ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
  • EN

T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
TARLA BİTKİLERİ MERKEZ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
  • Anasayfa
  • KURUMSAL
    • TARİHÇE
    • MİSYON VE VİZYON
    • POLİTİKALARIMIZ
    • ORGANİZASYON ŞEMASI
  • BÖLÜMLER
    • ISLAH VE GENETİK BÖLÜMÜ
      • BUĞDAY ISLAH BİRİMİ
      • ARPA ISLAH BİRİMİ
      • YEMEKLİK TANE BAKLAGİL ISLAH BİRİMİ
      • YAĞLI TOHUMLU BİTKİLER ISLAH BİRİMİ
      • TIBBİ AROMATİK BİTKİLER ISLAH BİRİMİ
      • HASTALIK VE ZARARLILARA DAYANIKLILIK BİRİMİ
    • KALİTE VE TEKNOLOJİ BÖLÜMÜ
    • ÇAYIR MERA VE YEM BİTKİLERİ BÖLÜMÜ
    • TARIM MAKİNALARI VE TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ
    • YETİŞTİRME TEKNİĞİ BÖLÜMÜ
    • BİYOÇEŞİTLİLİK VE GENETİK KAYNAKLAR BÖLÜMÜ
    • ÜRETME VE İŞLETME BÖLÜMÜ
    • BİYOTEKNOLOJİ BÖLÜMÜ
    • TARIM EKONOMİSİ BÖLÜMÜ
    • EĞİTİM VE YAYIM BÖLÜMÜ
  • MERKEZLER
    • TÜRKİYE TOHUM GEN BANKASI
    • BİYOTEKNOLOJİ ARAŞTIMA MERKEZİ
    • BİTKİSEL GIDALAR ARAŞTIRMA MERKEZİ
  • PERSONEL
    • YÖNETİM
    • TEKNİK PERSONEL
    • TELEFON REHBERİ
  • YAYINLAR
    • DERGİLER
      • BİOTECH STUDİES DERGİSİ
      • TARLA BİTKİLERİ MERKEZ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ DERGİSİ
    • BROŞÜR
    • ÇEŞİT KATALOĞU
    • ENSTİTÜ TANITIM KATALOĞU
    • CBS BÜLTEN
  • ÇEŞİTLER
    • EKMEKLİK BUĞDAY
    • MAKARNALIK BUĞDAY
    • ARPA
    • NOHUT
    • MERCİMEK
    • FASULYE
    • ASPİR
    • KETENCİK
    • PELEMİR
    • YONCA
    • MACAR FİĞİ
    • YAYGIN FİĞ
    • TÜYLÜ FİĞ
    • TÜYLÜ MEYVELİ FİĞ
    • KOCA FİĞ
    • KORUNGA
    • KILCIKSIZ BROM
    • MÜRDÜMÜK
    • ÇAYIR DÜĞMESİ
  • SATIŞ-PAZARLAMA
  • HİZMETLER
    • ANALİZ ÜCRETLERİ
  • İletişim
Ara
    Skip Navigation LinksTarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü > Haber

SAĞLIKLI BESLENME VE YEREL YÖNETİMLER KONFERANSINA ENSTİTÜMÜZ TARAFINDAN KATILIM SAĞLANMIŞTIR.

31.5.2022 / Gösterim Saysı : 131 / Arşiv

​Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından 27-29.05.2022 tarihlerinde Ürgüp/Nevşehir'de düzenlenen Sağlıklı Beslenme ve Yerel Yönetimler konulu konferansa, Enstitümüz Biyoçeşitlilik ve Genetik Kaynaklar Bölümü araştırıcılarından Dr. Ayşe Oya AKIN tarafından sunulan 'Tohum Gen Bankalarının Sürdürülebilir Gıda Üretimi İçin Önemi' isimli sunu ile katılım sağlanmıştır. Ayrıca; bitki genetik kaynaklarının korunması ve sürdürülebilir kullanımı için toplumun tüm paydaşlarının rolü ve konu ile ilgili proje bazlı işbirlikleri değerlendirilmiştir.

Fotoğraf Galerisi (3)

Tüm fotoğrafları görüntülemek için buraya tıklayınız.

Son Haberler

  • Türkiye Tohum Gen Bankamız Trt Haber Kanalında
  • Bilim Ve Sanat Merkezinde (Bilsem) Öğrenim Gör ...
  • Reverse Linkage Project Between Bangladesh And ...
  • Yerli Ve Milli Çeşitlerin Yaygınlaştırılması P ...
  • Brezilya Embrapa (Brezilya Tarımsal Araştırma ...
  • Enstitümüz Bölge Çiftçileri İle Tarla Günü Kap ...

Haber Arşiv

E-HİZMETLER

Gübre Takip Sistemi

Gübre Takip Sistemi

Tarım Tv

Tarım Tv

III. Tarım Orman Şurası

III. Tarım Orman Şurası

Alo 180

Alo 180

Geleceğe Nefes

Geleceğe Nefes

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

TARYAT

TARYAT

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Kulak Küpe Sorgulama

Kulak Küpe Sorgulama

Hayvan Bilgi Sistemi

Hayvan Bilgi Sistemi

Tarım Orman Bülteni

Tarım Orman Bülteni

Türk Tarım Orman Dergisi

Türk Tarım Orman Dergisi

Dijital Tarım Pazarı

Dijital Tarım Pazarı

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

İLETİŞİM

    Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
  • Adres : Şehit Cem Ersever Cad. No: 11 Yenimahalle / ANKARA

  • Telefon : 0 (312) 343 10 50

  • Faks : 0 (312) 327 28 93

  • E-Posta : tarlabitkileri@tarimorman.gov.tr

  • KEP : tarimveormanbakanligi@hs01.kep.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
YUKARI ​