAYİ 1 (2010)
    • CİLT 10 OZEL SAYİ (2013)
    • CİLT 11 SAYİ 1 (2014)
    • DERGİMİZİN YENİ SAYILARI
  • BASIN
    FOTO GALERİ
    • İKİZCE ISLAH VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
    • ENSTİTÜMÜZÜN GÖRSEL TARİHİ
    • HİBRİT PATENT BELGELER
    BİLGİ EDİNME FORMU
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksTavukçuluk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü > Menu

Cilt 2 Sayi 2 (2000)

​​​Cilt 6 Sayı 1​Cilt 2 Sayi 2 Makale 1 Tavukçuluk Araştırma Enstitüsüde 1993 Yılı Sonrasında Uygulanan Araştırma Projesi Özetleri.pdf

Cilt 2 Sayi 2 Makale 2 Et Tipi Damızlıklardan Elde Edilen Yumurtalarda Lamba Kontrolüyle Döllük Oranında Yaratılan Farklıl.pdf

Cilt 2 Sayi 2 Makale 3 Anaç Yaşı ve Kuluçka Neminin Et Tipi Damızlıklarda Kuluçka Özelliklerine Etkileri.pdf

Cilt 2 Sayi 2 Makale 4 Uzun Süre Depolanan Kuluçkalık Yumurtaların İnkübasyon Öncesi Isıtılmasının Kuluçka Özelliklerine Et.pdf

Cilt 2 Sayi 2 Makale 5 Ayçiçeği Küspesi Kapsayan Yumurta Tavuğu Rasyonlarında Enzim ve Probiyotik Kullanımı.pdf

Cilt 2 Sayi 2 Makale 6Protein Düzeyi Farklı Yemlerin Zorla Tüy Döktürülen Etçi Damızlık Tavukların Verim Özellikleri Üzeri.pdf

Cilt 2 Sayi 2 Makale 7 Ekstrüde Tam Yağlı Soya, Fermakto ve Yucca Ekstraktının Etlik Piliçlerdeki Etkisi.pdf

Cilt 2 Sayi 2 Makale 8 Enzim Katkılı Çiğ Otoklavlanmış Fiğ`(Vicia pannonica crantz)`in Etlik Piliçlerdeki Etkisi.pdf

Cilt 2 Sayi 2 Makale 9 Farklı Yaşlarda Kesilen Kaya Kekliklerinde (A.graeca) Besi Perpormansı ve Karkas Özellikleri.pdf

Cilt 2 Sayi 2 Makale 10 Almaya Orjinli Ankara Tavşanlarının Bazı Yün Özellikleri Üzerinde Bir Araştırma.pdf

Cilt 2 Sayi 2 Makale 11 Devekuşlarında Genel, Sosyal ve Cinsel Davranışlar ve Davranış Problemleri.pdf

Cilt 2 Sayi 2 Makale 12 Tavuk Islahında Biyoteknoloji.pdf​

İLETİŞİM

    Tavukçuluk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
  • Adres : Şehit Cem Ersever Caddesi 7/1 Gayret Mahallesi Yenimahalle/ANKARA

  • Telefon : 0312 344 59 90

  • Faks : 0312 344 530 5

  • E-Posta : ankara.tavukculuk@tarimorman.gov.tr

  • KEP : ankara.tavukculuk@gthb.hs01.kep.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Intranet
  • Bakanlık e-Posta
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın

MOBİL UYGULAMALAR

©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI