T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
SU ÜRÜNLERİ MERKEZ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
Anasayfa
KURUMSAL YAPI
MÜDÜR
MÜDÜR YARDIMCISI
BÖLÜMLER
BALIKÇILIK YÖNETİMİ
YETİŞTİRİCİLİK
ISLAH VE GENETİK
ÇEVRE VE KAYNAK YÖNETİMİ
SU ÜRÜNLERİ SAĞLIĞI
GIDA TEKNOLOJİSİ
TARIM EKONOMİSİ
ÜRETİM VE İŞLETME
EĞİTİM VE YAYIM
ORGANİZASYON ŞEMASI
TARİHÇE
GÖREVLERİMİZ
MİSYON VE VİZYONUMUZ
KALİTE POLİTİKAMIZ
HİZMET STANDARTLARIMIZ
LABORATUVARLAR
YETİŞTİRİCİLİK LABORATUVARI
BALIKÇILIK BİYOLOJİSİ LABORATUVARI
DENİZ BİYOLOJİSİ LABORATUVARI
İHTİYOPLANKTON LABORATUVARI
MOLEKÜLER GENETİK LABORATUVARI
GENOM ANALİZ LABORATUVARI
MOLEKÜLER BİYOLOJİ LABORATUVARI
GEN TRANSFER LABORATUVARI
SİTOGENETİK LABORATUVARI
ZOOPLANKTON LABORATUVARI
ÜREME FİZYOLOJİSİ LABORATUVARI
GIDA TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI
DUYUSAL LABORATUVARI
GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ LABORATUVARI
GIDA İŞLEME
EKOLOJİK ARAŞTIRMA LABORATUVARI
HİSTOLOJİ LABORATUVARI
BENTOLOJİ LABORATUVARI
YAŞ OKUMA LABORATUVARI
ÜRÜNLER
PROJELER
SU ÜRÜNLERİ SAĞLIĞI
YETİŞTİRİCİLİK
BALIKÇILIK YÖNETİMİ
ÇEVRE VE KAYNAK YÖNETİMİ
GENETİK VE ISLAH
GIDA TEKNOLOJİSİ
TARIM EKONOMİSİ
YAYINLAR
YURTİÇİ YAYINLAR
YURTDIŞI YAYINLAR
ENSTİTÜ YAYINLARI
BASIN
İLETİŞİM
Skip Navigation Links
Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
>
Menu
GIDA TEKNOLOJİSİ
No
PROJE ADI
YIL
KAYNAK
1
Mersin Körfezi'nde Trol Ağlarıyla Avlanan Iskarta Deniz Ürünlerinin Besin Değerlerinin Karşılaştırılması
2006
Ulusal
2
Ulusal Gıda Kompozisyonunun Belirlenmesi ve Yaygın Sürekli Paylaşım Sisteminin Oluşturulması
2008
Ulusal
3
Gümüşi Havuz Balığı (
Carassius gibelio
(Bloch, 1782))’ndan Geleneksel Surimi Üretimi ve pH Ekstraksiyon Yöntemleriyle Üretilen Protein İzolatlarının Depolama Sürecindeki Kalite Değişimlerinin Belirlenmesi
2011
Ulusal
4
Karadeniz Bölgesi Su Ürünleri Sektör Raporu Hazırlanması
2011
Ulusal
5
Bilimsel Altyapımız Güçleniyor
2013
Ulusal
6
Doğu Karadeniz'de Avlanan Ve Yetiştirilen Bazi Baliklarin Tütsülenmesinde Tüketici Kabulünün Ve Depolama Stabilizesinin Belirlenmesi
2013
Ulusal
7
Peynir Altı Suyu Protein İzolatlı Nanokompozit Film ile Kaplanmış Alabalığın Kalite Kriterlerinin ve Raf Ömrünün Belirlenmesi
2014
Ulusal
8
Denizimi Tanıyorum ve Koruyorum III
2014
Ulusal
9
Bitki Ektraktları Katılarak Mikroenkapsüle Edilen Hamsi Yağlarının Oksidatif Stabilitelerinin İncelenmesi
2015
Ulusal
10
Hamsinin Değerlendirilmesinde Alternatif Marinasyon Kaynaklarının Kullanımı-
2016
Ulusal
11
Bazı Fitobiyotik Katkılı Diyetlerin Karadeniz Alabalığı (
Salmo trutta labrax
Pallas, 1811) Beslenmesinde Kullanım Olanaklarının Araştırılması
2017
Ulusal
12
Çaça (
Sprattus sprattus
L., 1758)’dan Elde Edilen Protein İzolatı ve Hidrolizatının Depolama Stabilitesinin Belirlenmesi,
2018
Ulusal
13
Ultrason Destekli Balık Protein Hidrolizatı Üretimi ve Bazı İşlenmiş Bazı Gıdalarda Kullanım Olanaklarının Belirlenmesi
2019
Ulusal
14
Ultrases Destekli Balık Jelatin Ekstraksiyonu
2022
Ulusal
15
Kalkan Balığı (
Scophthalmus maximus
) Yetiştiricilik Tekniklerinin Geliştirilmesi
2023
Ulusal
16
Geçmişten Geleceğe Büyük Miras: Mersin Balıkları
2024
Ulusal