Cilt 2 Sayi 2 Makale 1 Tavukçuluk Araştırma Enstitüsüde 1993 Yılı Sonrasında Uygulanan Araştırma Projesi Özetleri.pdf
Cilt 2 Sayi 2 Makale 2 Et Tipi Damızlıklardan Elde Edilen Yumurtalarda Lamba Kontrolüyle Döllük Oranında Yaratılan Farklıl.pdf
Cilt 2 Sayi 2 Makale 3 Anaç Yaşı ve Kuluçka Neminin Et Tipi Damızlıklarda Kuluçka Özelliklerine Etkileri.pdf
Cilt 2 Sayi 2 Makale 4 Uzun Süre Depolanan Kuluçkalık Yumurtaların İnkübasyon Öncesi Isıtılmasının Kuluçka Özelliklerine Et.pdf
Cilt 2 Sayi 2 Makale 5 Ayçiçeği Küspesi Kapsayan Yumurta Tavuğu Rasyonlarında Enzim ve Probiyotik Kullanımı.pdf
Cilt 2 Sayi 2 Makale 6Protein Düzeyi Farklı Yemlerin Zorla Tüy Döktürülen Etçi Damızlık Tavukların Verim Özellikleri Üzeri.pdf
Cilt 2 Sayi 2 Makale 7 Ekstrüde Tam Yağlı Soya, Fermakto ve Yucca Ekstraktının Etlik Piliçlerdeki Etkisi.pdf
Cilt 2 Sayi 2 Makale 8 Enzim Katkılı Çiğ Otoklavlanmış Fiğ`(Vicia pannonica crantz)`in Etlik Piliçlerdeki Etkisi.pdf
Cilt 2 Sayi 2 Makale 9 Farklı Yaşlarda Kesilen Kaya Kekliklerinde (A.graeca) Besi Perpormansı ve Karkas Özellikleri.pdf
Cilt 2 Sayi 2 Makale 10 Almaya Orjinli Ankara Tavşanlarının Bazı Yün Özellikleri Üzerinde Bir Araştırma.pdf
Cilt 2 Sayi 2 Makale 11 Devekuşlarında Genel, Sosyal ve Cinsel Davranışlar ve Davranış Problemleri.pdf
Cilt 2 Sayi 2 Makale 12 Tavuk Islahında Biyoteknoloji.pdf