ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
  • EN

T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
AKDENİZ SU ÜRÜNLERİ ARAŞTIRMA, ÜRETME VE EĞİTİM ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
  • Anasayfa
  • KURUMUMUZ
    • TARİHÇE
    • VİZYON - MİSYON
    • HEDEFLER
    • YÖNETİM ŞEMASI
  • ARAŞTIRMA
    • DEVAM EDEN PROJELER
    • SONUÇLANDIRILMIŞ PROJELER
    • AKDENİZ ARAŞTIRMA-1
    • LABORATUVARLAR
  • ÜRETİM
    • DENİZ BALIKLARI
    • SAZAN ÜRETİMİ VE BALIKLANDIRMA
    • TATLI SU BALIKLARI
    • ÜRETİM POTANSİYELİ OLAN TÜRLER
  • EĞİTİM
    • HİZMET İÇİ EĞİTİM
    • SEMPOZYUM VE BİLİMSEL TOPLANTILAR
    • YABANCI ÜLKE PERSONEL EĞİTİMİ
    • EĞİTİM PROGRAMLARI
    • ÖĞRENCİ STAJLARI
    • ÇALIŞTAYLAR
    • 1. ULUSAL ÇİFT KABUKLU ÇALIŞTAYI
    • EĞİTİM TESİSİ
  • BÖLÜMLER
    • YETİŞTİRİCİLİK BÖLÜMÜ
    • BALIKÇILIK YÖNETİMİ
    • EKOLOJİ VE KAYNAK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ
    • SU ÜRÜNLERİ SAĞLIĞI BÖLÜMÜ
    • ISLAH GENETİK BÖLÜMÜ
    • EĞİTİM YAYIM BÖLÜMÜ
    • ÜRETİM VE İŞLETME BÖLÜMÜ
  • YAYINLAR
  • PERSONEL
    • MÜDÜR
    • MÜDÜR YARDIMCISI
    • TEKNİK KOORDİNATÖR
    • TEKNİK PERSONEL
  • BİZE ULAŞIN
  • İletişim
Ara
    Skip Navigation LinksAkdeniz Su Ürünleri Araştırma, Üretme ve Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü > Menu

1. ULUSAL ÇİFT KABUKLU ÇALIŞTAYI

​1. Ulusal Çift Kabuklu Çalıştayı ile ilgili bilgiler sayfamızdadır.

  • KATILIM KOŞULLARI
  • PROGRAM
  • ÇALIŞTAY KOMİTESİ
  • KAYIT VE İLETİŞİM

​

1. Ulusal Çift Kabuklu Çalıştayı, Akdeniz Su Ürünleri Araştırma Üretme ve Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü’nün Antalya İli Demre İlçesinde konuşlanmış olan yerleşkesinde gerçekleştirilecektir. Bu yerleşkesinde yaklaşık 2,5 km uzunluğunda sahile sahip olan Enstitü Müdürlüğü, toplantı ve diğer sosyal faaliyetlerini 160 yatak ve 210 yemek kapasiteli sosyal tesisinde ve 120 kişi kapasiteli toplantı salonunda yürütmektedir.

İnsan kaynakları altyapısını geliştirmeyi ve iyileştirmeyi amaçlayan çalıştayın katılımcıları ulusal izleme programında görev alan Tarım ve Orman Bakanlığı teknik personeli olacaktır. Bununla birlikte, Türkiye çift kabuklu üretimini artırmak ve ticareti önündeki engelleri aşmayı hedefleyen çalıştaya diğer kurumların, üniversitelerin, sivil toplum kuruluşlarının ve özel sektör temsilcilerinin katılımı ücretsizdir.

Konaklama ücreti (kahvaltı, öğlen ve akşam yemekleri dâhil):

Tek kişilik oda: 135 ₺

Çift kişilik oda (kişi başı)*: 85 ₺

*12 yaşa kadar çocuk ücretsizdir.

