Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
FINDIK ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Ana Sayfa
  • KURUMSAL YAPI
    MÜDÜR
    MÜDÜR YARDIMCISI
    BÖLÜMLER
    • DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ
    • TEKNİK BÖLÜMLER
    • İDARİ BÖLÜMLER
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    • ENSTİTÜ YÖNETİMİ
    • TEKNİK PERSONEL
    • İDARİ PERSONEL
    • DÖNERSERMAYE PERSONELİ
    • YARDIMCI HİZMETLER PERSONELİ
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    HİZMET STANDARDIMIZ
    • ETİK DAVRANIŞ KURALLARI
  • LABORATUVARLAR
    GIDA TEKNOLOJİLERİ LABORATUVARI
    DOKU KÜLTÜRÜ LABORATUVARI
    POMOLOJİ LABORATUVARI
    BİTKİ SAĞLIĞI LABORATUVARI
    T0PRAK VE YAPRAK ANALİZ LABORATUVARI ANALİZ FİYAT LİSTESİ
    • ANALİZLER
    • ANALİZ ÇEŞİTLERİ
    • YAPRAK VE TOPRAK ÖRNEKLERİNİN KABULÜ
    • YAPRAK VE TOPRAK ANALİZ SONUÇ LİSTELERİ
  • ÜRÜNLER
    FINDIK ÇEŞİTLERİMİZ
    FINDIK
    KARAYEMİŞ
  • PROJELER
    DEVAM EDEN PROJELER
    SONUÇLANAN PROJELER
  • YAYINLAR
    EĞİTİM VE YAYIM
    • ÇİFTÇİ EĞİTİM
    YURTDIŞI EĞİTİMLERDEN
  • BASIN
    TANITIM
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksFındık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü > Haber

DR. FİKRET TÜFEKÇİ, TRT TRABZON RADYOSU’NDA "FINDIK SAATİ" PROGRAMINA KONUK OLDU

29.01.2025 / Gösterim Sayısı : 277 / Arşiv

​Gıda Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Fikret Tüfekçi, TRT Trabzon Radyosu'nda yayınlanan Fındık Saati programına canlı yayın konuğu olarak katıldı. Programda, “Besin Olarak Fındık" başlığı altında fındığın besin değeri ve sağlığa olan faydaları üzerine önemli bilgiler paylaşıldı.

Dr. Tüfekçi, fındığın içerdiği sağlıklı yağlar, vitaminler ve mineraller sayesinde kalp sağlığını desteklediğini, bağışıklık sistemini güçlendirdiğini ve genel sağlığa birçok olumlu etkisi olduğunu vurguladı. Ayrıca, düzenli fındık tüketiminin kronik hastalıklara karşı koruyucu etkilerinin bilimsel araştırmalar ile ispatlandığına da değindi.

Programda, ülkemizin fındık üretimindeki öncü rolü hatırlatılarak, halkımızın bu değerli besini daha bilinçli ve yaygın bir şekilde tüketmesi gerektiği ifade edildi.

Son Haberler
...
Tarım Ve Orman Bakanı Fındık Araştırma Enstitü ...
...
Bakan Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet Gümen'nin Ve ...
...
Samuray Arıcığı Salımı Keşap’Ta Gerçekleştiril ...
...
Geç Don Zararı Sonrası Müdahaleler Masaya Yatı ...
...
Turunçgil Uzunantenli Böceği İle Mücadelede Eğ ...
...
Fındık Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Yusuf Bi ...

Haber Arşiv

İLETİŞİM

    Fındık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
  • Adres : Teyyaredüzü Mahallesi Atatürk Bulvarı

  • Telefon : 0454 215 15 51-0454 215 15 65

  • Faks : 0454 215 18 83

  • E-Posta : findikarastirma@tarim.gov.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Intranet
  • Bakanlık e-Posta
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın

MOBİL UYGULAMALAR

©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI