Cilt 3 Sayi 2 Makale 1 Saf Hatları Özellikleri.pdf
Cilt 3 Sayi 2 Makale 2 Türkiyedeki Tavuk İşletmelerinin Genel Durumu.pdf
Cilt 3 Sayi 2 Makale 3 Yumurtacı Hibrit Ebeveynlerin Geliştirilmesinde Değişik Seleksiyon Yöntemlerinin Karşılaştırılması.pdf
Cilt 3 Sayi 2 Makale 4 Büyütme Faktörü Antibiyotiklere Alternatif Yem Katkılarının Etlik Piliçlerde Performans Üzerine Etki.pdf
Cilt 3 Sayi 2 Makale 5 Yumurta Tavuklarının Yağ Metabolizması ve Yumurta Sarısı Kolestrol İçeriğine Monakolin`in Etkisi.pdf
Cilt 3 Sayi 2 Makale 6 Piliçlerde Bakır Noksanlığının Biyokimyasal Kan Parametreleri Üzerine Etkisi.pdf
Cilt 3 Sayi 2 Makale 7 Etlik Piliç Rasyonlarında Tritikalenin Kullanım Olanakları 1. Farklı Düzeylerdeki Tritikalenin Etlik.pdf
Cilt 3 Sayi 2 Makale 8 Etlik Piliç Rasyonlarında Tritikalenin Kullanım Olanakları 2. Enzim ve Büyütme Faktörü İlavesiyle Tr.pdf
Cilt 3 Sayi 2 Makale 9 Bursa Yöresinde Ticari Broyler Kümeslerinin Tasarım ve Yapısal Özellikleri İle İyileştirme Olanaklar.pdf
Cilt 3 Sayi 2 Makale 10 Etlik Damızlıklarda Birörnekliğin Önemi ve Birörnekliği Etkiliyen Bazı Faktörlerin Değerlendirilmes.pdf