T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı

SAĞLIKLI BESLENME VE YEREL YÖNETİMLER KONFERANSINA ENSTİTÜMÜZ TARAFINDAN KATILIM SAĞLANMIŞTIR.

Yayın Tarihi : 31.5.2022

​Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından 27-29.05.2022 tarihlerinde Ürgüp/Nevşehir'de düzenlenen Sağlıklı Beslenme ve Yerel Yönetimler konulu konferansa, Enstitümüz Biyoçeşitlilik ve Genetik Kaynaklar Bölümü araştırıcılarından Dr. Ayşe Oya AKIN tarafından sunulan 'Tohum Gen Bankalarının Sürdürülebilir Gıda Üretimi İçin Önemi' isimli sunu ile katılım sağlanmıştır. Ayrıca; bitki genetik kaynaklarının korunması ve sürdürülebilir kullanımı için toplumun tüm paydaşlarının rolü ve konu ile ilgili proje bazlı işbirlikleri değerlendirilmiştir.