​

 

Gün 1  

(09 Ekim 2018 Salı)

0800-0900Kayıt  
AÇILIŞ PROGRAMI​​
0910-0920Açılış KonuşmasıRızvan SÜYEK (Enstitü Müdürü)
0920-0930Açılış KonuşmasıDr. Ali AYAR (Daire Başkanı)
0930-0940Enstitü'nün TanıtımıDoç. Dr. Mahir KANYILMAZ
0940-1000Çift Kabuklu Üretimi ve Türkiye'de Yapılan ÇalışmalarDr. Mehmet Ali T. KOÇER
1000-1050Türkiye'de Üretimi Yapılan Çift Kabuklu TürleriDoç. Dr. Serpil SERDAR
1050-1110Kahve Arası 
1110-1150Çift Kabuklu YetiştiriciliğiDoç. Dr. Şükrü YILDIRIM
1150-1220Çift Kabuklu Yetiştiriciliğinde Alan SeçimiProf. Dr. Deniz ÇOBAN
1220-1300Çift Kabuklu İşleme ve PazarlamasıDoç. Dr. Aslı CADUN YÜNLÜ
1300-1430Yemek Arası 
1430-1500Ekonomik Değere Sahip Çift Kabuklularda Başlıca HastalıklarDoç. Dr. Argun Akif ÖZAK
1500-1530Çift Kabuklu Yetiştiriciliğine Predatörlerin EtkileriDr. Mehmet GÜLER
1530-1545Çift Kabuklu İşleme Tesis Tanıtımı (Serkan Hamza Midye Balık)Mahmut ERGÜN
1545-1700Kahve Arası ve Midye Dolma İkramı 
1700-1720Çift Kabuklu Avcılığı ve Yetiştiriciliğiyle İlgili Mevzuat

Yeşim ASLANOĞLU

Mehmet GÜNDOĞDU

1720-1740Alan Belirleme, Sınıflandırma, Ürün Alımı ve Numune Alımına İlişkin MevzuatYasemin SAATÇİ

 

Gün 2 

(10 Ekim 2018 Çarşamba)

0930-1010Çift Kabuklu Üretim Alanlarında Organik ve İnorganik KirleticilerProf. Dr. Esin SÜZER
1010-1050Çift Kabuklu Üretim Alanlarında Mikrobiyolojik KirlilikProf. Dr. Aslı KAÇAR
1050-1110Kahve Arası 
1110-1200Çift Kabuklu Üretim Alanlarında Toksik Fitoplankton ve Algal BiyotoksinlerDoç. Dr. Fatma ÇOLAK SABANCI
1200-1230Çift Kabuklu Depurasyonu ve ÖnemiDoç. Dr. Serpil SERDAR
1230-1300Kayıtdışı Çift Kabuklu Avcılığı ve PazarlamasıDoç. Dr. Şükrü YILDIRIM
1300-1430Yemek Arası 
1430-1700

Panel- Sorunlar ve Çözüm Önerileri

Görüşler ve Kapanış Bildirgesi

 

 

Gün 3 

(11 Ekim 2018 Perşembe)

0930-1630TEKNİK GEZİ 

 

 

Onursal Başkan

Özkan KAYACAN, Genel Müdür, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Ankara

Başkan

Rızvan SÜYEK, Enstitü Müdürü, Akdeniz Su Ürünleri Araştırma Üretme ve Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü, Antalya

Düzenleme Komitesi

Mehmet Ali T. KOÇER, Akdeniz Su Ürünleri Araştırma Üretme ve Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü, Antalya

Şükrü YILDIRIM, Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, İzmir

Sekretarya

Murat YEŞİLTAŞ, Akdeniz Su Ürünleri Araştırma Üretme ve Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü, Antalya

​

Kayıt işlemleri e-posta iletişimi ile yapılacaktır

Murat YEŞİLTAŞ

murat.yesiltas@tarimorman.gov.tr

0 242 251 05 85 (Dahili: 131)

E-HİZMETLER

Gübre Takip Sistemi

Gübre Takip Sistemi

Tarım Tv

Tarım Tv

III. Tarım Orman Şurası

III. Tarım Orman Şurası

Alo 180

Alo 180

Geleceğe Nefes

Geleceğe Nefes

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

Ekmeğini İsraf Etme

Ekmeğini İsraf Etme

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Yeşil Masa Projesi

Yeşil Masa Projesi

http://www.evf.gov.tr/

http://www.evf.gov.tr/

Kulak Küpe Sorgulama

Kulak Küpe Sorgulama

Hayvan Bilgi Sistemi

Hayvan Bilgi Sistemi

Tarım Orman Bülteni

Tarım Orman Bülteni

Türk Tarım Orman Dergisi

Türk Tarım Orman Dergisi

Dijital Tarım Pazarı

Dijital Tarım Pazarı

İLETİŞİM

    Akdeniz Su Ürünleri Araştırma, Üretme ve Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü
  • Adres : Beymelek Merkez Birimi Finike Karayolu 6 km Demre / ANTALYA

  • Telefon : 0.242. 872 14 00

  • Faks : 0.242. 872 14 05

  • E-Posta : akdenizsuurunleri@tarimorman.gov.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
YUKARI ​