Kabuklu Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Kapasite Gelişiminin Desteklenmesi Projesi (TCP/TUR/4002) kapsamında FAO ve Bakanlığımız işbirliğiyle düzenlenen Kabuklu Su Ürünleri Yetiştiriciliği Kuluçkahanesi Üretim Sistemleri Eğitim Programı, kurumumuz ev sahipliğinde 3 gün süreyle başarıyla gerçekleştirildi.
Eğitim süresince, kabuklu su ürünleri yetiştiriciliğinde modern üretim teknikleri, sürdürülebilir yetiştiricilik uygulamaları ve kuluçkahane yönetim sistemleri konularında kapsamlı bilgiler paylaşıldı. Programda, alanında uzman Dr. John A. Theodorou tarafından gerçekleştirilen sunumla, katılımcılar için verimli bir bilgi alışverişi ve deneyim paylaşımı ortamı sağlandı. Kıymetli katkılarından dolayı kendisine ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.