Enstitümüzde yürütülmekte olan araştırma projelerinin değerlendirildiği, Enstitü Araştırma Komitesi (AK) toplantıları Enstitü Müdürümüz Samet KARATAŞ başkanlığında 25.11.2025 tarihinde gerçekleştirilen açılış programı ile başladı.
20 Ziraat Mühendisi ve 1 Biyolog olmak üzere toplam 21 araştırmacı personelimizin katıldığı programda, Enstitü Müdürü Samet KARATAŞ yaptığı açılış konuşmasında, Enstitü Araştırma Komitesi (AK) toplantılarının başarılı geçmesini dileyerek, Enstitümüz ve Ülkemiz için hayırlı olması temennilerinde bulundu.
Söz konusu toplantılarda, Bakanlığımız 2026 yılı Proje Değerlendirme Toplantılarında Enstitümüz teknik elemanlarınca sunulacak olan, 2025 yılında yürütülen ve sonuçlandırılan projeler ile 2026 yılında yeni teklif yapılacak projeler görüşülerek değerlendirilmektedir.
Araştırma Komitesi Gündemi:
1. Devam eden projelerin görüşülmesi
2. Sonuçlanan projelerin görüşülmesi
3. Yeni teklif projelerin görüşülmesi