T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
SU ÜRÜNLERİ MERKEZ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Anasayfa
  • KURUMSAL YAPI
    MÜDÜR
    MÜDÜR YARDIMCISI
    BÖLÜMLER
    • BALIKÇILIK YÖNETİMİ
    • YETİŞTİRİCİLİK
    • ISLAH VE GENETİK
    • ÇEVRE VE KAYNAK YÖNETİMİ
    • SU ÜRÜNLERİ SAĞLIĞI
    • GIDA TEKNOLOJİSİ
    • TARIM EKONOMİSİ
    • ÜRETİM VE İŞLETME
    • EĞİTİM VE YAYIM
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    HİZMET STANDARTLARIMIZ
  • LABORATUVARLAR
    YETİŞTİRİCİLİK LABORATUVARI
    BALIKÇILIK BİYOLOJİSİ LABORATUVARI
    DENİZ BİYOLOJİSİ LABORATUVARI
    İHTİYOPLANKTON LABORATUVARI
    MOLEKÜLER GENETİK LABORATUVARI
    GENOM ANALİZ LABORATUVARI
    MOLEKÜLER BİYOLOJİ LABORATUVARI
    GEN TRANSFER LABORATUVARI
    SİTOGENETİK LABORATUVARI
    ZOOPLANKTON LABORATUVARI
    ÜREME FİZYOLOJİSİ LABORATUVARI
    GIDA TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI
    DUYUSAL LABORATUVARI
    GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ LABORATUVARI
    GIDA İŞLEME
    EKOLOJİK ARAŞTIRMA LABORATUVARI
    HİSTOLOJİ LABORATUVARI
    BENTOLOJİ LABORATUVARI
    YAŞ OKUMA LABORATUVARI
  • ÜRÜNLER
  • PROJELER
    SU ÜRÜNLERİ SAĞLIĞI
    YETİŞTİRİCİLİK
    BALIKÇILIK YÖNETİMİ
    ÇEVRE VE KAYNAK YÖNETİMİ
    GENETİK VE ISLAH
    GIDA TEKNOLOJİSİ
    TARIM EKONOMİSİ
  • YAYINLAR
    YURTİÇİ YAYINLAR
    YURTDIŞI YAYINLAR
    ENSTİTÜ YAYINLARI
  • BASIN
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksSu Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü > Menu

GIDA TEKNOLOJİSİ

NoPROJE ADIYILKAYNAK
1Mersin Körfezi'nde Trol Ağlarıyla Avlanan Iskarta Deniz Ürünlerinin Besin Değerlerinin Karşılaştırılması2006Ulusal
2Ulusal Gıda Kompozisyonunun Belirlenmesi ve Yaygın Sürekli Paylaşım Sisteminin Oluşturulması 2008Ulusal
3Gümüşi Havuz Balığı (Carassius gibelio (Bloch, 1782))’ndan Geleneksel Surimi Üretimi ve pH Ekstraksiyon Yöntemleriyle Üretilen Protein İzolatlarının Depolama Sürecindeki Kalite Değişimlerinin Belirlenmesi2011Ulusal
4Karadeniz Bölgesi Su Ürünleri Sektör Raporu Hazırlanması2011Ulusal
5Bilimsel Altyapımız Güçleniyor2013Ulusal
6Doğu Karadeniz'de Avlanan Ve Yetiştirilen Bazi Baliklarin Tütsülenmesinde Tüketici Kabulünün Ve Depolama Stabilizesinin Belirlenmesi2013Ulusal
7Peynir Altı Suyu Protein İzolatlı Nanokompozit Film ile Kaplanmış Alabalığın Kalite Kriterlerinin ve Raf Ömrünün Belirlenmesi2014Ulusal
8Denizimi Tanıyorum ve Koruyorum III2014Ulusal
9Bitki Ektraktları Katılarak Mikroenkapsüle Edilen Hamsi Yağlarının Oksidatif Stabilitelerinin İncelenmesi2015Ulusal
10Hamsinin Değerlendirilmesinde Alternatif Marinasyon Kaynaklarının Kullanımı-2016Ulusal
11Bazı Fitobiyotik Katkılı Diyetlerin Karadeniz Alabalığı (Salmo trutta labrax Pallas, 1811) Beslenmesinde Kullanım Olanaklarının Araştırılması2017Ulusal
12Çaça (Sprattus sprattus L., 1758)’dan Elde Edilen Protein İzolatı ve Hidrolizatının Depolama Stabilitesinin Belirlenmesi,2018Ulusal
13Ultrason Destekli Balık Protein Hidrolizatı Üretimi ve Bazı İşlenmiş Bazı Gıdalarda Kullanım Olanaklarının Belirlenmesi2019Ulusal
14Ultrases Destekli Balık Jelatin Ekstraksiyonu2022Ulusal
15Kalkan Balığı (Scophthalmus maximus) Yetiştiricilik Tekniklerinin Geliştirilmesi2023Ulusal
16Geçmişten Geleceğe Büyük Miras: Mersin Balıkları2024Ulusal​



İLETİŞİM

    Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
  • Adres : Vali Adil Yazar Sk. No:6 Kaşüstü, Yomra, 61250, TRABZON

  • Telefon : 0462 341 10 53-54

  • Faks : 0462 341 11 52

  • E-Posta : sumae@tarimorman.gov.tr

  • KEP : tarimveormanbakanligi@hs01.kep.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın
©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI