T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı

3- 5 Aralık Türkiye İnovasyon Haftası

Yayın Tarihi : 14.12.2015

​Kurumumuzda Mühendis olarak görev yapan Gıda Yük. Müh. Ferişte ÖZTÜRK GÜNGÖR'ün "Klorür Tuzları (NaCl, KCl, CaCl2) Kullanılarak Hazırlanan Domat Çeşidi Sofralık Zeytinlerin Farklı Yöntemlerle Muhafazasının Raf Ömrü ve Kalite Üzerine Etkileri" isimli projesi Ege İhracatçılar Birliği tarafından gerçekleştirilen 3. Gıda Arge Proje Pazarı organizasyonunda Zeytin - Zeytinyağı kategorisinde en yüksek puanı alarak 3 -5 Aralık 2015 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde Türkiye İhracatçılar Meclisi organizasyonunda düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftasında sergilenmiştir.