ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
EN
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
BATI AKDENİZ TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Anasayfa
KURUMSAL
TARİHÇE
YÖNETİM
ORGANİZASYON ŞEMASI
HİZMET STANDARTLARI
ETİK KURALLAR
BÖLÜMLER/BİRİMLER
BÖLÜMLER
BİRİMLER
AR-GE PROJELERİ
PROJE ARŞİVİ (SONUÇLANAN PROJELER)
BİTKİ SAĞLIĞI
GIDA TEKNOLOJİSİ, ITRİ VE TIBBİ BİTKİLER
TARLA BİTKİLERİ
TOPRAK SU KAYNAKLARI
TARIM EKONOMİSİ
MEYVECİLİK
SEBZECİLİK, SÜS BİTKİLERİ VE SERACILIK
KÜTÜPHANE
HORTICULTURAL STUDIES
BİLİMSEL YAYINLAR
RAPORLAR
TEKNİK BİLGİLER
KİTAPLAR
LİFLETLER
BATEM BÜLTEN
KURUMSAL İŞLEMLER
PERSONEL BİLGİ VE YÖNETİM SİSTEMİ
KURUMSAL E-POSTA
İletişim
Tarayıcınızda JavaScript etkin değil gibi görünüyor. Lütfen JavaScript'i etkinleştirin ve yeniden deneyin.
Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
BATEM'de Araştırma Gündemi
"Farklı Acılık Giderme Yöntemlerinin Geleneksel Turunç Kabuğu Reçelinin Flavonoid İçeriği Üzerine Etkisi" Konulu Araştırma Projesi Sonuçlandı
Antalya Doğal Florasında Yayılış Gösteren Mersin (Myrtus Communis L.)'in Toplanması Ve Karakterizasyonu Projesi Sonuçlandı
Solgunluk Hastalığı (Verticillium Dahliae Kleb) Na Dayanıklı Pamuk Islahı Çalışmaları
Hıyarda Bazı Mildiyö Etmenlerinin Genetik Karakterizasyonu
Bağ Alanlarında Fitoplazma Hastalıkları
Nematod Türlerine Karşı Çeşit Reaksiyonları
Türkiye Turunçgil Çeşit Geliştirme Programı
Piyasada Satılan Tıbbi-Aromatik Bitki Yağları ve Kalite Özellikleri
Nar Ağaçlarında Bakteriyel Etmenlerle Mücadele
TYLCV'ye Dayanıklı Domates Çeşit Islahı
Yerli Turunçgil Çeşitlerinin Özellikleri
Kaba Yem Temininde Yeni Bir Alternatif
Yeni Trend: Korumalı Toprak İşleme
Seralarda Kayıp Yaratan Bakteriyel Etmenler Mercek Altında
Türkiye'nin ilk yerli şeker mısır çeşidi 'BATEM TATLI'
"Batem Cihangir" Yerfıstığı Çeşidi
Yeni Susam Çeşitleri "Batem Uzun" Ve "Batem Aksu"
Avokado Çeşitlerinde En Uygun Hasat Zamanı
Topraksız Kültürde Zambak Yetiştiriciliği
Turunç Kabuğu Reçeli
Biberde Yarıyol Materyali
Tropik Meyvelerin Ülkemize Adaptasyonu
Antalya'ya Özgü Yem Bitkileri
Narda Solgunluğa Neden Olan Fungal Etmenler
Yerli Karanfil Çeşidi Geliştirilecek
Alternatif Bir Ürün ; Kurutulmuş Nar Danesi
Antioksidan Zengini Siyah Mersin
Antalya Florasında Dağ Çayı
İhmal Edilen Bir Meyve Türü: Alıç
Araştırma - Yayım - Çiftçi Bağının Güçlendirilmesi Çalışmaları
BATEM Filizi Patlıcan Çeşitimiz
Tıbbi ve Aromatik Bitki İşletmelerinin Yapısal Analizi
E-HİZMETLER
Gübre Takip Sistemi
Tarım Tv
III. Tarım Orman Şurası
Alo 180
Geleceğe Nefes
Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık
TARYAT
Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi
Kulak Küpe Sorgulama
Hayvan Bilgi Sistemi
Tarım Orman Bülteni
Türk Tarım Orman Dergisi
Dijital Tarım Pazarı
Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi
Türkiye Arıcılık Haritası
YUKARI