T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı

Yetiştirilmekte Olan Yerel Buğday Çeşitlerinde Mevcut Genetik Çeşitliliği Koruyup Buğday Üretimini Arttırmak ve İklim Değişikliğine Uyumluluğu ile Gıda Güvenliğini Arttırmak...

Yayın Tarihi : 18.08.2016

​Enstitümüz, CIMMYT ve FAO ortaklığında yürütülen "Yetiştirilmekte Olan Yerel Buğday Çeşitlerinde Mevcut Genetik Çeşitliliği Koruyup Buğday Üretimini Arttırmak ve İklim Değişikliğine Uyumluluğu ile Gıda Güvenliğini Arttırmak" isimli proje toplantısı Enstitümüz ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya Mardin, Malatya, Tokat ve Konya'dan katılan teknik eleman ve çiftçilerimiz katıldı. Toplantı sonrasında heyet Enstitümüz'ü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verildi.