TAGEM ile Yeditepe Üniversitesi iş birliğinde hazırlanan “Marka" ders programı kapsamında Prof. Dr. Canan AYKUT BİNGÖL'ün daveti ile Enstitü Müdürümüz Dr. Şerif ÖZONGUN ve Teknik Koordinatörümüz Dr. İsmail DEMİRTAŞ bir araya geldi.
Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülveli KAYA ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sibel ÖZÜLGEN; MAREM araştırmacı personellerinden Doç. Dr. Emel KAÇAL, F. Pınar ÖZTÜRK ve Yahya ALTUNTAŞ'ın da katıldığı toplantıda, ikili iş birliği kapsamında gerçekleştirilebilecek Ar-Ge çalışmaları değerlendirildi.
Toplantı sonrasında 2023-2024 bahar dönemi boyunca devam edecek olan 14 haftalık programın ilk dersinde öğrencilerle bir araya gelindi. Hedefi; sürdürülebilir meyve üretimi kapsamında meyve bazlı menü mühendisliğinin genişletilmesi olan programın ilk dersinde öğrenciler, Dr. İsmail Demirtaş'ın sunumu ile TAGEM ve Enstitüleri ile tanıştılar.