İLAN
BANDIRMA
KOYUNCULUK ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Döner Sermaye İşletmesi’nden
Arpa ve Buğday Sapı Satışı
1-Müdürlüğümüz arazisinde ekili bulunan 8.727 dekar alandaki arpa ve buğdayların sapları idari ve teknik şartnameler gereği, tespit edilen ve aşağıda belirtilen muhammen bedeller üzerinden 3 parti halinde “ 8213 sayılı Döner Sermayeli Kuruluşlar İhale Yönetmeliği ” nin 3. ve 40 maddesi gereğince “Açık Teklif Usulü“ ile satılacaktır.
T A H M İ N İ
| PARTİ NO | C İ N S İ | MİKTARI (Dekar) | KDV.HARİÇ FİYATI(TL) | T U T A R I (TL)
| %3 GEÇİCİ (TL)TEMİNATI |
| 1 | Buğday Sapı Satışı | 2.935 | 15.00.- | 44.025.00.- | 1.400.00.- |
| 2 | Buğday Sapı satışı | 2.952 | 15.00.- | 44.280.00.- | 1.400.00.- |
| 3 | Buğday Sapı satışı | 2.840 | 15.00.- | 42.600.00.- | 1.400.00.- |
| | T O P L A M | 8.727 | | 130.905.00.- | 2.800.00.-
|
Ayrıca her bir dekardan sap balyası olmak üzere 70 Kg sap ücretsiz olarak Müdürlüğümüze verilecektir. Buğday biçimi ve sapların bağlanması ücretsiz olarak yapılacaktır.
2- İhale şartnamesi ve ekleri Enstitümüz ilan panosunda mesai saatleri içerisinde görülebileceği gibi muhasebe servisimizden ücretsiz olarak temin edilebilir.
3-İhale 12/06/2017 Pazartesi günü 1.Parti saat:14:00‘da, 2.Parti saat:14:15‘de, 3. Parti 14:30’da Müdürlüğümüz toplantı salonunda yapılacaktır.
4-Tahmin edilen bedel ve geçici teminat miktarları yukarıda 1.maddede belirtilmiştir.
5-İsteklilerden istenilecek belgeler aşağıda sunulmuştur;
A. Kanuni ikametgahı olması,
B. Türkiye de tebligat için adres göstermesi,
C. İmza Sirküleri vermesi;
a.Gerçek kişi olması halinde noter tasdikli imza sirküleri,
b.Tüzel kişi olması halinde tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri, (Türkiye’ de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişiliğin sirkülerini bu tüzel kişiliğin bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğunca veya Türkiye Dışişleri Bakanlığınca onaylanmış olması gerekir.)
c.Ortak girişim olması halinde, girişimi oluşturan gerçek kişi veya tüzel kişilerin her birinin (a) ve (b) fıkralarındaki esaslara göre temin edecekleri belge,
D. İstekliler adına ve vekaleten ihaleye katılınıyor ise, istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekaletnameleri ile vekaleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirkülerini vermesi (Türkiye’ de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişilerin vekaletnamelerinin bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğu veya Türkiye Dışişleri Bakanlığınca onaylanmış olması gerekir.)
E. Bu şartnamenin 6/C maddesinde yazılı miktarda geçici teminat vermesi.
F.İsteklilerin ortak girişim olması halinde bu şartnameye ekli örneğe uygun olarak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalı ortaklık sözleşmesini vermesi (İhale üzerinde kaldığı takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesi verilir. Ayrıca, grubun bütün ortaklıkları idare ile yapacakları ihale sözleşmesini şahsen veya vekilleri vasıtasıyla imzalayacaklardır.)
G. Diğer Belgeler;
a. SSK’dan borcu olmadığına dair belge,
b. Vergi borcu olmadığına dair belge,
Bu belgeler ihale ilan tarihinden sonra alınmış, asıl veya suretleri noter tasdikli olacak.
c. Sahip olduğu veya kiraladığı Biçerdöver ve balya makinasına ait belge.(Ruhsat, kira sözleşmesi, vb.)
6-Enstitümüz 2886 sayılı kanuna tabi değildir.
İlanen duyurulur.