ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
  • EN

T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
KAYISI ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
  • Anasayfa
  • KURUMSAL YAPI
    • TANITIM
    • TARİHÇE
    • ORGANİZASYON ŞEMASI
    • MİSYON, VİZYON VE HEDEFLERİMİZ
    • GÖREVLERİMİZ
    • KALİTE YÖNETİM BİRİMİ
    • İÇ KONTROL BİRİMİ
    • ETİK DAVRANIŞ KURALLARI
    • KAEM ORGANİZASYON KİTABI
  • AR-GE PROJELERİ
    • DEVAM EDEN PROJELER
    • SONUÇLANAN PROJELER
  • BÖLÜMLER
    • ISLAH VE GENETİK
    • TARIM MAKİNALARI VE TEKNOLOJİLERİ
    • GIDA TEKNOLOJİLERİ
    • YETİŞTİRME TEKNİĞİ
    • BİTKİ SAĞLIĞI
    • ÜRETİM VE İŞLETME
    • TARIM EKONOMİSİ
  • PERSONEL
    • YÖNETİM
    • TEKNİK BÖLÜMLER
    • İDARİ BİRİMLER
  • LABORATUVARLAR
    • TOPRAK- BİTKİ ANALİZ LABORATUVARI
    • GIDA ANALİZ LABORATUVARI
    • SEROLOJİ LABORATUVARI
    • DOKU KÜLTÜRÜ LABORATUVARI
  • TESCİLLİ ÇEŞİTLERİMİZ
  • İletişim
Ara
    Skip Navigation LinksKayısı Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü

Malatya Valisi Sayın Aydın Baruş'un Enstitümüzü Ziyareti

26.06.2019 / Gösterim Saysı : 927 / Arşiv
Malatya Valisi Sayın Aydın Baruş, 21 Haziran 2019 tarihinde Kayısı Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü'müzü ziyaret etti. Vali  Baruş'u, Enstitü Müdürü Abdullah Erdoğan, İdari ve Teknik Koordinatör Vekili Selçuk Avcı, bölüm başkanları ve Enstitümüz personeli karşıladı.

Vali Baruş, ilk olarak Müdürlük bünyesinde yer alan araştırma laboratuvarlarında incelemelerde bulundu. İlgili personellerce laboratuvarlarda yer alan cihazlar ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Ürün Geliştirme Laboratuvarında da incelemelerde bulunan Vali Baruş’a Hacıhaliloğlu kayısı çeşidinin kükürtlü ve kükürtsüz tatlı çekirdeklerinin kavrulması ile özel olarak imal edilen kayısı çekirdeği kahvesi ve kahvenin imalatı hakkında bilgiler verildi. Vali Baruş daha sonra TÜBİTAK projesi çerçevesinde kurulan kayısı yıkama, gruplandırma, islimleme ve kurutma entegre sisteminde incelemelerde bulunarak, sistemin çalışması ve avantajları hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Merkez kampüs içerisindeki yer alan, proje çalışmaları kapsamında kurulmuş kayısı, kiraz, dut, kızılcık, badem ve ceviz parselleri ve seralar gezildi. Enstitü Müdürü Erdoğan, bu meyve türlerinin araştırma parsellerinde muhafaza altında tutarak Malatya ve yöresinde kayısının yanı sıra yetiştirilebilecek diğer ürünler olarak tavsiye ettiklerini ve bu meyve türleri üzerinde araştırma çalışması yapmak isteyen akademisyenlere materyal desteği sağladıklarını ifade etti.

Vali Baruş incelemelerinin ardından Enstitü yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür etti. Çalışmalarında başarılar dileyerek Enstitümüzden ayrıldı.


Son Haberler

  • Müdürlüğümüzün Partner Olduğu Powerworms Proje ...
  • Malatya Valisi Sayın Ersin Yazıcı'nın Enstitüm ...
  • Kurumumuzdan Ayrılan Personele Veda Mesajı Ve ...
  • 2023 Yılı Enstitü Araştırma Komitesi Toplantıs ...
  • Kurumumuzdan Ayrılan Personellere Veda Mesajı
  • Enstitü Müdürlüğümüzde Görev Yapan Sözleşmeli ...

Haber Arşiv

E-HİZMETLER

Gübre Takip Sistemi

Gübre Takip Sistemi

Tarım Tv

Tarım Tv

III. Tarım Orman Şurası

III. Tarım Orman Şurası

Alo 180

Alo 180

Geleceğe Nefes

Geleceğe Nefes

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

TARYAT

TARYAT

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Kulak Küpe Sorgulama

Kulak Küpe Sorgulama

Hayvan Bilgi Sistemi

Hayvan Bilgi Sistemi

Tarım Orman Bülteni

Tarım Orman Bülteni

Türk Tarım Orman Dergisi

Türk Tarım Orman Dergisi

Dijital Tarım Pazarı

Dijital Tarım Pazarı

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

Türkiye Arıcılık Haritası

Türkiye Arıcılık Haritası

İLETİŞİM

    Kayısı Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
  • Adres : Aşağıbağlar mah. İsmetpaşa cad. No:163 Yeşilyurt / MALATYA

  • Telefon : 0422 212 20 00

  • Faks : 0422 212 22 70

  • E-Posta : kayisi@tarimorman.gov.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
  • KVKK
YUKARI ​