11.5.2018 / Gösterim Sayısı : 222

Enstitümüzde "Design of Innovative Foods" çalıştayı yapıldı.

#DIF-2018

​TÜBİTAK 2221-Konuk veya Akademik İzinli (Sabbatical) Bilim İnsanı Destekleme Programı kapsamında enstitümüz işlem ve değerlendirme bölümü çalışanlarından Gıda Yük. Müh. Gülsüm BALÇIK MISIR tarafından hazırlanan  “Balık protein hidrolizatı katkılı gıda formülasyonu optimizasyonu” adlı proje kapsamında 11 Mayıs 2018 tarihinde Karadeniz Teknik Üniversitesi Deniz Bilimleri Fakültesi İşleme ve Değerlendirme Bölümü  ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi İşleme ve değerlendirme bölümünden araştırmacıların da katılımı ile  “Design of Innovative Foods” adlı bir workshop gerçekleştirilmiştir.  

''