ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
  • EN

T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
TAVUKÇULUK ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
  • Anasayfa
  • ENSTİTÜMÜZ
    • ORGANİZASYON ŞEMASI
    • TARİHÇE
    • VİZYON MİSYON VE FAALİYETLER
    • TAEM ETİK DAVRANIŞ KURALLARI
    • İLETİŞİM
    • PERSONEL İLETİŞİM&CV
  • DERGİMİZ
    • CİLT 1 SAYİ 1 (1999)
    • CİLT 2 SAYİ 1 (2000)
    • CİLT 2 SAYİ 2 (2000)
    • CİLT 3 SAYİ 1 (2001)
    • CİLT 3 SAYİ 2 (2001)
    • CİLT 4 SAYİ 1-2 (2002)
    • CİLT 5 SAYİ 1 (2004)
    • CİLT 6 SAYİ 1 (2005)
    • CİLT 7 SAYİ 1 (2007)
    • CİLT 8 SAYİ 1 (2009)
    • CİLT 9 SAYİ 1 (2010)
    • CİLT 10 OZEL SAYİ (2013)
    • CİLT 11 SAYİ 1 (2014)
    • DERGİMİZİN YENİ SAYILARI
  • HİBRİT KATALOĞU
    • FİYAT LİSTESİ
    • KATALOG
  • FOTO GALERİ
    • SUNİ TOHUMLAMA ÇALIŞMALARI
    • YEM VE BESLEME ÇALIŞMALARI
    • GÖLBAŞI İKİZCE İŞLETMESİ
    • TAVUK HOROZ CİVCİV VE KÜMESLER
    • KULUÇKA AÇILIŞ
    • LABORATUVAR ÇALIŞMALARI
    • ESKİ RESİMLER (TAVUKÇULUKTA TARİHE KISA BİR YOLCULUK)
    • HİBRİT PATENT BELGELER
  • BİLGİ EDİNME
    • TAVUK HASTALIKLARI VE BİYOGÜVENLİK
    • STAJ İŞLEMLERİ
    • BİLGİ EDİNME FORMU
  • PROJELER
  • İletişim
Ara
    Skip Navigation LinksTavukçuluk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü

Cilt 3 Sayi 2 (2001)

​​​Cilt 7 Sayı 1​Cilt 3 Sayi 2 Makale 1 Saf Hatları Özellikleri.pdf

Cilt 3 Sayi 2 Makale 2 Türkiyedeki Tavuk İşletmelerinin Genel Durumu.pdf

Cilt 3 Sayi 2 Makale 3 Yumurtacı Hibrit Ebeveynlerin Geliştirilmesinde Değişik Seleksiyon Yöntemlerinin Karşılaştırılması.pdf

Cilt 3 Sayi 2 Makale 4 Büyütme Faktörü Antibiyotiklere Alternatif Yem Katkılarının Etlik Piliçlerde Performans Üzerine Etki.pdf

Cilt 3 Sayi 2 Makale 5 Yumurta Tavuklarının Yağ Metabolizması ve Yumurta Sarısı Kolestrol İçeriğine Monakolin`in Etkisi.pdf

Cilt 3 Sayi 2 Makale 6 Piliçlerde Bakır Noksanlığının Biyokimyasal Kan Parametreleri Üzerine Etkisi.pdf

Cilt 3 Sayi 2 Makale 7 Etlik Piliç Rasyonlarında Tritikalenin Kullanım Olanakları 1. Farklı Düzeylerdeki Tritikalenin Etlik.pdf

Cilt 3 Sayi 2 Makale 8 Etlik Piliç Rasyonlarında Tritikalenin Kullanım Olanakları 2. Enzim ve Büyütme Faktörü İlavesiyle Tr.pdf

Cilt 3 Sayi 2 Makale 9 Bursa Yöresinde Ticari Broyler Kümeslerinin Tasarım ve Yapısal Özellikleri İle İyileştirme Olanaklar.pdf

Cilt 3 Sayi 2 Makale 10 Etlik Damızlıklarda Birörnekliğin Önemi ve Birörnekliği Etkiliyen Bazı Faktörlerin Değerlendirilmes.pdf​

E-HİZMETLER

Gübre Takip Sistemi

Gübre Takip Sistemi

Tarım Tv

Tarım Tv

III. Tarım Orman Şurası

III. Tarım Orman Şurası

Alo 180

Alo 180

Geleceğe Nefes

Geleceğe Nefes

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

TARYAT

TARYAT

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Kulak Küpe Sorgulama

Kulak Küpe Sorgulama

Hayvan Bilgi Sistemi

Hayvan Bilgi Sistemi

Tarım Orman Bülteni

Tarım Orman Bülteni

Türk Tarım Orman Dergisi

Türk Tarım Orman Dergisi

Dijital Tarım Pazarı

Dijital Tarım Pazarı

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

Türkiye Arıcılık Haritası

Türkiye Arıcılık Haritası

İLETİŞİM

    Tavukçuluk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
  • Adres : Şehit Cem Ersever Caddesi 11/1 Gayret Mahallesi Yenimahalle/ANKARA

  • Telefon : 0312 3445990

  • Faks : 0312 3445305

  • E-Posta : ankara.tavukculuk@tarimorman.gov.tr

  • KEP : ankara.tavukculuk@gthb.hs01.kep.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
YUKARI ​